fbpx

Izprijen um: Najstniški pedofil izrazil željo, da bi vsako noč posilil 10 novorojenčkov in ubil 25 novorojenčkov

Foto: Facebook/iStock

Komaj 19-letni Alan Gray si je s kolegom perverznežem izmenjal fantazije o ugrabitvi, posilstvu in umoru dojenčkov, med drugim pa je na svojem osebnem računalniku dostopal do skoraj 20.000 pretresljivih slik in video posnetkov, ki ponazarjajo zlorabo otrok. 

Perverzen najstniški pedofil si je prek spleta grozljive fantazije o novorojenčkih izmenjal s kolegom perverznežem in posmehljivo dodal, da bi jih posilil kar 10 na dan.

Grayeve perverzne sanje so vključevale dojenčke, stare le nekaj dni, na sodišču pa je bilo mogoče slišati, kako je psiholog poudaril, da gre za zelo moteč primer, pri katerem so perverzije globoko zakoreninjene. Grayju bo kazen izreklo višje sodišče, po tem, ko je je lokalni šerif škotskega Greenocka Derek Hamilton izjavil, da gre za njegov najhujši primer, s katerim se je soočil doslej. Celo odvetnik  je obnašanje svoje stranke opisal kot odvratno, grozljivo in brutalno ter dodal, da je v tem primeru zaporna kazen neizogibna.

Foto: iStock

Ubil bi 25 novorojenčkov na noč
Gray iz Greenocka je po navedbah preiskovalcev video posnetke sadističnih spolnih napadov na dojenčke organiziral v mapah v svojem osebnem računalniku, poleg tega pa si je izmenjal tudi vrsto ostudnih sporočil, ki so vključevali le nekaj dni stare dojenčke. V enem izmed sporočil je po navedbah Mirrorja izjavil, da bi posilil 10 dojenčkov na dan, poleg tega pa je najstnik, ki je pričel dostopati do spletne pornografije s 13 leti starosti, prek aplikacije Kik Messenger izjavil, da bi brez kakršne koli milosti ubil 25 novorojenčkov na noč. “Oni so na svetu zato, da jih mi lahko zlorabimo.”

Foto: iStock

Na sodišču je bilo mogoče slišati, da je Gray hranil 16.120 fotografij in 3.764 video posnetkov, od katerih je mogoče za 1.864 slik in 2.254 posnetkov trditi, da gre za najhujšo obliko zlorabe otrok, starih od nekaj dni do 12 let.

Pedofil priznal krivdo
Gray je bil aretiran na domu v okviru policijsko-obveščevalne akcije, ki je potekala junija lani. Odkar je priznal krivdo za svoja ostudna dejanja, ostaja v priporu, kjer bo ostal vse dokler mu ne bo izrečena kazen. Glede na grozljivost primera je upravičeno pričakovati, da ga bo doletela dolgoletna zaporna kazen, saj bi lahko na prostosti povzročil še veliko nepopravljive škode. Neizpodbitno dejstvo pa je, da gre v tem primeru za bolan pedofilski um, za katerega je najbolje, da nikoli več ne pride na prostosti.

N. Ž.