Iraški migrant v Nemčiji brutalno posilil študentki brez kakršnega koli obžalovanja

Foto: iStock

Iraškega prosilca za azil je nemško sodišče obsodilo na 11 let zaporne kazni zaradi brutalnega posilstva dveh kitajskih študentk, ki sta študirali na tamkajšnji območni univerzi. Najbolj grozljivo pa je, da ta domnevno družinski človek ni pokazal prav nikakršnega obžalovanja za storjeno gnusno dejanje.

Volker Talarowski, sodnik v nemškem Bochumu, je ob razglasitvi kazni povedal, da 11 let zaporne kazni sicer res predstavlja težko kazen in dodal, da se je pri tem treba zavedati, da predstavlja ceno za to, kar je obtoženi naredil nedolžnima žrtvama brez kakršnega koli razloga. Tožilstvo je po navedbah portala Russia Today sprva zahtevalo med 12 in 14 let zaporne kazni za storilca.
Obramba obtoženega je zagovarjala stališče, da se obtoženi ni zavedal, kaj je storil, prav tako naj tudi ne bi razumel, kakšno neskončno bolečino je ženskama povzročil med posilstvom, pri tem pa je treba omeniti, da se je ta le na široko zasmejal, ko je ena izmed prič pričala na sodišču.

Foto: iStock

Žrtvi sta bili stari 22 in 28 let 
Ziyad K. je avgusta in novembra lani, nedaleč od Univerze v Bochumu, ki predstavlja eno največjih nemških univerz, spolno napadel žrtvi, stari 22 in 28 let. Na sodišču je bilo mogoče slišati, da je 32-letni storilec avgusta lani davil svojo žrtev z vezalko in jo s palico udaril po glavi. Po navedbah Westdeutsche Allgemeine Zeitung je obstajala nevarnost, da bi žrtev umrla v katerem koli trenutku. Prva žrtev je izjavila, da je bila prepričana, da bo zagotovo umrla, glede druge žrtve pa ni znano nič drugega kot to, da je bila brutalno posiljena.
Obe žrtvi sta sicer preživeli napad, a se še vedno soočata z dolgotrajnimi postravmatskimi učinki. Policiji je pri obeh zločinih uspelo zbrati sledove DNK, zato krivca za nagnusni dejanji ni bilo težko najti.
Storilec znakov kesanja ni pokazal 
Nemški mediji so poročali, da je bil napadalec aretiran po tem, ko ga je ena izmed sošolk žrtve slikala v bližini univerze. Moški je molčal v času celotne preiskave, krivdo pa je priznal šele pred nekaj dnevi, po tem, ko so preiskovalci že zbrali zadostni nabor dokazov, ki njegovo krivdo potrjuje. Po navedbah glavnega tožilca Andreasa Bachmanna storilec ni nikoli kazal nobenih znakov kesanja, prav tako mu ni bilo žal za svoje žrtve.

Foto: iStock

Ziyad K. je januarja lani prispel v Nemčijo skupaj s svojo ženo in otrokoma. Od prihoda dalje je skupaj z družino živel v migrantskem centru nedaleč od univerze. Po navedbah Westdeutsche Allgemeine Zeitunga naj bi bil storilec sin iraškega policista.
Psihološka strokovnjakinja Maren Losch je potrdila, da je storilec kaznivega dejanja duševno popolnoma prišteven in ne trpi zaradi kakršnih koli duševnih motenj. Po besedah Loscheve se je storilec v času incidentov zavedal svojih dejanj in je vedel, da gre za kaznivi dejanji.

N. Ž.

 • rubec

  Res škoda da posiljevalec ne obžaluje, ker potem se ubogi kitajki zagotovo ne bi soočali z dolgotrajnimi postravmatskimi učinki.

 • baubau

  abj—-n!

 • centurion

  Tipa repatriirati, ko piha severozahodni veter.
  Skozi dimnik nekdanjih peči.

 • tasilo

  (X) “a se še vedno SOOČATA z dolgotrajnimi postravmatskimi učinki”

  Mama se vam sooča. Prav je: borita, spopadata, ukvarjata, trpita za, imata PT motnje, …

  Hanibal Lector

 • MladiLiberalec

  Hard

 • Zgornji

  Joooj, … kruto, … meni bi morali precej Plačati, da bi se približal Kitajski sestrici, kaj šele da bi jo posilil, … imam eno fletno Kitajsko sestrico – prijateljico, pa ima taaaaaaak zadah, da komaj zraven nje stojim, … pa drugače sploh ni toliko slaba za pogledati , … no, sicer je še vedno pod Nivojem , .. ampak, ne kaj dosti, ker sploh ni tolk grda kot povprečne kitajke … Torej, … je ta migrantič Takooo PokvarjenoZloben, da mu spoooh ni važno, kam ga vtakne, … ali v kozo, ali pa nekam v bejbo … Nooo, To pa Je Pokvarjenost iz Zlobe … , … !!! ! !!!

 • Caesar

  Naj ga pošljejo v zapor na Kitajsko.

  • sodnikisozločinci

   Tam bi dobil metek na stadionu, kar bi bilo še najbolj pravično.

 • pajot

  Nisem presenečen,da je alahovec posilil žensko,to se vendarle vsakodnevno dogaja. Presenečen pa sem nad kaznijo. 11 let. Zelo dobro in primerno. Če bi bil jaz sodnik,bi jih pankrt dobil 30. Let,namreč.

  • Karmen

   Samo zapori bi morali biti na ravni njihovih, v njihovih državah. V Evropi pa pristanejo v luksuznih hotelih.
   Grem po parku in vidim na klopci žalostnega možakarja. Je ravno tak, kot, da bi bil klošar. Prisedem in ga vprašam kaj se mu je zgodilo?
   Sem brez stanovanja, brez službe, živim na cesti. In, če pomislim, da sem še prejšnji teden imel vse. Kuharja, tri obroke dnevno, imel sem pospravljeno sobo, bil sem opran in zlikan. Lahko sem gledal TV, ali sem bil na internetu, lahko sem hodil v fitnes.
   Debelo ga gledam in še enkrat vprašam, kaj je bilo narobe, da je vse to izgubil?
   “Spustili so me iz zapora”, odgovori.

   • šmentanamuha

    Ha ha, dobra.

 • šmentanamuha

  Mislim, da lahko odpremo novo rubriko: Multikulti zgodbe našega vsakdana. Kak je že rekla ena Poljakinja, da hoče multikulti tudi za ceno posilstva, da bo to že nekako prenesla. Tej zgodbi sicer manjka še začetek. Kako lahko en moški posili naenkrat dve ženski. So se morda zmenili za trojček, pa ni šlo vse po načrtih? Skratka, s ceste jih ni snel in posilil, nekako so morali priti skupaj, po moje soglasno. Ko pa so bili v zaprtem prostoru, pa je tip obrnil ploščo. Pravzaprav sta imeli srečo. Na Tajskem je en tip (ultra bogati belec) ubil kar dve prostitutki, eni prerezal vrat, drugi ne vem točno kaj, skratka bilo je grdo in krvavo. Zanj je bil to pravi sadistični žur, zanju pa konec sveta. Tale zgodba s kitajkami verjetno ni tako črno bela.

  • Karmen

   Dobro preberi članek, posilstva sta se zgodila avgusta in novembra. To pa gre, anede.

   • šmentanamuha

    Pa res, imaš prav, sem bila malo površna.

 • bojan

  odrezat mu tist med nogami pa pol naj posliljuje naprej … nagnusnež musllimanski , pr men bi taki dobl samo šus v usrano glavo

 • Diverzant

  brez skrbi” bodo zdaj njega rihtali 11let ,ko se bo zvedlo.

 • Olga

  Obramba pravi, da “se ni zavedal kaj je storil”!!!!???? “Obrambi” vzeti licenco in jih vtakniti v zapor, ker se NE zaveda, kaj dela!

 • črnaovca

  In prišel je preko Slovenije. Zopet se nekaj izvijamo in dogovarjamo v Bruslju kako bi zmanjšali kontrolo. Končno jo lahko kar opustimo saj nam Avstrijci s svojo nazorno kažejo kaj si mislijo seveda so komaj čakali na izgovor in te kontrole zlepa ne bodo ukunili ker to ni kontrola zaradi lopovov temveč dnevnih migrantov ki hodijo delat k njim in ker jih ne marajo jim bodo pač na ta način otežili pot na delo.

 • koreninca

  Za take prestopke je treba uvesti smrtno kazen po celem svetu!!

 • Adolf Hitler

  DOBR DA GA NISTA TASTARA DVA DOBILA ČENE BI KONČAL KOD PEČENA RACA KER KITAJCEM TEKNE VSE OD PSEV MAČKOV PODGAN IN MUSLNOV!

 • Adolf Hitler

  TAKE SE LEPO ZAPRE NAIBUL ZLUČINSKEM NA SMRT OBSOIENIM BUZERANTOM DA BI GA PRVO FAIN PREFUKAL POL PA SLASTNO POFUKAL POTLEI BI PA VIDEL KAKO SE POČUTI ZASTOIN KURBA KOBI GA IEBAL VSAKE POL URE IN TO LETA IN LETA DOKLER MU NEBI ANUS ČEZ GOBC POGLEDU SMRAD KAMELO KOZLSKFUKAR SMMMMMRRRAAAAADDD!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!