fbpx

Izpoved nečakinje zloglasnega terorista Osame Bin Ladna: V primeru zmage Bidna, čaka ZDA novi enajsti september!

Foto: YouTube

V primeru zmage ameriškega predsedniškega kandidata Joe Bidna se obeta nov teroristični napad v razsežnosti enajstega septembra iz leta 2001, je razkrila v ekskluzivnem intervjuju za New York Post nečakinja Osama Bin Ladna, Noor Bin Laden. Med drugim trdi, da je prav administracija nekdanjega ameriškega predsednika Baracka Obame in tedanjega podpredsednika Bidna, odgovorna za prihod ISIS-a na evropska tla.

Ameriški demokrati in z njo povezan medijsko-politični establišment je doživel nov udarec. Nečakinja dolgoletnega voditelja teroristične mreže Al Kajda, Noor Bin Laden je izdala, da se lahko v Združenih državah Amerike zgodi novi enajsti september, če bo na novembrskih volitvah zmagal Joe Biden. V sedanjem ameriškem predsedniku Donaldu Trumpu vidi osebo, ki je edina sposobna zaščititi življenje Američanov. “Pokazal je, kako se ZDA zaščiti pred tujimi grožnjami, tako, da vse potencialne teroristične grožnje izbriše, preden dobijo možnost za napad,” je povedal nečakinja pred leti likvidiranega vodje Al Kajde Osame Bin Ladna.

Noor bin Laden živi v Švici. Sama noče imeti nič skupnega s preteklostjo enega najbolj zloglasnih teroristov na svetu. Iskreno je tudi priznala, da se ima za podpornico Trumpove politike. “Predsednika Trumpa podpiram, odkar je objavil, da kandidira v prvih dneh leta 2015. Od daleč sem opazovala in občudujem odločnost tega človeka. Izvoliti ga je treba. Bistvenega pomena je za prihodnost ne samo Amerike, temveč tudi zahodne civilizacije kot celote,” je povedala. Kot poroča Breitbart, je še dodala, da so vsi teroristični napadi v zadnjih devetnajstih letih Evropo pretresli do temeljev, radikalni islam pa je popolnoma vdrl v našo družbo. Zato je toliko bolj v skrbeh, da je vrh ameriške Demokratske stranke in njenih vidnih podpornikov sprejel ideologijo, ki pelje v globalni propad.

Osama Bin Laden in njegova nečakinja Noor, ki je tudi podpornica ameriškega predsednika Donalda Trumpa. (Foto: Twitter)

Luka Perš