fbpx

Italijanski kriminolog opozarja: Brezkompromisna nigerijska mafija, ki je razkosala 18-letno Pamelo, je dosegla Italijo!

Foto: epa

Italijanski kriminolog in psihiater Alessandro Meluzzi trdno verjame, da je umor 18-letne Pamele, o katerem smo pred kratkim poročali na našem portalu, povezan z nigerijsko mafijo, ki je pred nedavnim dosegla Italijo in postaja čedalje  močnejša ter vedno bolj nevarna. 

Med intervjujem za ItaliaOggi je Meluzzi izpostavil, da nigerijska mafija, ki je kriva za smrt Pamele, predstavlja eno najbolj neprizanesljivih mafij na svetu. “Kar smo videli v primeru Pamele, nigerijska mafija sistematično izvaja v Nigeriji in drugod po svetu.” Po besedah Melizzija rezanje delov telesa žrtev na kose predstavlja del rutine, v nekaterih primerih slednje celo pojedo.

Truplu je manjkalo srce
Kar je ostalo od Pamelinega telesa je bilo najdeno v dveh kovčkih, pri čemer so manjkali vrat in genitalije. Njeno telo je bilo oprano z varikino, z namenom, da so zakrili vse sledove. Po navedbah Voice of Europe je manjkalo tudi njeno srce, kar pa po besedah Meluzzija ne preseneča glede na to, da otroški vojaki v Sierri Leone jedo človeška srca kot del prehodnega obreda.

Foto: Twitter

“Ritualni kanibalizem pri nigerijski mafiji ne predstavlja izjeme, temveč prej pravilo. To je zanje nekaj normalnega, vendar nihče ne govori o tem iz strahu, da bi ga označili za rasista,” je jasen Meluzzi. Slednji ob tem opozarja, da to predstavlja le vrh ledene gore, ki bo še naprej rasla. Če so nekdaj prizori z manjkajočim srcem predstavljali znanstveno fantastiko, pa to zdaj predstavlja kruto realnost, do katere je prišlo zaradi horde prišlekov, ki jim niti po naključju ni mar za integracijo. Glede na to, da je Italija naša sosednja država, si pred to nevarnostjo ne moremo več zatiskati oči.

N. Ž.