Izpoved “islamofoba”: Tako so Ameriški levičarji združili moči z islamom in se zarotili proti svobodni Ameriki

Foto: PrintScreen

Ameriški levičarji so združili moči z islamskimi sovražniki žensk. V novonastali zvezi sodelujejo mnogi, vse od palestinsko-ameriške politične aktivistke Linde Sarsour pa do ameriškega senatorja Bernija Sandersa. Pisatelj in nepogrešljivi preučevalec islamske družbe zato predstavlja knjigo z naslovom Izpovedi islamofoba, v kateri spregovori v imenu ljudstva, ki ga politiki marsikdaj ne slišijo.

Robert Spencer, avtor knjige Izpovedi islamofoba, je eden izmed najbolje obveščenih strokovnjakov na področju narave islama in džihadističnih groženj. Prav tako je eden od najpogumnejših, saj je napisal in izdal nepogrešljiv priročnik o tem, kako so ameriške levice združile moči z islamskimi sovražniki žensk, gejev, judov, kristjanov in vsega drugega, proti čemur so nastrojeni. Tako so se ameriški levičarji vse od Linde Sarsour pa do Bernija Sandersa v nečastnem zavezništvu zarotili proti Ameriki in njeni svobodi.

Foto: iStock

V svoji knjigi Izpovedi islamofoba v ospredje diskusije postavljam naslednje vprašanje: Ali džihadistične grozote in šeriatsko zatiranje res predstavljajo grožnjo svobodnemu svetu ali je takšna skrb samo posledica paranoičnega strahu, ksenofobije, rasizma, nečimrnosti in paranoje nasploh? Imajo prav oni ali jaz? O tem odločate vi: v Izpovedih islamofoba razpravljam o resnični grožnji, s katero se soočajo ženske, geji, judje, kristjani, sekularni liberalci in sekularni muslimani, in razkrivam, kaj se zgodi tistim ”navadnim” državljanom, ki se temu upajo zoperstaviti in povedati resnico.”

A. L.