Islamski voditelj poziva k poboju vseh Židov! Za njihovo smrt prosi tudi Alaha

Foto: Screenshot

V Kaliforniji je v petkovi pridigi imam (tj. islamski voditelj) Ammar Shahin citiral antisemitski hadith. To je eno izmed poročil, ki opisuje besede, dejanja in navade islamskega preroka Mohameda. Prav tako imam moli za uresničitev popolnega uničenja in uboja Židov. Ali se ameriški organi pregona sploh zanimajo za človeka, ki seje sovraštvo?

Imam Shahih je diplomiral iz islamskih študij v Egiptu in leta 1999 odpotoval v ZDA, kjer je diplomiral še iz računalništva. Je inštruktor na Islamskem inštitutu, ki uči sunitski islam. V petek, 21. julija, je kot ameriški pridigar egiptovskega rodu pridigal v islamskem centru Davis v severni Kaliforniji, kjer je služil kot imam, islamski voditelj. V svoji pridigi je citiral antisemistični hadith, v skladu s katerim bi se na ”sodni dan” muslimani morali boriti z Židi in moliti k Alahu, da ”osvobodi mošejo Al Aksa in jo očisti židovske umazanije” ter popolnoma uničiti vse žide in jih vse do zadnjega pobiti. ”O, Alah, zgodi se tvoja volja z našimi rokami. Pusti nam, da smo del tega,” je molil v svoji pridigi, ki je bila objavljena na Davis Masjid Youtube kanalu.

Foto: Screenshot

V pridigi je Alaha prosil za pomoč, ljudstvo pa pozval k popolnemu uničenju Židov
Sheikh Ammar Shahin: ”Alah ne spreminja situacije v prid ljudstvu, dokler ljudstvo samo ne spremeni svoje situacije. Prerok Mohamed je dejal: ”Sodni dan ne bo prišel, če se muslimani ne bodo borili proti Židom in jih ubili. Preganjati jih morajo tako dolgo, dokler se ti ne bodo skrili za skalo ali za drevo, skale in drevesa pa bodo rekla: ”O, musliman, o Alahov služabnik …” Nikakor ne bodo rekla: O, Egipčan, o, Palestinec, o, Jordanijec, o, Sirijec, o, Afganistanec, o, Pakistanec. Prerok Mohamed pravi, da bo čas židovske smrti prišel kmalu. Poslednja ura ne bo odbila, dokler jih muslimani ne bodo napadli. Kje se bo to zgodilo, ni pomembno. Lahko v Palestini, lahko kje drugje. Samo napasti jih morajo … Ko bo vojna izbruhnila, bodo židje tekli in se skrili v hiše ter za skale, stene in drevesa. Hiše, skale, stene in drevesa bodo poklicale muslimane in jim to povedale. Rekle bodo: O, musliman … Nikakor ne bodo rekli: O, Palestinec, o, Egipčanec, o, Sirijec, o, Afganistanec, o, Pakistanec, o, Indijec … Ne, rekli bodo: O, musliman. Musliman. In ko musliman pride do njih, mu rekle: ”Pridi, nekdo je za mano – samo drevo Gharqad, ki je drevo Židov, tega ne bo reklo. Gojijo ga v Palestini in je edino, ki z muslimani ne bo govorilo.”

Sheikh Ammar Shahin: ”O, Alah, podpri mošejo Al Aksa in ostalo muslimansko zemljo. O, Alah, osvobodi mošejo Al Aksa in očisti jo židovske umazanije. O, Alah, uniči tiste, ki so nam  jo vzeli. O, Alah, pokaži nam sodni dan, svoje sposobnosti in ukrepe, ki jih boš izvršil nad sovražniki. O, Alah, uniči vsakega posebej in jih pobij do zadnjega. Ne prizanesi nobenemu.”

A. L.

 

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  Kako si antifa, filantropija in podobni razlagajo to sovražštvo in nagovarjanje teoretičnega islama k pobijanju, nasilju, diskriminaciji in sovražštvu do nemuslimanov?

  • dob

   >>Kako si antifa, filantropija in podobni razlagajo to sovražštvo in nagovarjanje teoretičnega islama k pobijanju, nasilju, diskriminaciji in sovražštvu do nemuslimanov?<<

   Takole:
   Migranti, pridite sem, mi vam bomo pa z zakonodajo zagotavljali, da boste lahko tukaj počeli prav tisto, kar bi radi. Ker je hkrati isto, kar bi mi sami radi počeli polovici naših sodržavljanov, pa ne smemo. Toda vi nam boste to omogočili.
   Mi jim seveda tega ne bomo na glas povedali, pač pa jih bomo zmerjali, da so rasisti, kmetavzi (nesvetovljani), zaostali in nehumani… ko se bodo branili pred vašim in našim nasiljem hkrati. Tako bomo mi pomagali vam, vi pa nam.

   Vmes bomo po naših državljanih pljuvali v časopisih in lagali o zločinih, ki jih boste tukaj počeli, prikrivali jih bomo in olepševali dogodke, ki nas ne prizadevajo in bolijo. Nasprotno! Veseli smo jih, ker nam omogočajo maščevanje, a smo hkrati v očeh sveta videti tudi dobri in humani. Pa pred Bogom tudi.

 • miha57

  Za take bo poskrbel MOSAD !

 • Najplemenitejši

  Prav lepo bo videti, kako se bodo med sabo pobijali musliji, Židje in kristjani. Jaz bom vse skupaj od daleč opazoval in pil pivo! Ko bodo izginile vse religije s sveta, bo tudi vojn konec!

  • vsemojebabe

   Tepec, mar misliš, da boš ti poboju ušel? Če se bodo pobijali med seboj, jim lahko uideš le s satelitom v zemeljski orbiti. Ko bo poboja konec, in boš spil poslednje pivo, bo konec tudi časa zate arogantni nevedni bimbo.

  • Snorri Sturluson

   Od vseh treh naštetih ki se nekako ne tolerirajo med sabo imajo nekaj skupnega ,ne marajo komunizma

  • Olga

   Haha! Takrat vas več ne bo, ker vas bojo muslijo vrgli s pečine ali pa stolpnice ali pa boste že recitirali Koran (ker ste levičarji “prilagodljivi”, ko gre za lastno rit)!

  • dob

   Nič ni več od daleč.

   • xtc

    Težava povprečnega progressivnega levaka je v tem ,da je njegov umski domet za realnost enak koloradskemu hrošču. in ni zmožen nadzirati svojih izjav,kolikor so v skladu z realnostjo.

 • Olga

  Norec!

 • bojan

  psihopat

 • Božo

  Vse vere bi morali prepovedati pa bi bil mir.

  • xtc

   A komunizem in socializem in njune derivate tudi?

 • dob

  Definicija vojne:
  Vojna (in to vsaka vojna!) je izvoz družinskega nasilja prek meje države in v drugo okolje!
  Da ne izbruhne doma, ga izvozijo v tujino, zato da ohranjajo nemogoč in nevzdržen vzgojni družinski vzorec, ki ga imenujejo njihova “kultura”.

  S tem nek narod brani vzorce družinskega nasilja prek sadističnih navad, ki jih ti ljudje imajo za svojo “kulturo”. In ko to branijo, pravijo da ohranjajo tradicijo!
  Z vsemi štirimi jo branijo, prekleti samomorilci – oni in mi! Kajti vojna je vojna dveh.

  Pa to sploh ni drugega kot kurčevo nasilje, kakšna kultura neki! Ni vredno, da se ohrani in bi bilo najbolje, da izgine s planeta. Ker Brezsrčnost ne spada sem.
  Ne vem zakaj bi spolno pohabljanje otrok, mučenje, ustrahovanje in zapostavljanje žensk in otrok in ne nazadnje ščuvanje moških naj se gredo nekam borit za ohranjanje teh prekletih sadističnih vzorcev za ohranjaje Brezsrčnosti sploh bilo kakšna posebna vizija človeštva za njegovo Prihodnost.

  To, da EU sploh pomisli na to, da bi jim pomagala vzdrževati te ostudne navade, in to celo zavija v “človekove pravice”, nam daje misliti, da EU sama nima odnosa do svojih lastnih otrok in da je zelo sumljivo to njeno obnašanje, da mirno gleda in laže medtem,ko jim posiljujejo otroke in strašijo prebivalce ter grozijo z rezanjem vratov.
  Kaj sploh hočejo?!
  Za muslimane in Islam vem kaj hočejo – toda kaj hoče EU od nas?!?

  • Satanizem je, samo politiki hočejo ohranjati stike tudi s zvermi, ki vodijo recimo SA in zato nikoli ne izrečejo kaj je resnica. Ja takoj, ko bi jim po resnici povedali kaj so, smo z njimi v vojni.

   • dob

    Za kučana in slovenske komunistične vlade je “resnica” samo stvar interpretacije!
    Oni ne iščejo ljudi, ki bi kaj spremljali, temveč nove obraze, ki so novi po tem, kako interpretirajo isto staro laž kot “novo” in jo prodajo kot resnico. Potem je dovolj, da veljajo za prepričljive prve dni volitev in enako število dni po dobljenih volitvah. Po tistem jih nihče več ne sprašuje, kaj so obljubljali.

    • ogledalo

     Katera vlada pa je bila komunistična? Interpretacije starih laži v novi obleki pa je domena zgolj sektašev. Tod laž je laž, pa čeprav jo ponavljate kot mantro. Celo montiranje dokumentov vam ni tuje!

   • dob

    Oni so že dolgo v vojni z nami. Le nam preprečujejo, da bi to izvedeli in se tega zavedali.

 • xtc

  Tale me hudo spominja na leve progressivne talibane in naše povojne “osvoboditelje” kam taki psihopati sodijo pa vemo.

 • ogledalo

  Tale Shahin je zelo pozen. Pri nas so to aktivno počeli domosranci v 40ih letih prejšnjega stoletja.