Islamski pridigar iz Turčije svari: Obriti moški za islamiste predstavljajo veliko skušnjavo

Foto: iStock

Islamski pridigar iz Turčije je izjavil, da se lahko včasih ob pogledu na obrite moške zgodi, da jih je težko razlikovati od žensk, kar lahko vpliva na pojav nespodobnih misli, poroča turški časnik Hurriyet.

Pridigar Murat Bayaral je v govoru prek verske televizijske postaje Fatih Medreseleri 16. decembra glede britja brade povedal, da moški za britje sicer ne potrebujejo dovoljenja od svojih žena, in ob tem dodal, da bi si morali moški pustiti rasti brado. “Gre za enega izmed dveh delov telesa, ki moške razlikujejo od žensk,” je poudaril Bayaral.

Foto: iStock

Opozoril je na podobnost oblačenja žensk in moških
“Na primer, če od zadaj na daleč vidite moškega z dolgimi lasmi, mislite, da gre za žensko, če ta nima brade,” je dejal in dodal, da se ženske in moški danes oblačijo zelo podobno. “Lahko bi se vam prikradle nespodobne misli,” je poudaril.

N. Ž.

 • Commie Disposer

  35 let nazaj v Tripoliju, se po tržnici sprehajata dva moška in držita z mezinčki.20 let nazaj v Egiptu na stotine moških se sprehaja z držanjem mezinčkov….V Libiji so imeli pregrajeno plažo z žico , musliji so gledali ženske in tlačili penise v pesek…. (Musliji so največji pedri in zoofili in pedofili) .!

  • črnaovca

   Hja veš naše stare mame so s peskom ribale piskre no pozneje je prišel vim. Kaj veš morda so ga namakali v pesek da je potem bolje prijel

   • garfi

    pozabil je omeniti vas rdeĆe pedre zoofile in pedofile

   • Steiermark

    ti že veš, s takšnimi izkušnjami……

  • Steiermark

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • rubec

  Pa pojdimo še v drugo skrajnost. Baje imajo muslimanke na pizdi tako košate krtače da se moraš do razpoke prebiti z motorko. Vsaj tako mi je pripovedoval en gozdar ko sva si ogledovala mojo parcelo v goši. Oba trezna.

  • Hun

   kva ti je gozdar ogledoval ćupavo perdo

   • rubec

    Da. To ga je ValjHun sin Kajtibuzeranta spomnilo na tvojo ko sta se morala s štilarco prebijat.

    • Hun

     se mi je zdel da te rajcajo pravi desci iz šume

     • Steiermark

      izhajaš iz svojih dojemanj svojega pederastično komunističnega in islamskega sveta!

 • črnaovca

  Se bom obril in hodil na okoli z britvijo v žepu, ko bosta ena dva brez jajšk bo hitro mir

  • garfi

   gre v kartoteko leviĆarskih groženj
   hvala

   • ogledalo

    Butl polpismen.

 • Olga_10

  Miroljubni islam po Poriću….levičarji, pustite si brade…razen tistih, ki imate drugačna nagnjenja…

  • Hun

   as ti kj ćupava

   • garfi

    islamist

 • garfi

  pri islamistih gre za nespodobna dejanja
  nimajo možganov, da bi lahko mislili

  • ogledalo

   No, vsaj v nečem si jim podoben.

 • šmentanamuha

  Muslimani, LGBTQ prihaja tudi k vam na glavna vrata. Kaj boste storili oziroma, kaj bi rekel Mohamed na to novodobno spolno teorijo. Če mislite, da bo dovolj, da se poskrijete v mošejo, ne bo tako.

 • Franc Šink

  Kučan, pahor,cerar….pazite se!

  • Vojteh Dovč

   janša ,zver, kaj pa gorenak,mahnič

 • Matt_von_Glanz

  LOLOLOLOL tile so preveč sveti za naš svet LOL
  Right said Fred: Too sexy for my shirt, too sexy by far …
  Ali nimajo skušnjav, ko sedijo na stranišču in se pač … vidijo??
  Tukaj je vsaka parodija na mestu in to, da za parodijo obglavljajo, je del parodije. So svoja lastna karikatura.

 • Sašo

  haha, šiptarskega muftija preganjajo homoseksualne blodnje :) .

 • bojan

  Vsak dan slišim vse bolj kretenske fantazije teh satanskih kozjejebcev … vrjetno izvirajo iz pedofilije …
  za moje pojme so izpit za odstrel že zdavnaj naredili uspešno … čakam samo še kdaj se bo začel lov..

  • ogledalo

   Pedofilija je zaščitni znak farjev, ki so preverjeni dešnjaki. Bostonski šef je odšel k Luciferju, ostali pa še boste. Matilda dela svoje!

 • Sašo

  Me pa čudi da muslimani, načelni kot so, ne mečejo bomb na homoseksualna društva..očitno so si bolj blizu kot bi sklepal iz njihove ” načelnosti ” :) .

  • Steiermark

   ja, potem bi bili kar sami v nevarnosti….

  • ogledalo

   Tudi na kurbišča ne mečejo bomb! Očitno….. si ti b…..!

 • xtc

  A torej niso islamisti samo kamel,ovco in koze heblarji ter verjetno še cuckov ampaktudi buziji?
  Hm,nevarno blizu so levim progressivnim.

 • Otto Lutar

  Islamske podgane res imate iq sobne temperature

  • bozzo67

   sobne temperature ravnokar prezračenega igluja

 • ogledalo

  Islamisti bojo žgali obrite desce. Predvsem pa plešaste! Bojte se mravljinčarjev!

 • Ana Job

  Ni ga čez sveže obritega, mojega ljubija s katerim se lahko strastno kušujem in me ne popraska!

 • ogledalo

  Osnovna prehrana nacionalizma je namreč sovraštvo do vseh, ki niso rasno, kulturno, nazorsko, spolno »čisti«, »isti«, zato tudi znotraj naroda ves čas išče sovražnike: starorežimce, ženske, intelektualce, geje, umetnike… Nenehno sicer opleta z domnevno ljubeznijo do domovine kot nekakšnega svetega grala, a je nenehno s sekiro v rokah na preži za vsakomer, ki ni »domoljuben« na njihov način; iz vrelca ljubezni do Domovine črpajo neusahljive količine sovraštva do Človeka. In iz te deformirane identitete črpajo tudi absurdno idejo, da so »dobri ljudje«, ker naj bi pripadali skupnosti ljudi, ki je boljša od drugih. Celo na nedavnih predsedniških volitvah smo imeli priložnost v živo spremljati kandidata, ki ne bi nikoli smel prestopiti okvirov kronike, ki je gladko pozabil svojo kriminalno preteklost in pljuval žveplo po vseh in vsem, ki niso bili po meri njegovega diktatorskega blut und boden pogleda na svet.

  Tudi če odmislimo etično spornost nacionalistične doktrine, je torej ta ničvredna preprosto zato, ker je butasta: skregana je z logiko, dejstvi in empirijo hkrati. V vsesplošni relativizaciji pa smo zabredli v situacijo, ko se celo takšne butaste ideje, skregane z logiko, dejstvi in empirijo, obravnavajo v rokavicah, ki si jih preprosto ne zaslužijo.

  Dogajanje, na katerem so pred časom dijakom pokazali švedski film Nečista kri, ki naj bi jih ozavestil o vprašanju (ne)enakosti deklice druge narodnosti in težavah, je bilo v tej zvezi simptomatično. Vprašanja in trditve, ki so jih dijaki podali po projekciji, so pokazali, da filma niso bili zmožni »videti«, da so s stereotipi tako onesnaženi, da nismo zmožni empatije z žrtvijo. Hkrati že uporabljajo manipulativno, na videz defenzivno argumentacijo ogroženega »dobrega Slovenca«: Zakaj ne smem reči, kar mislim? A smo rasisti, če rečemo, da Romi kradejo?

  Ne vem, kaj so jim odgovorili, a tisto, kar bi morali slišati, je: Seveda lahko to rečete, tudi to, da je ena in ena tri, če hočete dokazati, da ste butasti in da ste nasedli lažem. Ker ja, rasistično je reči, da Romi kradejo, preprosto zato, ker ta izjava predpostavlja, da je to neka njihova specifična, etnična, tako rekoč genska lastnost, zaradi katere so drugačni (slabši) od nas, ki ne krademo. Dejstva kažejo nasprotno: ne le da ni kulture, v kateri ljudje ne bi kradli, slovenska policijska statistika tudi kaže, da romska populacija ni bolj »kradljiva« od večine, četudi živi v neprimerno slabših socialnih razmerah. Njihove kraje so po vrednosti minimalne v primerjavi z »našimi«, v prvi vrsti kar državnimi (dokapitalizacija bank). Reči »Romi kradejo« ni rasistično le v primeru, če rečemo, tudi Nemci, Švedi, celo Velikonočniotočani kradejo in, boh pomagaj, tudi Slovenci. Če pa torej vsi kradejo, potem podatek o tem, da Romi kradejo, ne pomeni ničesar. Je enak stavku: Ljudje smrčijo. Pravzaprav v tej zvezi nekaj zares pomeni le neki drugi podatek: Rome sodišča strožje kaznujejo. V tem so Romi res drugačni od Slovencev, saj so nedvomno drugorazredni državljani.

  Seveda »resnice« o ciganskih kradljivcih otroci slišijo doma, pa na ulici, pa še kje. Toda kaj slišijo v šolah? Kaj in kje je državljanska vzgoja, če je lahko srednješolec, ki bo morda kmalu dobil volilno pravico s šestnajstimi leti, tako presneto neveden, da pomodruje: »Ko ne bo več kraje, ne bo rasizma?« Jim je kdo sploh kdaj razložil, kaj je rasizem? In da ni »dobrega« ali »upravičenega« ali »razumljivega« rasizma, da je ta vedno škodljiv in neumen? Mogoče pa se ne smemo čuditi. Po raziskavah izpred desetletij naj bi velik del televizijskega programa dosegal intelektualno in čustveno raven dvanajstletnega otroka. Večinska raven današnjih družbenih omrežij je menda že na nivoju sedemletnikov. Ob takem »napredku« bo svet kmalu na intelektualni ravni telebajskov, ki se bodo špikali z jedrskimi konicami.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!