Islamski voditelj poziva k poboju vseh Židov! Za njihovo smrt prosi tudi Alaha

Foto: Screenshot

V Kaliforniji je v petkovi pridigi imam (tj. islamski voditelj) Ammar Shahin citiral antisemitski hadith. To je eno izmed poročil, ki opisuje besede, dejanja in navade islamskega preroka Mohameda. Prav tako imam moli za uresničitev popolnega uničenja in uboja Židov. Ali se ameriški organi pregona sploh zanimajo za človeka, ki seje sovraštvo?

Imam Shahih je diplomiral iz islamskih študij v Egiptu in leta 1999 odpotoval v ZDA, kjer je diplomiral še iz računalništva. Je inštruktor na Islamskem inštitutu, ki uči sunitski islam. V petek, 21. julija, je kot ameriški pridigar egiptovskega rodu pridigal v islamskem centru Davis v severni Kaliforniji, kjer je služil kot imam, islamski voditelj. V svoji pridigi je citiral antisemistični hadith, v skladu s katerim bi se na ”sodni dan” muslimani morali boriti z Židi in moliti k Alahu, da ”osvobodi mošejo Al Aksa in jo očisti židovske umazanije” ter popolnoma uničiti vse žide in jih vse do zadnjega pobiti. ”O, Alah, zgodi se tvoja volja z našimi rokami. Pusti nam, da smo del tega,” je molil v svoji pridigi, ki je bila objavljena na Davis Masjid Youtube kanalu.

Foto: Screenshot

V pridigi je Alaha prosil za pomoč, ljudstvo pa pozval k popolnemu uničenju Židov
Sheikh Ammar Shahin: ”Alah ne spreminja situacije v prid ljudstvu, dokler ljudstvo samo ne spremeni svoje situacije. Prerok Mohamed je dejal: ”Sodni dan ne bo prišel, če se muslimani ne bodo borili proti Židom in jih ubili. Preganjati jih morajo tako dolgo, dokler se ti ne bodo skrili za skalo ali za drevo, skale in drevesa pa bodo rekla: ”O, musliman, o Alahov služabnik …” Nikakor ne bodo rekla: O, Egipčan, o, Palestinec, o, Jordanijec, o, Sirijec, o, Afganistanec, o, Pakistanec. Prerok Mohamed pravi, da bo čas židovske smrti prišel kmalu. Poslednja ura ne bo odbila, dokler jih muslimani ne bodo napadli. Kje se bo to zgodilo, ni pomembno. Lahko v Palestini, lahko kje drugje. Samo napasti jih morajo … Ko bo vojna izbruhnila, bodo židje tekli in se skrili v hiše ter za skale, stene in drevesa. Hiše, skale, stene in drevesa bodo poklicale muslimane in jim to povedale. Rekle bodo: O, musliman … Nikakor ne bodo rekli: O, Palestinec, o, Egipčanec, o, Sirijec, o, Afganistanec, o, Pakistanec, o, Indijec … Ne, rekli bodo: O, musliman. Musliman. In ko musliman pride do njih, mu rekle: ”Pridi, nekdo je za mano – samo drevo Gharqad, ki je drevo Židov, tega ne bo reklo. Gojijo ga v Palestini in je edino, ki z muslimani ne bo govorilo.”

Sheikh Ammar Shahin: ”O, Alah, podpri mošejo Al Aksa in ostalo muslimansko zemljo. O, Alah, osvobodi mošejo Al Aksa in očisti jo židovske umazanije. O, Alah, uniči tiste, ki so nam  jo vzeli. O, Alah, pokaži nam sodni dan, svoje sposobnosti in ukrepe, ki jih boš izvršil nad sovražniki. O, Alah, uniči vsakega posebej in jih pobij do zadnjega. Ne prizanesi nobenemu.”

A. L.