Ironija usode: Migrantska tolpa oropala zagovornika migracij, senatorja Petih zvezd, Gabriela Lanzija!

Rimska železniška postaja Trimini je bila v preteklosti že večkrat prizorišče zločinov, ki so jih zagrešili ilegalni migranti. (vir Twitter)

Trije alžirski migranti so na rimski železniški postaji oropali senatorja Gibanja petih zvezd Gabriela Lanzija in kasacijskega sodnika. Ali je to že prva posledica politike nove italijanske vlade, ko so prejšnji teden dovolili izkrcanje 182 ilegalnih migrantov v italijanskih pristaniščih?

Neljubi dogodek se je zgodil na rimski železniški postaji Termini, ko sta se senator Gibanje petih zvezd Gabriel Lanzi in kasacijski sodnik zaključevala kosilo v bližnji restavraciji pri železniški postaji (kasacijski sodnik ima v Italiji edini pravico sprožiti sodni postopek proti sodnikom in preostalim javnim uslužbencem od obtožnice do obsodbe). Nenadoma so ju obkolili trije alžirski migranti in jo oropali. Vzeli so jima torbo s s dokumenti, Ipad in prenosni računalnik. Vendar pa to ni bil zadnji incident na tej železniški postaji, saj sta v preteklosti dva ilegalna migranta pretepla in poskušala oropati šestdesetletno žensko. Neznani afriški ilegalni migrant pa je zabodel na Terminiju nič krivega brezdomca.

Dva od članov roparske združbe so policisti nemudoma ujeli, medtem ko se je tretji izmaknil in pobegnil roki pravice. Incident se je zgodil kmalu, ko sta se v Italiji povezala v novo vlado levičarska Demokratska stranka in Gibanje petih zvezd, ki sta drastično spremenili politiko do migracij prejšnjega notranjega ministra Mattea Salvinija. Prejšnji teden so tako v italijanskih pristaniščih že sprejeli trajekte s 182 ilegalnimi migranti.

Nelegalni imigranti čakajo, da jih odpeljejo iz italijanskega otoka Lampedusa. (Foto: STA)

Levičarka italijanska vlada želi zadušiti Italijo z ilegalnimi migranti. 
Medtem ko Salvini pripravlja množične shode in se pripravlja na sledeče italijanske parlamentarne volitve, nova oblast ponavlja stare vzorce vladanja, ki so Italijo pripeljali v izredne razmere glede nezakonitih migracij. Najbolj je trpel italijanski otok Lampedusa, kjer je bilo na otoku že več ilegalnih migrantov kot lokalnega prebivalstva. Po poročanju Voice of Europe pa se je odzvala tudi vodja stranke Bratje Italije, Georgia Meloni, ki je zatrdila, da hočejo muslimani sprožiti sveto vojno. “Če želijo muslimani pripeljati sveto vojno v naše domove, je čas za drastično spremembo. Edina rešitev je, da popolnoma blokiramo kakršnokoli možnost muslimanski migracij dokler se njihove ideje in nameni ne razjasnijo,” zaključuje predsednica stranke Bratje Italije Georgia Meloni.

Luka Perš

 • Nata

  Hi. . . .hi. . . . . za vsako rito nekje palica raste !!

 • Van Der Waals

  KO BI ZAGOVORNIKA MIGRACIJ SAJ UBILI!

 • Solo

  Škoda, da so ga le oropali, zaslužil bi si kaj bistveno hujšega.
  Žal pa bomo zaradi levuharskih migrantofilnih idiotov in izdajalcev nayebali tudi vsi ostali, ki nismo pristaši multikulti politike.

 • pajot

  No,dobro…lepo…pričakujem še več takšnih akcij…
  he,he,he….ta novica mi deluje,kot balzam na mojo dušo….

 • Andrej

  Ta o sveti vojni je bolj resnična kot bi si lahko kdo mislil. Temelji zanjo so položeni. Čakajo samo še na zadostno število muslimanov. potem se bo pa začelo. Popravnega izpita ne bo. Muslimanska sveta vojna je totalna.

  • macon

   Za totalno vojno so preveč šlampasti in leni. Močni so pretežno na gobcih.

   Bo pa mučno in žrtve tudi bodo.

 • xtc

  Škoda je le,da ju niso osebno spoznali z Matildo.

 • Ježek Teka Teka

  Karma is a bitch … to ni ironija usode … leve smrade, vas bojo na kole natikal, ti vaši ubogi emigrantki … vse ob svojem času …

 • Stane Golobič

  Ugodno. Še več takšnih.

 • Joe Ventura

  škoda da ga niso tak nategnili da bi mu oči počile ven.

 • KAPIBARA

  Saj kot tisti brusel posranec, ki mu je hči delala v taboru za ilegalce, pa jo eden posilu in pretepel do smrti, na pogrebu je pa prosil vse užaloščene, da naj denar, za nakup rož-sveč, raje darujejo taborom za ilegalce..

 • m_m

  Lepo je brati, da svoj svojega ropa. Saj ta migrantska drhal in levičarji so isti, le z različnega konca sveta prihajajo. Smrad privlači smrad!