fbpx

Turistični zemljevid za migrante – v Skandinaviji lov na lose in blondinke, pri nas pa …

Foto: Twitter

Ste se kdaj vprašali, kako migranti vedo, kam morajo iti in kje v Evropi je zanje najbolje? Po spletu kroži zanimiv poenostavljen turistični zemljevid Evrope, kjer je za vsako državo napisano, kaj lahko tam najdejo. Tako je Francija označena kot igrišče, v Grčiji je zabava dobrodošlice, Slovenija pa je preprosto ”zaj***” država.

Zanimiv in zabaven zemljevid prav gotovo poenostavi stanje v Evropi in olajša pot marsikateremu migrantu. Njihova pot se začne v Turčiji, ki velja za zaveznico in pomočnico, v Evropo pa vstopijo preko Grčije, kjer je na zemljevidu označena zabava dobrodošlice.

Čez celotno balkansko pot poteka voden ogled znamenitosti z avtobusom, čez Slovenijo pa se razprostira napis, da gre za ”zajebano” državo. V Avstriji so glede na zemljevid neverni idioti, med tem ko je Nemčija označena za obljubljeno deželo. Zraven je več znakov za denar.

V Skandinaviji ”lov na lose in blondinke”
Francija je na zemljevidu označena kot igrišče, zraven pa je simbol orožja. Španija je preprosto pretopla in preveč revna, v Italiji živijo neverniki, Islandija pa je premrzla. Tudi Velika Britanija je označena za obljubljeno državo, saj tam vlada islamski kalifat.

V Skandinaviji, kot je navedeno na zemljevidu, poteka lov na lose in blondinke. Na zemljevidu je tudi jasno označeno, katere države imajo veliko denarja. Na tem seznamu se najdejo Avstrija, Italija, Nemčija, Nizozemska, Velika Britanija in vse Skandinavske države.

M. G.