fbpx

Ilegalec, ki je brutalno posilil Evropejko, se je izognil izgonu, ker bi moral iti v Eritreji v zapor?!

Foto: družbena omrežja

27-letni Afričan je bil na Švedskem obsojen brutalnega posilstva, vendar pa se je izognil izgonu, ker je  zatrdil, da bi ga v njegovi domovini Eritreji strpali v zapor?! V zapor bi tam sicer moral zato, ker se je izognil obveznemu služenju vojaškega roka. 

27-letni migrant je dobil azil odobren leta 2014, kmalu je dobil tudi redno zaposlitev, ni pa trajalo dolgo, ko je začel spolno nadlegovati svoje sodelavke. Letošnjega avgusta je tako ena izmed uslužbenk, ko je odhajala iz skladišča, za sabo opazila “nekaj temnega”. Afričan jo je zgrabil in jo nato brutalno posilil.

 Afričan jo je potisnil ob hladilnik in ji roko na silo zaril v njeno vagino. Ženska je na sodišču izjavila, da zaradi bolečine ni mogla dihati. Toda s tem grozot, ki ji jih je zadal Eritrejec, še ni bilo konec. V njen intimni del je zarinil še drugo roko, tako da je imel v njeni vagini obe roki naenkrat. “Bolečina je bila neopisljiva,” je razkrila ženska.

Po posilstvu je ženska trpela hude krvavitve in bolečine. Bila je prisiljena jemati zdravila proti bolečinam, hkrati pa tudi tablete, da je sploh lahko zaspala. Zaradi poškodb je morala na bolniško, pomoč je morala poiskati celo pri psihiatru, piše Voice of Europe.

27-letni migrant je bil obsojen na tri leta zapora zaradi posilstva in spolnega napada. To dejansko pomeni le dve leti zapora, saj Švedska uporablja tako imenovano dvotretjinsko pridržanje. Ženski mora plačati tudi 15 tisoč evrov odškodnine. Kljub temu pa ga ne bodo izgnali iz države, ker bi s tem posiljevalec “tvegal”, da bi ga v Eritreji zaprli, ker je pobegnil pred obveznim služenjem vojaškega roka. Očitno je, da pridanič ni le posiljevalec žensk, ampak tudi strahopetec, ki beži pred državljansko odgovornostjo.

M. S.