Hrvaška: Vložili obtožnico proti dekletu, ki je nekdanjega fanta zabodlo v vrat in ga brez slabe vesti pustilo, da je izkrvavel

Foto: Facebook

S sosednje Hrvaške poročajo, da je varaždinsko državno pravobranilstvo vložilo obtožnico proti 21-letnici, ki je ubila svojega nekdanjega 30-letnega fanta. 

Nuša B. je obtožena, da je 15. junija letos na travniku ob reki Dravi v Varaždinu z nožem ubila svojega nekdanjega fanta Nikolo Turka, potem ko ga je zbodla v levi vratni del in mu s tem prerezala karotidno arterijo. Namesto da bi svojemu nekdanjemu fantu pomagala, je raje zbežala, ko je videla, da je začel močno krvaveti.

Umrl je naslednji dan v bolnišnici
Nesrečni moški je padel v hipovolemični šok, zatem je doživel še možgansko kap. Poškodbe, ki mu jih je nekdanjo dekle zadalo, so bile prehude, saj je naslednji dan preminil v Splošni bolnišnici v Varaždinu.

Foto: iStock

V obtožnici je po navedbah hrvaških medijev predlagano podaljšanje preiskovalnega zapora za 21-letno Nušo B., in sicer zaradi nevarnosti, da bi vnovič zakrivila kazniva dejanja. Pokojni Nikola si vsekakor ni predstavljal, da se bo srečanje z nekdanjim dekletom, ki ga je sicer od prekinitve zveze dalje nadlegovalo, končalo tako, kot se je.

N. Ž.