fbpx

Homo-lezbični-bi-trans-queer aktivisti nad ženske v športu

(Foto: Borut Zivulovic /Bobo)

Moški, preoblečeni v ženske, se udeležujejo ženskih športnih tekmovanj in prejemajo zlate medalje. Homo-lezbični-bi-trans-queer seksualni aktivisti pod pretvezo človekovih pravic zahtevajo od držav in šol, da priznajo spol, ki si ga lahko poljubno izbirajo.

Tak primer je srednješolka Mack Beggs, ki je pri 17 letih začela z jemanjem testosteronov in kot “moški” premagala druga dekleta, ki niso jemale tega hormona. Prav tako v ZDA odmeva primer Fallona Foxa, ki se je kot fant “spremenil” v žensko in se udeležuje ženskih športnih tekmovanj, na katerih zmaguje, ob tem pa svoje nasprotnice telesno poškoduje, saj ima kot moški izrazite telesne prednosti. Z Nove Zelandije pa prihajajo poročila o dvigovalcu uteži Laurel Hubbard, ki se kot biološki moški, preoblečen v žensko, udeležuje ženskih športnih tekmovanj in tam zapovrstjo zmaguje.

(Foto: iStock)

Homo-lezbični-bi-trans-queer (LGBT) seksualni aktivisti imajo cilj: izriniti ženske iz športnih tekmovanj!
Homo-lezbični-bi-trans-queer (LGBT) seksualni aktivisti imajo za cilj, da iz vseh ženskih športnih tekmovanj izrinejo ženske in jih s pravnimi triki ter v imenu namišljenih človekovih pravic spremenijo v tekmovanja moških, preoblečenih v ženske. Pri tem je grozljivo, da vodstva šol in športnih organizacij pristajajo na tovrstno nasilje in zlorabo prava in celo preganjajo tiste, ki si upajo imeti drugačno mnenje.

(Foto: STA/iStock)

V Sloveniji to ideologijo izvajata tudi škodljivi sindikat SVIZ in kontroverzni POPTV!
Otrokom nevarna ideologija spola vdira tudi v Slovenijo. Tako je televizijska družba POPTV začela z vsiljevanjem te ideologije preko svojega TV-programa in portala, ko je 30. 4. 2017 predvajala posnetek domnevne deklice, ki hoče postati moški in zahteva, da ji mora državs priznati to pravico. Samo vprašanje časa je, kdaj bodo slovenski ženski klubi morali sprejemati takšne “fante” oz. “dekleta”, kjer bodo biološke ženske deprivilegirane in posledično manj uspešne.

Zaskrbljujoče je tudi, da kontroverzni SVIZ – največji šolski sindikat v Sloveniji – organizira tečaje za indoktrinacijo učiteljev z namenom, da bodo v vrtcih in šolah otroke spodbujali k spremembi spola in spolne usmerjenosti. Po mnenju številnih strokovnjakov gre pri tem že za pravo kriminalno dejavnost, ko nekateri učitelji brez soglasja staršev njihove otroke indoktrinirajo v spremembi spola, spolne usmerjenosti in oblačenja v oblačila nasprotnega spola.

Na 24kul.si pozivajo vse starše in učitelje, da jim na naslov [email protected] posredujete vse informacije o tovrstnih aktivnostih, da v povezavi z vodilnimi družinskimi organizacijami sprožijo pravne postopke ter informirajo policijo z namenom zaščite človekovih pravic v slovenskih vrtcih, osnovnih in srednjih šolah.

24kul.si