fbpx

Islam v praksi – ugrabljeno žensko so priklenili v klet in jo množično posiljevali

Slika je simbolična, Foto: Youtube

Dva sirska moška sta obsojena, da sta posilila Švedinjo, ki so jo našli priklenjeno v kleti lokala, ki sta ga vodila migranta. Na Švedsko sta moška prispela kot ‘begunca’, liberalni prostovoljci pa so jima pomagali odpreti lokal v Helsingborgu. Obtožena sta, da sta ugrabila in posilila Švedinjo, ki sta jo imela kot spolno sužnjo priklenjeno v kleti lokala.

Švedski mediji poročajo, da je švedska policija preiskala lokal, ki sta ga vodila 28-letni Khaled Azez Hegrs in 23-letni Tareq Bakkar. V kleti, kot že omenjeno, so našli žensko, ki je bila priklenjena z verigami. Moška sta žensko brutalno zlorabljala in imela za svojo osebno spolno sužnjo. Večkrat je bila mučena in skupinsko posiljena. V posilstvih je sodelovalo najmanj sedem različnih arabskih moških.

Migranta sta dobila le 4 leta zapora, vsak Evropejec bi sedel vsaj 20 let
Ženska je bila ugrabljena v mestu Malmö, s strani Arabcev, oboroženih s pištolami. Z avtomobilom so jo nato odpeljali do lokala v lasti migrantov. Nato so jo priklenili na vodno pipo v kleti in jo večkrat skupinsko posilili. Policija je potrdila, da so pri lokalu že čakali trije Arabci, ki so žensko takoj, ko so jo odvlekli v klet, skupinsko posilili. Moški so jo porinili na fotelj, jo slekli, nato pa oralno, vaginalno in analno posilili. Oblasti so potrdile, da sta jo vsaj enkrat hkrati posilila dva moška.

Moška sta dobila samo 4 leta zaporne kazni, in še to samo za posilstvo. Niso ju obsodili za ugrabitev in mučenje. Oblasti so potrdile, da bodo moška deportirale, a odvetniki se lahko na to odločitev še pritožijo. Zanimivo dejstvo je, da sodišče ni obsodilo ostalih petih moških, ki so pri tem ogabnem dejanju sodelovali. Levičarski mediji so, kot običajno, poročali le o tem, da so žensko posilili, izpustili pa so imena in podatek, da je šlo za arabske islamske migrante. 

Vidimo lahko torej, da je Evropa bolna do korenin. Levičarska propaganda in levičarska politika zagovarjajo posilstva in mučenje žensk, medtem ko si samooklicane feministke pulijo lase zaradi Donalda Trumpa. V najboljšem primeru gre pri primerjanju Donalda Trumpa in islamskih zločinov (ki jih feministke ne obsojajo) za pokazatelj psiho-socialnih motenj vseh, ki podpirajo levičarske težnje po “odprti družbi”. Deportacija je še najmanj, kar si zaslužijo storilci. A v nasprotju z evropskimi posiljevalci, katerih dejanja je treba prav tako najostreje obsoditi, gre pri islamskih migrantih za to, da jim njihova religija to dovoljuje. Posiliti nevernico je pravica tistega, ki si jo vzame. In takšne psihopate uvažamo v Evropo. Bog nam pomagaj, ker sami si očitno ne bomo, dokler ne bo prepozno.

Aleksander Rant