Izprijen um: Najstniški pedofil izrazil željo, da bi vsako noč posilil 10 novorojenčkov in ubil 25 novorojenčkov

Foto: Facebook/iStock

Komaj 19-letni Alan Gray si je s kolegom perverznežem izmenjal fantazije o ugrabitvi, posilstvu in umoru dojenčkov, med drugim pa je na svojem osebnem računalniku dostopal do skoraj 20.000 pretresljivih slik in video posnetkov, ki ponazarjajo zlorabo otrok. 

Perverzen najstniški pedofil si je prek spleta grozljive fantazije o novorojenčkih izmenjal s kolegom perverznežem in posmehljivo dodal, da bi jih posilil kar 10 na dan.

Grayeve perverzne sanje so vključevale dojenčke, stare le nekaj dni, na sodišču pa je bilo mogoče slišati, kako je psiholog poudaril, da gre za zelo moteč primer, pri katerem so perverzije globoko zakoreninjene. Grayju bo kazen izreklo višje sodišče, po tem, ko je je lokalni šerif škotskega Greenocka Derek Hamilton izjavil, da gre za njegov najhujši primer, s katerim se je soočil doslej. Celo odvetnik  je obnašanje svoje stranke opisal kot odvratno, grozljivo in brutalno ter dodal, da je v tem primeru zaporna kazen neizogibna.

Foto: iStock

Ubil bi 25 novorojenčkov na noč
Gray iz Greenocka je po navedbah preiskovalcev video posnetke sadističnih spolnih napadov na dojenčke organiziral v mapah v svojem osebnem računalniku, poleg tega pa si je izmenjal tudi vrsto ostudnih sporočil, ki so vključevali le nekaj dni stare dojenčke. V enem izmed sporočil je po navedbah Mirrorja izjavil, da bi posilil 10 dojenčkov na dan, poleg tega pa je najstnik, ki je pričel dostopati do spletne pornografije s 13 leti starosti, prek aplikacije Kik Messenger izjavil, da bi brez kakršne koli milosti ubil 25 novorojenčkov na noč. “Oni so na svetu zato, da jih mi lahko zlorabimo.”

Foto: iStock

Na sodišču je bilo mogoče slišati, da je Gray hranil 16.120 fotografij in 3.764 video posnetkov, od katerih je mogoče za 1.864 slik in 2.254 posnetkov trditi, da gre za najhujšo obliko zlorabe otrok, starih od nekaj dni do 12 let.

Pedofil priznal krivdo
Gray je bil aretiran na domu v okviru policijsko-obveščevalne akcije, ki je potekala junija lani. Odkar je priznal krivdo za svoja ostudna dejanja, ostaja v priporu, kjer bo ostal vse dokler mu ne bo izrečena kazen. Glede na grozljivost primera je upravičeno pričakovati, da ga bo doletela dolgoletna zaporna kazen, saj bi lahko na prostosti povzročil še veliko nepopravljive škode. Neizpodbitno dejstvo pa je, da gre v tem primeru za bolan pedofilski um, za katerega je najbolje, da nikoli več ne pride na prostosti.

N. Ž.

 • Silka

  Po bližnici ga je treba poslati k Hudiču.

  • karpelec

   Ta je še za hudiča prevelik zalogaj.

 • PikaPolonica

  Želim mu, da trpi v zaporu.

 • Diverzant

  Poknite hudiča “kaj zapirat.

 • opazovalec

  Ampak naslov “Izprijen um…” velja v prvem delu glede uma tudi za novinarje in urednike, ki kaj takega objavljajo kot udarno novico!

  • FeriSS.H

   Očitno si “progresiven” ker se ti to ne zdi dovolj “udarno”. Sicer sem pa itak nameraval napisati da me prav zanimajo reakcije “naših” tu Pedrov, Feministk, Lezbač in seveda Levuharjev. Kot prvi iz te skupine si se že oglasil prav ti.

  • Steiermark

   tudi zate velja enak odgovor, kot za princesko…..

 • Olga

  Takšni izrodki si ne zaslužijo, da živijo!

 • centurion

  Ga še niso priklopili na 380voltov za kakšno uro?
  Zaradi reseta v glavi.

 • FeriSS.H

  Ne vem kaj se družba sploh ukvarja s takim stvorom, ker ta je navaden biološki škart ki ni niti za v bio odpadke. Za takega je samo TAKOJŠNJA EVTANAZIJA. Pride v poštev še eventualna analiza njegove brozge v glavi ki se ji drugače reče možgani, potem pa popoln sežig, tudi dvojni ne bi škodil.

 • Demonkrat

  Če bi Bog kaznoval za vsako storjeno zlo ,na svetu ne bi ostalo niti eno živo bitje

  • indijanka

   Nas bodo robotki.. ne skrbi.

 • MEFISTO

  Novorojenčke bi pa pedri delali temu pedofilu

 • Goran Hvala

  Se mu ze na delec vid da je musliman…;-)

  • Steiermark

   tepec, kar je razvidno iz tvojih nakladanj, si tako zagoveden, da ne poznaš niti resnice o pedofilskemu islamu, kjer imajo “moški” izključno pravico do pedofilije, svojih in tujih otrok – po koranu. Če se pa nekje drugje v svetu rodi en izmeček, z enakim miselnim bolanim vzorcem, pa to samo pomeni, da “izjema (med belci nemuslimani) potrjuje pravilo!

   • Goran Hvala

    Aja sej res…pardon…v zahodnem svetu je to res ena velika izjema..vsake 10let se zgodi kaj takega…mas prov…le kje jest zivim…
    Aja pa se to…koran preberi pol pa nakladaj kaj kje pise…sam se mors prej arabsko naucit…al ti kr vse vrjames kar ti “en” namigne?…

 • Artur

  Šus v glavo za za takšne psihopatske izrodke to bi bilo je najboljše zdravilo za človeštvo ali pa v poduk vsem ostalim takšnim izrodkom ga javno na pranger postavit pa jermene iz njega rezat s soljenjem potem pa milosten šust v njegovo psihopatsko betico ne pa ga ujčkat v raznih psihiatričnih ustanovah na davkoplačevalski račun.

 • princeska

  Izprijen um imajo novinarji na Novi.
  Mar na svetu ni pomembnejšega dogodka od sprijenih fantazij nekega najstnika?

  • Steiermark

   princeska, izgleda da pripadaš tem izprijenim umom z lgbtjevsko sprijeno fantazijo! Ali uničevanje življenj komaj rojenih otrok, ni dovolj pomembna novica, da smo lahko seznanjeni z njo! Sicer pa tudi garažna afera z bulmastivi spada v to kategorijo!

   • princeska

    Koliko jih je že ubil? Koliko jih je posilil? Če znaš prebrati, je o tem samo fantaziral. Od fantazije do uresničenja neke fantazije pa je še dolga pot.

    Prepričana sem, da ti tudi fantaziraš o marsičem, dokler ne uresničiš, še vedno samo fantaziraš. Tudi fantaziranje o tem, da bi imel milijone je še vedno samo fantaziranje, ki ga večina nikoli ne uresniči.

    Tudi ustava dovoljuje svobodo razmišljanja. Nihče me ne more kaznovati za moje misli.

    • Artur

     Prevetiva ,preventiva , preventiva…..navsezadnje se gre o izrojenemu psihopatu menda se ne bo takšnim pustilo da uresničijo svoja dejanja.

    • Volkhv

     princeska, tebe bi bilo potrebno vpresti v pranger, te prebičati in te zaviti v burko! Včasih si zaželim tistih lepih časov, ko je Cerkev še žgala babure na grmadah, danes to delajo sicer v Savdski Arabiji, saj je tudi dokazano ženska mora biti pod strogim nadzorom moškega, drugače se družba degenerira. Takšne posameznike, kot zgoraj pa bi se moralo kaznovati s kamenjanjem! Kako zanimivo deluje narava, ko je krščanstvo izgubilo svojo moč v Evropi, se degenerirana družba sama postavlja proti svojim lastnim prednikom in ženske same vabijo arabske islamiste v Evropo, da jih obogatijo… Boste že dobile ve “fantaziranje”, brez skrbi.

    • šmentanamuha

     Glede na to, da sploh ne razumeš, kaj si napisala, te lahko obravnavam samo kot še eno v vrsti zmedenih histeričnih levičarskih aktivistk.

    • freedomfighter

     človek je bolnik ampak tudi jaz ne razumem kateri zakon krši…če jaz fantaziram o ropu banke še ne pomeni da sem lopov…konec koncev kdo pa še ni razmišljal da bi ubil svojega šefa

     • princeska

      Točno tako. Vendar ne pozabi kolikokrat in kolikim so že podtaknili dokaze preko interneta – zadnji je bil zaradi internetne pedofelije obtožen nek slovenski poslanec; zaradi tega še ni morilec, sploh pa mu tega niti ne očitajo.

 • xtc

  Verjetno levičar in izLGTBQ druščine:

  • sunday

   nič verjetno, kar sigurno je iz lgtbq!!!

 • princeska

  Človekove pravice v EU:

  9. člen Svoboda mišljenja, vesti in vere
  Vsakdo ima pravico do svobode misli, vesti in veroizpovedi.

  10. člen Svoboda govora
  Vsakdo ima pravico do svobodnega izražanja. Ta pravica obsega svobodo mišljenja ter sprejemanja in sporočanja obvestil in idej brez vmešavanja javne oblasti in ne glede na meje.

  Vir: Evropska konvencija o varstvu človekovih pravic in temeljnih svoboščin

  • Artur

   Če bi živel v našem okolju in če bi najdu na spletu sliko tvojega otroka in spodaj pripisal da bi brez kakršne koli milosti ubil 25 novorojenčkov na noč in še tvojega zraven pa še “Oni so na svetu zato, da jih mi lahko zlorabimo.” bi mu mirne duše citirala nazaj 9. člen Svoboda mišljenja, vesti in vere
   Vsakdo ima pravico do svobode misli, vesti in veroizpovedi. Ti si bolana, čas je da si podstrešje malo poštimaš .

 • samotoje

  Lobotomija. ASAP.

 • dob
  • indijanka

   grozljivo

 • sale

  Nič čudnega za katolibane

 • princeska

  Kolikokrat ste izrekli, ne samo mislili, da boste nekoga ubili? Pa ste ga?

  Najboljše, da si neka politična opcija izmisli, da bo kaznovala vse, ki ne razmišljajo tako kot oni. “Detektor za misli” ali pa kar Udba, bi jim pri tem pomagala. Vsaka podobnost z komunisti in današnjo vlado je zgolj naključna.

 • mona lisa

  Za take odobravam smrtno kazen, da nikoli ne bi mogel več komu škodovat.

 • luckyss

  Hja, obsodbe vredno in tudi takojšnje kazni..
  Po drugi strani pa je precej podobnih pedofilskih zadev s strani katoliških duhovnikov bilo le “obsojenih” in nikoli kaznovanih…
  Treba je vedeti, da je spolno nasilje nad otroci najbolj sprevrženo dejanje nasploh…In zato “blage reakcije” Vatikana glede tega vprašanja in premeščanje pedofilskih duhovnikov namesto kaznovanja kaže na to, da je tudi Vatikan banda, ki bi se je Jezus sramoval..