fbpx

Irski premier kvasi neumnosti: “Evropa potrebuje migracije. Krizo imamo zato, ker so bile proti-imigracijske stranke uspešne”

Irski premier Leo Varadkar (vir: twitter)

Za irskega premierja glavni problem ni migrantska kriza, temveč proti-migrantske stranke, ki se borijo za ohranitev svojih narodov, reda, miru in socialne blaginje. Sam bi na Irsko sprejel še več od že določenih 4.000 migrantov. Irski premier je indijskega rodu.

Irski premier indijskega rodu Leo Varadkar je izjavil, da kriza, s katero se sooča EU, ni masovna imigracija, temveč “evropski odpor do uvažanja večjega števila migrantov iz držav tretjega sveta”.

“To ni toliko migrantska, kolikor je politična kriza,” je po poročanju Breitbarta povedal irski premier o nestrinjanju znotraj EU o tem, kako rešiti vprašanje nelegalnih imigrantov, ki vdirajo na staro celino. “Evropa potrebuje migracijo,” je vztrajal Varadkar, ki je prepričan, da so si desne stranke izmislile migrante, ki na čolnih vdirajo v Evropo.

Večji problem od migrantov so domoljubne politične stranke
Za Varadkarja je večji problem kot vdor migrantov v Evropo vzpon domoljubnih strank po Evropi, ki nasprotujejo neskončnemu navalu migracij z globalnega juga. Po njegovem bi morala vsaka država sprejeti svoj del migrantskih kvot. “Prišlo je do politične krize zaradi tega, ker so bile populistične in proti-imigracijske stranke zelo uspešne na volitvah v Italiji in Srednji Evropi.”

Globalistični premier je ponovil svojo pripravljenost, da na Irskem naseli večje število imigrantov, ki so trenutno v Grčiji in Italiji, od prvotno določenih štiri tisoč. Začeli naj bi s skupino, ki so jo iz Libije prepeljali na Malto. Videli bomo, kako dolgo bo Varadkar kvasil svoje neumnosti, ko sprejme v državo več kot štiri tisoč migrantov.

Ivan Šokić