Junckerja spet daje išias?!: “Ti populisti, nacionalisti, butasti nacionalisti, so zaljubljeni v svoje države. Sam imam rad iste, ki prihajajo od daleč…!”

Foto: YouTube

Očitno so predsednika Evropske komisije Jeana-Claudea Junckerja, ki je javnosti bolj poznan po težavah z išiasom, močno razjezile napovedi, da znajo evroskeptiki pridobiti na moči, ta je namreč na predvečer evropskih volitev nacionaliste označil za neumne. 

V intervjuju za ameriški CNN je Juncker dejal, da se zaveda nevarnosti, ki jo predstavljajo nacionalisti za evropsko solidarnost, ki po njegovih besedah predstavlja enega glavnih ciljev, h kateremu stremi Evropska unija.

Nekateri rezultati anket kažejo, da lahko populisti postanejo ena najmočnejših skupin v parlamentu po volitvah v 28 državah članicah EU, je izpostavil in dodal, da bo to imelo trajen vpliv na prihodnost bloka in celine na splošno. “Ti populisti, nacionalisti, butasti nacionalisti, so zaljubljeni v svoje države,” je Juncker v intervjuju v Bruslju kritično zatrdil za CNN. “Ti ne marajo tistih, ki prihajajo od daleč, sam imam rad tiste, ki prihajajo od daleč…moramo delovati solidarno s tistimi, ki so v slabši situaciji, kot smo mi sami,” je zatrdil.

Foto: epa

Na vprašanje novinarja CNN, čemu meni, da so proti-EU sile bolj uspešne v mobilizaciji svoje volilne baze, kot proevropejci, je odgovoril Juncker: “Veliko lažje je mobilizirati negativne sile kot pa pozitivne sile.” Juncker je dejal, da je zagledal utrip upanja ob dogajanju, ki je sledil odločitvi Velike Britanije, da zapusti Evropsko unijo. “Od Brexita dalje je vedno več tistih, ki so naklonjeni Evropski uniji, namreč ljudje lahko opazijo, kaj se dogaja in uvidijo, da zapustiti Evropske unije le ni tako preprosto, kot je bilo morda rečeno.”

Najpomembnejši se mu zdi mir
Juncker upa, da bo njegova vizija evropskih vrednot postala ponovno privlačna za mlajšo generacijo volivcev. Na vprašanje, kakšna je najpomembnejša stvar glede EU, je po poročanju Voice of Europe preprosto odgovoril: “V eni besedi, mir. In ko gre za mir, moramo tega zagotavljati skupaj z ZDA.”

H. M.
 • Van Der Waals

  JUNFER PIJANC BREZ OTROK!!!

  • antimur

   Največji podporniki muslimanske agresije so prav jalovci brez nasledstva, Juncker, Merkelca, Fajonka….

 • althar

  Juncker kot tipični predstavnik prebivalcev vojne krajine med nemškim in francoskim vplivnim območjem, kjer so se začele skoraj vse evropske vojne, tako kot njegovi sonarodnjaki že zdavnaj ne ve več, kateremu narodu pravzaprav pripada. Zato prikrito sovraži vse narode. Podobno je z Judi.

 • pajot

  Poserjem se jaz na junkerjeve vizije,ki nastajajo s konzumiranjem viskija in vodke.

 • soc

  Pijanček je povsem izgubil stik z realnostjo. Značilno za odvisnost.

 • sem dokaj

  Redno fajhten, koruptiven predsednik EU komisije s stranskimi simptomi išijasa, revme, poljubljanja in klofutanja je majav steber evropske unije.

  • Steiermark

   Pozabila si omeniti tudi tipanja po tazadnji, kar mu povzročajo posledice njegove “fajhtnosti” in posledičo “plesni” na možganih!

 • Lisjak

  Zakaj nobeden naš EU posranec ni upal predlagat,da se tega junca odstrani zato,ker so vsi skupaj čisto navadne pizde,zdaj bodo pa podprli soustvarjalca Marakeša,ki bo še hujši kot ta idiot.

 • Nata

  Eh, saj vemo, kako je ta gospod prišel na to mesto !!
  Merklova si je skoraj zobe polomila, toliko je grizla !!

 • antimur

  Takšnemu kretenu bi z veseljem pokazal tehniko muslimanskih primitivnih pošasti. Seveda je v tem krogu še dosti takšnih, med njimi Merkelca, Timmermans, Macron, pa tudi za Kučana, Šarca, Cerarja, Fajonko….. bi bil ta muslimanski tretma več kot potreben.

 • Olga101

  Ker ima raje “tiste od daleč”, ga je treba, pijanca, poslat na Mars, da bo dovolj daleč in bomo imeli mir pred idiotom!

 • hle

  Raje se vprašajmo katera politična struja ga je postavila na to mesto in kako so se naši poslanci iz te skupine odzivali na njegove izjave saj ta ni prva taka in njegov naslednik ima enaka stališča pa so mu zadnjič v Sloveniji ravno tako vsi lezli v rit

 • xtc

  Samo toler;Juncker,Merckelca in anarholiberali te socialisti so GARANT ZA VOJNO.kot njihova kamerataoz. kamerati po socializmu Adolf,Benitto in Jossif ter Tito.
  Pijanca bi moral samo nekdo ornk po gobcu in zbrcat iz EP na cesto kot cucka kar tudi je.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!