JAR razorožila bele kmete: Strokovnjaki opozarjajo: “Razorožitev je prvi znak prihajajočega genocida.”

Eden od vsakodnevnih izgredov v JAR (vir: twitter)

Južnoafriška republika pridno koraka po poti, ki jo je pred njo preizkusil sosednji Zimbabve. Belim kmetom so pred časom odvzeli strelno orožje, zdaj jim jemljejo še zemljo. Vse medtem, ko bele kmetovalce v državi tolpe vlomilcev vsak teden morijo, država pa umore označuje za “ponesrečene rope”. 

Južnoafriška republika se navkljub vsem opozorilom vztrajno spreminja v brezno norosti. Njen politični vrh, ki je marksistično ideologijo razrednega boja apliciral na rasno delitev, tako poziva k pobijanju belega prebivalstva. Že pred časom smo poročali, da je stanje v državi doseglo točko, kjer je Avstralija po hitrem postopku odobrila vizo belcem iz JAR. Zdaj je preiskavo razmer v JAR napovedal tudi ameriški predsednik Donald Trump.

Zdaj se stanje samo še slabša. Tako banke v JAR po poročanju Infowars vztrajajo, da morajo belci, ki jim je država odvzela kmetije, še vedno odplačevati posojila in hipoteke, ki so bili vezani na odvzeto kmetijo. Kakor so zapisali pri Nedbanki, je dolžnik dolžen odplačevati svoj dolg ne glede na to, kaj z njegovo zemljo počne država, če mu jo odvzame ali ne.

Zaradi napovedi odvzema zemlje belim kmetom padla vrednost valute
Afriški nacionalni kongres (ANC) vztraja, da gre pri odvzemanju posesti belim kmetom za agrarno reformo, ki “ne bi smela spodjedati bodočih investicij v ekonomijo ali škodovati agrikulturni proizvodnji in preskrbi s hrano”. To pa je po poročanju Zero Hedge v nasprotju z realnostjo, saj je vrednost randa strmoglavila, ekonomija je v prostem padu, potrošniška kupna moč je padla zaradi povišanja brezposelnosti in dejstva, da ljudje ne zapravljajo iz strahu za prihodnost.

Država se vseeno ne meni za vse to. Glavno je, da grešnemu kozlu, ki so ga prepoznali v belih kmetih, nameravajo odvzeti zemljo in jo porazdeliti med črno prebivalstvo. O tem očitnem rasizmu ne boste slišali iz ust slovenskih režimkih novinarjev, ki so ostali brez diha samo ob pogledu na zadnjo naslovnico Demokracije.

Slike s prizorišč umorov na belih kmetijah v JAR. (Vir: Twitter)

Novi podatki razkrivajo, da črnske tolpe v JAR vsak peti dan ubijejo belega kmeta. Oblasti ta “fenomen” razlagajo kot “ponesrečen vlom”. O resnici, ki se skriva za temi tako imenovanimi ponesrečenimi vlomi, je prva poročala kanadska neodvisna novinarka Lauren Southern v dokumentarnem filmu Farmlands, ki je dostopen tudi na YouTubu.

Prvi korak do genocida je razorožitev
Vodja organizacije Genocide Watch dr. Gregory Stanton je že leta 2012 v JAR prišel do ugotovitve, da “poteka koordinirana kampanja genocida proti belim kmetom”. Po ocenah vlade se v povprečju zgodi 50 umorov na dan. Po ocenah zunanjih opazovalcev dvakrat toliko. Vladajoča ANC je prepovedala zbiranje in analizo statistik o kriminalu, saj naj bi te po njihovih besedah odganjale tuje investitorje in škodovale ljudem v državi.

Nenavadno, kako niso imeli nobenih zadržkov pri škodovanju belim kmetom, ki so jih razorožili s prepovedjo orožja. Številni so takrat svoje puške predali oblastem in postali lahka tarča za črnske morilske tolpe. Kakor so zapisali pri Genocide Watch: “Razorožitev določene skupine je eden od najzanesljivejših zgodnjih pokazateljev genocida v nastajanju.”

Ivan Šokić

 • soc

  Islamski primitivni in leni mladi potrebneži; črne opice, ki bebavo mislijo, da bodo po tem oboroženem in nasilnem ropu oni bogati farmarji, ne pa bistveno slabše kot danes plačani delavci šefov vodilne in vsemogočne črne politične stranke ANC; zmedeni marksistični južnoameriški papež; skrivnostnemu kapitalu in zdrizasto sluzatemu Sorosu prijateljski Merkelce in Junckerji…

  To so kot kaže naravni prijatelji in ljubljenci naše Levice in levice.

 • Mimoidoči
 • KP

  No da vidimo,kako bodo levuharji spet hvalili tele nigre.????????????

  • Steiermark

   Oni so previdni in jih zato ne “hvalijo” ampak samo pomilujejo, “uboge izkoriščane”, pravkar prispele iz džungle, ki “zahtevajo svoje pravice”, kot so to počeli oni sami, komunisti pri nas, ko so klali vse, ki so imeli količkaj pod palcem in si potem delili njihovo premoženje, nato pa še izvedli “agrarno reformo” ter pobrali vso zemljo, tistim , ki so jo obdelovali ter jo pustili vnemar! Tako komunisti, kot črnci niso “ustvarjeni” za delo ampak za uživanje v bogastvu, ki so ga pripravili drugi, brezpravni v njihovem sistemu!

 • luckyss

  Dobro se z dobrim povrne in slabo s slabim..ali kakšne “fore “že imate katoliki..
  Imamo pa tudi avtohtone….”Kar seješ, to žanješ”..
  V času apartheida pa nihče ni jokcal, mar ne ?!

  Avtohtoni prebivalci imajo pravico do svoje zemlje in njenih dobrin, ne pa neki prišleki, ki tja ne spadajo…
  Ali pa morda zagovarjate naval polpismenih afriških verskih skrajnežev v Evropo ?!
  Če ste v dilemi, me kot običajno malo ozmerjajte, nekega logičnega in argumentiranega odgovora od ovc itak ne pričakujem ..;)

  • Jože Novak

   In kaj bodo potem jedli?
   Menda ne pričakuješ, da avtohtoni prebivalci delali?
   Naredili se bodo žrtve groznega življenja, kjer niso imeli hrane in hoteli na brezplačne doživljenjske počitnice v Evropo.
   Brez evropskega vpliva bi še vedno živeli v kolibah brez wc-jev in vode, ker streho nad glavo se jim še ljubi narediti, kaj več pa že ne. Hrano na poljih bi pa pridelovali z ritualnimi plesi oz. je njihova evolucija pripeljala do tega, da to počne le eden – vrač, da ni treba vsem plesati.

   • luckyss

    Glej…Aborigini so kar srečno živeli v simbiozi z naravo, dokler tja ni prispel zahodni človek..podobno velja za severno, pa tudi južno Ameriko..
    Za Afiko velja enako..medplemenski spori ali sedanji genocid v imenu vere v kapital ?
    !
    Ti tudi verjetno ne hodiš sosedu razlagat kako naj vodi hišo ali kako naj se v spalnici “loti” žene…

  • Jan Kovalski

   Bluziš o stvareh o katerih nimaš pojma.
   T.i. avtohtonih prebivalcev tam skoraj ni bilo, ko so se tja naselili belci.
   Naselili so belci in kultivirali pokrajino, kar “tvoji” t.i. avtohtoni prebivalci (ki jih skoraj ni bilo) niso bili sposobni.
   Za služabnike so si jemali črnce iz bolj kot ne daljnje okolice, ti so imeli po desetkrat več potomcev kot belci, in so tekom stoletij postali večina.
   To kar pišeš je skoraj enako kot bi čez nekaj časa napisal, da so muslimani avtohtoni prebivalci EU.

   • luckyss

    Torej, če imaš ti neko polzaraščeno “senožet”, ki je ne obdeluješ, se lahko po dobri stari ciganski navadi kar vsakdo naseli tam ali kaj ?!
    “Kultiviraj” ti na svojem, ne pa na ukradenem, idiot blesavi..skoraj si še napisal, da so jim delali otroke, oz, da so zaslužni za njihovo nataliteto…zguba bedasta..

    In očitno si res skrajno bedast…Napisal sem da belci spadajo v Evropo in črnci v Afriko, ker drugače pač ne gre…

    • Jan Kovalski

     Na svojem??? Čigav je Mars?
     Takrat tam ni bilo nikogar, tudi ni bilo zemljiških knjig.
     Z današnjega zornega kota ocenjevati razmere pred stoletji je resnično idiotizem,
     ves prostor na planetu je bil nekoč prazen. Služinčad so si belci, takratni priseljenci, pozneje pripeljali z večine področij, ki so današnje države zunaj današnje Južne Afrike in niso bili nikakršni avtohtoni prebivalci.
     Idiot si ti!

     • luckyss

      Znane so burske vojne med Nizozemci in plemenom Zulu, pa kasneje se vmešajo Nemci, ipd sranja..Skratka vse tam od leta 1680, ko je že cvetela trgovina s sužnji so potekali boji priseljencev z domačimi plemeni…Torej ta del Afrike je bil od kamene dobe dalje naseljen !!!
      Kolumb je tudi verjetno najprej vprašal “indijance” za zemljiško knjigo..
      Idiot bedasti..

     • Jan Kovalski

      Da si idiot še enkrat dokazuješ:
      Burske vojne so bile med Holandci in Britanci.
      Ko so tja prišli belci tam ni bilo nobenih Zulujev.
      Zuluji so bili ravno tako pozneje kolonizatorji dela J.A.kot belci
      Kolumb ni nikdar prišel v ta konec sveta, on je prišel tja kjer so že poznali državo (Inki npr.), v južni Afriki ni bilo nikakršne podobne tvorbe kvečjemu kakšno majhno nepomembno posamezno pleme. Če je bil v kameni dobi kje kak posameznik to ne pomeni, da se tja nikdar več ne sme nihče priseliti.

 • rubec

  Nelson Mandela, majmun ki je zagovarjal manj dela. Zdaj pa imate.

  • Hun1978

   Nelson je taprav politicni zapornik..ne pa Jajo dobra pol leta vse ukp

   • rubec

    Janez majmun, Janez. Vi čufirji si pa res nič ne zapomnite.

  • Hun1978

   majmun ti jebe matr sm pudabu se

 • rubec

  Moj nasvet. Ne naročajte garnitur šaha iz JAR. Vse figure bodo črne.

 • Hun1978

  Beli kmet v Afriki..zakaj neb bli crni potem v Sloveniji?!

  • Jože Novak

   Morda ker noče delati?

   • Hun1978

    crnski hrbet je jokal od bica, belega gospodarja

  • Franc Šink

   Da si pa tak tepec pa nisem vedel. Daj reci še kakšno neumno.

   • Hun1978

    bel al crn tepc

    • Franc Šink

     Mešanica !

     • Hun1978

      mesanci so dokazan najbl intelegentni

     • Franc Šink

      Potem se tolaži z tem.

    • xtc

     Najhuje od obeh.

 • Hun1978

  staroselci se mascujejo..ustase Sokić ti jebem mater pokvarjeno

  • rubec

   majmun, odkod tebi črna varekina. pij belo, ne boš tako zmešan.

 • rubec

  V našem medijskem prostoru ni prostora za take vesti. Slovenski mediji trenutno spremljajo Jana Plestenjaka ali bo v torek uspel obiskati oboževalke ki se po napovedi zdravnikov utegnejo prebuditi iz kome.

 • črnaovca

  V Afriki vladata lakota in vojne ter poboji. Dokler so bile tam kolonije niso bili lačni in niso poznali nasilja. Očitno so na rarvojni stopnji ko niso sposobni skrbeti sami zase.

  • luckyss

   Jebi ga..belci so šli tja zaradi profita in ne zaradi humanosti…in tudi apartheid ni izgledal ravno lepo…morda suženjstvo 2.0…
   Meni zdrava kmečka pamet pravi…Naj Afrika ostane črna in Evropa bela..

   • rubec

    Lucky, ne uporabljaj star slovenski pregovor brez potrebe. Če bi ti sploh imel kaj pameti bi namesto da tukaj pisariš bedarije raje odpeketal v Tuš kjer imajo danes v akciji brikete.

    • luckyss

     Morda komentar v smeri članka ali replika na mojo repliko…?!
     Če nimaš kaj pametnega pisati je bolje da greš nekam na pir..pa ženo prej vprašaj, če lahko greš kolegu npr.pomagat pohištvo prestavljat…
     Saj me razumeš mar ne ?!…Te berem kot knjigo ;))

     • rubec

      Imate bosanci črne gate iz pripadnosti?

     • luckyss

      Pri najboljši volji ne razumem poante..

     • rubec

      Bom besedo “iz” zamenjal z “zaradi”. Bo zdaj šlo?

     • luckyss

      Žal ne ;)

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  “Razorozitev-je-prvi-znak-prihajajocega-genocida” S tem se pa strinjam. Hitlerjeva prva politična naloga je bila razorožitev naroda. Enako hočejo doseči v USA. :)

  PS: Takih migrantov se moramo bati. :) #MAGA2020

 • Antonius

  Na pravi poti so! Z batinami po belih, se vlečejo iz ekonomske krize in odpravljajo po poti Zimbabveja v propad ekonomije.
  ANC skrbi prihodnost tujih investicij. A res verjamejo, da so tuji investitorji tako neumni, kot so sami?

 • trumpet2018

  dober članek, samo slike so grozljive, grozno, črnska zamorska podivjana gamad morilska, afriške rasistične morilske opice bodo pobile vse belce, potem bodo pa pocrkali od revščine in bankrotirali državo, res žalostno

  • luckyss

   Ja to je usoda Evrope v nekaj desetletjih…zakaj že ?!
   Zato ker je Afrika črna in Evropa bela..in tako naj tudi ostane…
   Kdor pa razmišlja “izven okvirov” naj tudi sprejme posledice…
   Evropejcev v Afriko ni gnal altruizem ampak želja po profitu..

  • Hun1978

   in ti sekiras ker bodo pocrkal od lakote

 • Franc Šink

  Narobe svet. V Afriki belce pobijajo, v Evropi pa črnce ščitijo in ujčkajo.

  • Novakec1

   Sam še zemeljska pola se morata zamenjat da bo še večja zmešnjava

 • Osti jarej

  …palica ima dva konca….z enim tepeš,z drugim dobiš po buči

 • lalexdc3

  h︀е︀rе i︀s m︀y br︀аnd n︀е︀w s︀е︀xy hо︀m︀еvid︀ео w︀i︀th m︀y b︀it︀c︀h︀еs︀, w︀r︀i︀tе m︀е s︀о︀m︀еt︀hin︀g hе︀r︀е ̩
  S︀i︀ng u︀p a︀nd a︀d︀d m︀e︀: i︀a︀l︀m︀a︀︀z︀︀.︀︀c︀︀o︀m︀/︀︀a︀l︀︀b︀︀u︀︀m︀9︀︀2︀1︀︀︀8︀︀6︀︀7

  • lali0604

   ︀I l︀i︀k︀e y︀o︀u︀r ti︀t︀s︀

  • luckyss

   Javi se na SDS..
   Oni te zadeve opravljajo z desnico..

 • xtc

  Najprej kmeti,potem podjetniki itd,kot SLO Kučanova drhal.

 • Wqx Htr

  črnce in muslimane izgnat za vedno!!!!! nož žica srebrenica in za črnce enako!!!!

 • Spartan

  …”Vladajoča ANC je prepovedala zbiranje in analizo statistik o kriminalu, saj naj bi te po njihovih besedah odganjale tuje investitorje in škodovale ljudem v državi.”

  Svašta! Kaj vse mušeljc rodi! Un nizkočelni primat (Julius Malema (a.k.a. “Črni Kordiš”)) pleše “indijanski ples” na odrih po turnejah po JAR in vpije “Shoot to kill”, “Shoot the Boer”, “Kiss the Boer” (beseda “kiss” je krinka za besedo “kill”). Vlada, v kateri je tudi ta kreten, pa se boji, da bodo statistike o kriminalu odgnale tuje investitorje!?!
  Dejansko se IQ te črne, ničvredne navlake prilagaja glede na zunanjo temperaturo zraka! Po Celzijevi lestvici jasno. Ne Fahrenheit-ovi!

 • Olga2345

  Levičarji vedno iščejo notranjega sovražnika; v JAR beli kmetje, v Nemčiji Židje, v Sloveniji podjetniki… Nato sledi diskreditacija in likvidacija!?

  • luckyss

   Si pozabila…nemške, pa tudi ostale Žide je z vašo pomočjo že Dolfi skuril…
   Tako, da malo popravi svojo parolo..;)

   • Clemen J.

    Takrat je dolfi prijateljeval z komunisti, ko je planiral kako se znebiti zidov, po principu komunistov v rusiji.

    • luckyss

     Da ne bo pomote..Z Dolfijem so sodelovali ali kolaborirali pred ali v prvih letih 2. sv vojne mnogi…Od ZDA, Rusije, Francije Anglije, Nizozemske, kraljevine Jugoslavije, komunisti Jugoslavije itd..
     To ni sporno in so zgodovinska dejstva….Ampak, ko se je videlo kakšna zver je to, se je ves napreden svet združil pod silami zavezništva…celo takšni ideološki nasprotniki kot sta ZDA in Sovjetska zveza..
     Le neki posrani farški idioti sredi neke vukojebine so mu takrat prisegli…;))
     Ker je bilo baje nujno…golazen izdajalska..

     • Roman

      Ne bilo slabo če bi se umiril.Po pisanju sodeč poznaš zgodovino bolj površno.

     • Osti jarej

      …seveda je bilo nujno….,ker bi sicer nagi okrog hodili ……tko so jih pa švabarji oblekli,oborožili,farji pa nahujskali in vnaprej dajali odpustke za umore……..hitler jih je pa preziral….kot vse izdajalce

     • Steiermark

      zverina z balkana, ki je klala, predvsem po 45 letu, po Sloveniji, po nalogu pedofila tita, nemore prelagati svojih zločinov na druge!

     • Clemen J.

      Gospodarsko so sodelovali, niso pa paktirali! Velika razlika!

   • Steiermark

    Večine, ki jih pa dolfek ni uspel “skuriti”, so jih pa, po vojni, skurili tvoji rdeči jugosrbski roparji in morilci, po 45 letu, ko so po navodilih pedofila tita izvajali genocid , tudi nad židi, ki so preživeli brez problemov, Hitlerjevo vladanje – pri nas!

  • Osti jarej

   …..volga…ne dramatiziraj……aparthajd te pa ni motil….pa ,tko,z lufta pobiti črni sužnji….brezpravna raja na svoji,bogati zemlji…..dej ,kurkumo jej…je dobra za možgane

   • Steiermark

    tebi tudi kaj močnejšega od kurkume, nemore več pomagati!

 • Hribouc

  Je to duh Nelsona Mandele… a so zato dajali Nobelove nagrade in točili solze za črnsko človečnostjo, ki zdaj vrača z genocidom?
  A se ne da drugače?
  Združeni narodi moralno skorumpirani tako ali tako…brezup ali pač, Trump-good morning !

  • Osti jarej

   ….obama je tudi dobil nobelovo nagrado……za prizadevanje za mir na svetu…..lolek en….a ti samo na desno oko vidiš

 • cosmosjasnovidec

  In ta črnuharska nesnaga se čedalje bolj naseljuje v Europo.
  Belci naj se začasno izselijo ZDA pa naj naredi bombni napad ter zravna zemljo z vso to nigersko golaznijo,da bo enkrat mir za vselej.
  Še najbolje bi bilo,če na njih vrže kako atomsko bombo tako kot bi morali narediti že zdavnaj v arabskih đihadističnih državah ter pomesti z vso muslimansko svinjarijo ter jo poslati k njihovemu prašiču alahu pedofilu.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Da vid Einzige und das wahre i

   https://youtu.be/lNG5boQ8jAs ne za dolgo. Glej!!!!!!

   • cosmosjasnovidec

    Skrajni čas je že,da pričnejo obračunavati z to zaostalo pedofilsko muslimansko golaznijo na enak način kakršnega uporablja sama ta golazen.
    Sedaj pa imajo navsezadnje tega junaka kateri jih je pospravil za terorista namesto,da bi mu podelili zlato kolajno.
    Vsaka mu čast ter še ostalim podobnim kateri bodo šli po njegovi poti.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

 • Gr Enze

  IN POTEM BODO ZAMORCI POCRKALI OD LAKOTE !!!!

 • Bandit123

  Nekaj se v JAR dogaja in to kot kaže po načelu, vse se vrača vse se plača. Izgnali bodo bele in se podredili rumenim, saj sami ne znajo upravljati z državo, ker so bili vsa leta izkoriščani.

  • garfi

   kere leWiČĆarske fore
   vzemi jih k sebi domov in jih ujčkaj na svoje stroške

 • garfi

  leWiČĆarska rtv je tiho, ko sedaj njihove zaščitene Opice pobijajo belce
  ne seveda ne to pa že ni rasizem
  leWiČĆarji nimajo časa poročati, ker so polno zaposleni z genocidom nad Slovenci in Evropejci

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!