fbpx

Islamska država v Nemčiji: “Sprejmi Alaha ali umri!”

(Foto: Youtube)

Islamski skrajneži v Nemčiji z visečimi napisi nad avtocestami opozarjajo Nemce, kaj lahko pričakujejo v bližji prihodnosti. “Vaši otroci bodo sprejeli Alaha ali umrli,” opozarja plakat, ki so ga izobesili nad avtocesto v Sindelfignu, blizu Mercedesove tovarne.

Redki nemški mediji so poročali o storilcu, ki je nad avtocesto obesil zaskrbljujoč napis, vendar pa vse bolj in bolj opozarjajo pred negativnimi posledicami, ki jih prinašjo islamistov v Nemčijo.

Merkova na koncu kariere?

Politika odprtih vrat nemške kanclerke Angele Merkel postaja očitno tudi politika odprtih vrat do dveh vrst skrajnosti.

Nasilni in militantni migranti

Nemško policijo državljani oblegajo in soočajo z vedno hujšimi oblikami nasilja in nemirov kot posledico nestrinjanja z migracijo. Policija je za Express today povedala, da podobnih protestov ni bilo že od časa Hitlerjevih dni.

Vse več podpornikov Hitlerja

In prav to postaja v Nemčiji druga res velika težava. Četudi je Nemčija zgled države, kako se soočiti s totalitarno preteklostjo, pa se kot odziv na odprto migracijsko politiko in islamski terorizem v javnosti pojavlja vse več podpornikov Hitlerjevega tretjega rajha, tako imenovanih rjavih srajc, ki v zadnjih tednih odkrito protestirajo na ulicah po vsej Nemčiji.

Pridružili so se jim tudi nekateri novinarji in politiki, ki vse bolj jasno izražajo svoja stališča proti politiki nepremišljene solidarnosti. “Sovražnik se je vrnil,” vpijejo in protestirajo.

Varnostne službe v Nemčiji tako poročajo, da so migracije, katerih je v Nemčiji več kot v kateri koli drugi evropski državi, strmo povečale porast desnega ekstremiznma v zadnjih tednih. Pri tem pa se  – presenetljivo – nemške varnostne službe še vedno dobesedno trudijo prikrivati nasilje in posilstva, ki jih ilegalni migranti izvajajo nad nemškimi državljani in državljankami.

T.O.