Kaj so odkrili švicarski kriminalisti? Načrt postopne islamizacije Zahoda!

Foto: Demokracija

Skrajni islamisti že dolga desetletja sistematično načrtujejo, da bi s kombinacijo raznih aktivnosti (prva med njimi je stalno množično priseljevanje muslimanov v države Zahodne Evrope in Severne Amerike) postopno islamizirali (post)krščanski Zahod in tako uresničili svoj glavni strateški cilj – ustanovitev kalifata in zagotovitev globalne prevlade islama.

Islamistični skrajneži, ki jih financirajo predvsem fevdalne monarhije ob Zalivu na čelu z vahabistično Saudsko Arabijo, se namreč zavedajo, da je Zahod gospodarsko, tehnološko, politično, vojaško in kulturno superioren vsestransko nerazvitemu muslimanskemu svetu, ima pa velikansko pomanjkljivost, ki je lahko usodna – predvsem zaradi emancipacije žensk in prevladujoče potrošniško-hedonistične naravnanosti večine prebivalstva v zahodnih državah že desetletja upadajo stopnje rodnosti, demografski primanjkljaj pa te države poskušajo nadomestiti zlasti z uvozom neevropskega prebivalstva, v prvi vrsti z muslimanskega Bližnjega vzhoda in iz Severne Afrike.

Priznati je treba, da integracija, denimo Kitajcev, Indijcev in predvsem Latinoameričanov v zahodne družbe poteka sorazmerno dobro, ti priseljenci so v veliki večini produktivni prebivalci svojih novih domovin, spoštujejo zakone in nepisana pravila ter plačujejo davke. Tega pa na žalost nikakor ni mogoče reči za pretežni del imigrantov iz muslimanskega sveta: ti zavračajo vključevanje v zahodne družbe, se getoizirajo, nočejo sprejeti sodobnih vrednot, ampak od avtohtonega prebivalstva predrzno zahtevajo, naj se prilagodi njihovemu načinu življenja. V mislih imam njihove stalne zahteve, da je treba v jedilnicah javnih ustanov (šol, zaporov, bolnišnic …) prepovedati svinjino in alkohol, nadalje, da muslimanske deklice v šolah ne smejo skupaj z dečki hoditi na ure telovadbe ipd. Islamistični aktivisti so praviloma tudi zelo napadalni do vseh politikov, intelektualcev in umetnikov, ki so tako ali drugače kritični do islama, njegovih naukov in praks. Vsako upravičeno kritiko na račun, recimo, islamističnega terorizma ali očitne neenakopravnosti žensk ter pripadnikov verskih in etničnih manjšin v muslimanskih državah takoj označijo za rasizem, ksenofobijo in islamofobijo …

Najdba v vili arabskega bankirja v Švici
Poznavalci so dolgo časa domnevali, da so takšni negativni odzivi večjega dela muslimanskih imigrantov do sodobnega zahodnega načina življenja posledica njihove marginaliziranosti in nesposobnosti za prilagoditev novemu kulturnemu okolju, potem pa so švicarski kriminalisti 7. novembra 2001 med hišno preiskavo v vili arabskega bankirja Jusufa Nade v švicarskem kantonu Ticino našli 14 strani dolg, strogo tajen dokument v arabščini z naslovom Projekt vzpostavitve islamske vladavine na Zemlji, ki so ga konec 70. in na začetku 80. let pripravili vodilni strategi najstarejše in najvplivnejše islamistične organizacije – Muslimanskega bratstva. To precej skrivnostno in razvejano organizacijo je leta 1928 ustanovil egiptovski učitelj in islamistični publicist Hasan al-Bana, njeni ključni cilji pa so ponovna uveljavitev šeriatskega prava na vseh področjih v muslimanskih družbah, združitev vseh muslimanskih držav v enoten kalifat in končno spreobrnitev celotnega človeštva v islam, bodisi na miroljuben način bodisi s silo. Geslo Muslimanskega bratstva se glasi: “Alah je naš cilj. Prerok je naš voditelj. Koran je naš zakon. Džihad je naš način. Umreti na Alahovi poti je naš najvišji up.” Muslimanska bratovščina je med drugim igrala odločilno vlogo pri ustanovitvi palestinske islamistične organizacije Hamas in islamske teroristične milice GIA v Alžiriji.

V zahodnih državah se odpirajo nove mošeje, muslimanske šole, bolnišnice
Avtorji dokumenta, ki se ga je v obveščevalnih službah zahodnih držav prijel vzdevek “Projekt”, so našteli in natančno razdelali obširen nabor aktivnosti, ki naj bi približno v 50 do 70 letih – če se bodo seveda izvajale dosledno in usklajeno – privedle do islamizacije Zahoda: spodbujanje priseljevanja muslimanov v zahodne družbe ter ohranjanje in krepitev njihove verske identitete, infiltracija v že obstoječe zmerne muslimanske organizacije na Zahodu s ciljem, da se jih podredi Muslimanski bratovščini, podtalno sodelovanje in financiranje islamskih ekstremistov na Zahodu, hkrati pa javno distanciranje od njih, saj mora bratovščina uživati imidž “zmerne in razumne organizacije”. Poleg tega naj člani Muslimanske bratovščine v zahodnih državah odpirajo tudi nove mošeje, muslimanske verske šole, bolnišnice, internate in domove za ostarele, vse z namenom, da se ohrani in utrdi verska in kulturna identiteta priseljenih muslimanov in po možnosti pridobi spreobrnjence med avtohtonimi Evropejci in Američani. Pomenljivo je, da so strategi Muslimanske bratovščine natančno identificirali tiste družbene skupine na Zahodu, ki so po njihovem mnenju še posebej dojemljive za islam: študenti, ki so razočarani nad zahodnim ateizmom in materializmom, zaporniki (kriminalni obstranci, ki so izključeni iz t.i. normalne družbe), potomci severnoameriških Indijancev (reveži, ki sovražijo krščanske belopolte Evropejce, ki so nad njihovimi predniki izvršili genocid) in špansko govoreči prebivalci ZDA (tudi ti so večji del revni in sovražijo “jenkijevske zatiralce”).

Foto: YouTube

Evropa tik pred državljansko vojno?
Izjemno pozornost, poudarjajo načrtovalci islamizacije Zahoda, je treba posvetiti še vzpostavljanju kulturnih centrov, medijev in možganskih trustov v zahodnih državah: njihovo temeljno poslanstvo je sistematično vplivanje na odločujoče elite teh držav, da bodo vodile politike, ki bodo omogočale postopno, prikrito islamizacijo (tako rekoč neomejeno priseljevanje, multikulturnost, spoštovanje verskih čustev muslimanov ipd.). Islamističnim organizacijam, ki delujejo na Zahodu, močno v prid deluje politični sistem zahodnih držav (demokracija, pravna država, spoštovanje človekovih pravic, svoboda medijev …) in avtorji dokumenta jim naročajo, da morajo dosledno izkoriščati te “šibkosti” držav razvitega Zahoda. Poleg tega naj skrajni islamisti na Zahodu navezujejo tudi stike s tistimi političnimi in civilnodružbenimi organizacijami, ki so vsaj načeloma naklonjene muslimanom (razne (skrajno) levičarske stranke, združenja za zaščito človekovih in manjšinskih pravic itd.). V zameno za njihovo podporo muslimanskim zahtevam na raznih področjih naj jim zagotovijo volilne glasove muslimanov. Znano je, da islamistični voditelji zahodne islamofile prezirljivo obravnavajo kot t.i. koristne bedake: ne da bi se zavedali, igrajo pomembno vlogo pri islamistični infiltraciji zahodnih družb in njihovi počasni islamizaciji, ko pa bodo muslimani prevzeli oblast na Zahodu, pa tudi njih čaka žalostna usoda »nevernikov«.

Kot meni švicarski raziskovalni novinar in avtor odmevne knjige Osvojitev Zahoda: tajni projekt islamistov Sylvain Besson, je iz metod in vsebinskih elementov delovanja islamističnih združenj v raznih evropskih državah mogoče razbrati, da se te – seveda z občasnimi odstopanji – držijo navodil in priporočil piscev “Projekta”. Islamistična penetracija zahodnih družb je že tako napredovala, da, denimo, poveljnik švicarskih oboroženih sil, general Andre Blattmann ocenjuje, da je Evropa na pragu državljanske vojne med avtohtonimi Evropejci na eni ter čedalje bolj radikalnimi muslimanskimi priseljenci na drugi strani. Blattmann svoje rojake poziva, naj se spet oborožijo. Tudi poveljnik norveške vojske Odin Johannessen je prepričan, da bomo morali Evropejci svoje družine, domovine in vrednote že kmalu z orožjem v rokah braniti pred muslimanskimi fanatiki. Skrajni čas je torej, da se tudi Slovenci zbudimo in se soočimo s kruto resničnostjo.

Demokracija

 

 • xtc

  Ja vojna je tukaj,teba se bo pripraviti in zavojevalci vred opraviti tudi z njihovimi slugami-izdajalci tukaj.

  • Matt von Glanz

   Pa bo repriza 1945 :'( ki nam še vedno lezi na glavi

   • KAPIBARA

    Samo izplen bo drugačen…

 • garfi

  SPOROČILO NEOPREDELJENIM za volitve 3. junija
  pojdite na volitve in podprite SDS…nsi sls Požarja Dobovška…
  ŠE ENE “LEVE” VLADE NE BOMO PREŽIVELI !!!
  Slovence in Slovenijo so izdali “levi” sd-desus-smc-l-bratušek in nas vse bolj radikalno ogrožajo
  šarec je prevara

 • xtc

  No po lepo nakazuje na veliko vojno ,o kateri je govoril Nosterdamus,ki bo trajala 10 let,po njej komunizma in islama nebo več.Končna bitka se bo odvila na Bosporju,kjer bo polmesec za vedo izginil z obličja zemle,morje pa bo krvave barve.
  Zelo verjetno bo narod pospravil tudi z za islamiste “usefuullidiotsi”.

 • xtc

  Džave,ki se bodo čim bilj skušale znebiti ilegalnih pritepencev in zmanjšati število muslimanov z raznimi ukrepi,bodo imele manj možnosti za gršo vojno,med tem ,ko npr. Anglija,Francija ,Švedska,Nizozemska in nemčija utegnejo biti hudo prizadete.
  Čeprav se Putin trenutno reži EU,pa ga bo smeh kmalu minil saj bo moral tudi on složno zavihati rokave,ker sicer je on naslednji na spisku in vedeti morate,da se bo dvignila ob enem vsa muslimanska populacija na svetu,od Kitajske do Avstralske,Ameriške in še katere.

 • Jožef

  Točno tako, kot navaja članek. Gorje tistim, ki so za muslimane koristni bedaki. Pazite se Slovenci, tudi med nami je premnogo koristnih bedakov.
  Da ne pozabite, v nedeljo imate možnost prispevati nekaj za obrambo Slovenije pred islamom in koristnimi bedaki.
  Naredimo vse, da se rešimo janičarjev, koristnih bedakov in komunistov.

 • Olga2345

  Zato pa uvažajo za boj sposobne mlade moške! Teroriste zagovarjajo in podpirajo komunisti!
  Najprej je treba skorumpirane politike tipa Kučan, Fajon, Vajgl, Janković, Cerar, policijska ministrica…postaviti pred sodišča in jim soditi! Vsi, ki so prišli nezakonito, naj dobijo nemudoma nogo!
  Vsi na volitve! Za Slovenijo gre!

 • dob

  Prou majo. Mislim da so arabski računalniki dost bolš od ameriških!
  Že ruski so bolš, tam vsaka žena, ki ma moža v Sibiriji, avtomatično dobi od države ganz nou računalnik z operacijskim sistemom Widows!
  Glih mi bomo govorl o demokraciji, ja pa kva še.

 • PIA PlA

  Saj to že dolgo vemo. Od prvih migrantov, ki so začeli prihajati iz mirnih držav. Samo butcu ne bi bilo jasno, da to niso pravi begunci, saj praktično med njimi ni bilo žensk in otrok. Na ta pojav že ves čas opozarjam in ne sama. Kar nekaj nas je, ki smo na Financah pred štirimi leti opozarjali na načrtno islamizacijo Evrope. Frau Merkel pa welkome.

  • Goran Hvala

   in zdej?

 • PIA PlA

  Leta 2001 so našli v Švici v hiši arabskega bančnika strogo tajni dokument z naslovom Projekt, načrt za islamizacijo Evrope.
  Preiskovalni novinar Sylvain Besson je razkril. “Zadevo so hoteli pomesti pod preprogo, toda leta 2005 jo je v svoji knjigi »Osvojitev zahoda: Tajni islamski projekt«

  • cosmosjasnovidec

   Kaj naj bi delali?
   Buzerirali so se prekleti buzerantje z to kamelotrajbarsko muslimansko golaznijo saj jih zato tudi spuščajo noter.
   Preklete levuharske buzerantske svinje seveda tudi nikoli kaj takega ne bi objavili razen,če v javnost pride iz kakega drugega vira.
   Saj je pa to enako kot pri nas kjer jih policija na meji prevzame od hrvatov,ko se pa med sabo zbuzerirajo jih pa odpelje v azilne in slične domove,da jih uporablja še pozneje za naskakovanje.
   V nasprotnem,če jih ne bi rabili za istospolne partnerje bi jih seveda takoj nagnali nazaj na hrvatijo.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • Goran Hvala

    cisti zakon. .. sam da enga cozmojebca tolk napenja pa se men smeji nonstop. . :-) verjetn zato ler tebe ne posnofa noben drug kot tvoja 4nozna kuzla… bozcek…

 • Tine Hlade

  nedolgo tega je en možak oče petih otrok,3 so punce,šolajo se v ljubljani rekel,da če se kakemu njegovemu otroku kaj narede s strani migrantov bo poiskal njihove podpornike in glavne aktiviste in srečanje ne bo lepo

  • stajerc5

   On ni sam, ki tako misli, 100% ni sam!!!

  • cosmosjasnovidec

   Če se morebiti bilo kateremu iz moje nasplošno širše familije približa kakšen kamelotrajbarski muslič mu bo to zadnje na tem svetu.
   Da pa se kateremu kaj zgodi pa objavim že sedaj,da grem iskat te kamelotrajbarske muslimanske golazni in jih enostavno pobijem vse na katere bom naletel ne glede na to,če je kateri bil zraven ali ne.
   Pa tudi,če vidim oziroma jih zalotim,da so kaj storili bilo komu ni pomembno,če ga poznam ali ne jim bo to zadnje na tem svetu.
   Nabijem na kurac vso policijo ter ostalo meni v moji domovini ne bo kamelotrajbarska svinjska golazen delala pizdarij zato se na moj konec niti naj ne prikaže,ker musličev in šiptarjev nikoli nisem trpel.
   Kamelotrajbarji bodo seveda plavali po kaki reki proti morju tako,da sploh nihče ne bo vedel kdo jih je,če pa že pa še bo dobil po pizdi vsak kateremu kaj ne bo odgovarjalo ne glede kdo je ali iz policije ali vlade.
   Preklete svinje.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • montyamp

  Svet brez židov in muslimanov je svet miru .
  Golazen mir sovraži , zato naj netilci vojn , pocrkajo .

 • cosmosjasnovidec

  Če so to komaj odkrili sedaj kar vsi vemo že leta in leta potem se jim res mora dodeliti medalje za njihovo neverjetno zahojenost.
  Prekleti kreteni pritegnjeni.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Goran Hvala

   ja niso vsi tolk pametni kot ti….sam kaj ko te nikjer ni videt razen na novi. kar pa ni nek uspeh za hvalit. :-)

 • cosmosjasnovidec

  Vojna v Europi je med kamelotrajbarsko muslimansko golaznijo in Europejci garantirano neizbežna in tega več ni mogoče preprečiti.
  Vse kar se še,da je zapora nadaljnega naseljevanja te golazni v njo in to je vse.
  V Europi je že naseljeno preveč te muslimanske golazni kateri za napad manjka le še dokončna oborožitev katera poteka počasi,ker se seveda mora tihotapiti izdelujejo orožje pa tudi že sami musliči v prostorih pod “mošejami ter đamijami”.
  Ko se bodo dovolj oborožili bodo udarili znatraj Europe ostala muslimanska golazen pa od zunaj.To jim je namen že več stoletij in,če ne bi imeli problemov z ZDA katera jih zavira pri tem načrtu bi se to zgodilo že davno in to je povsem jasno vsakemu kateri ima vsaj malo v glavi.
  Trenutno še verjetno znotraj Europe niso dovolj močni kar pa ni izključeno saj je odvisno kake načrte so si pripravili a bo slej,ko prej počilo in je samo vprašanje časa kdaj bo do tega prišlo.
  Zelo vprašljivo je zakaj je dejansko E unija izdala lastne državljane saj je vedela,da bodo posledice na milijone pobitih europejcev pa tudi musličev.Kdo in z kakim namenom stoji za vsem tem?
  Nepojasnjenih ugibanj ter vprašanj je lahko na stotine z ničelnim rezultatom.
  Je pa ena sama napaka vseh Europskih držav,da so dovolili ter pristopili v to jebeno unijo,ker,če te ne bi bilo tudi ne bi bilo takega masovnega naseljevanja kamelotrajbarske muslimanske golazni na to celino.
  Sicer je vsem europskim državam bil enak cilj razbiti ter onesposobiti bivšo komunajzersko YUGO z vsemi balkanskimi republikami ampak je sedaj zelo zanimivo,da jih vlečejo vse v Unijo oziroma ravno hočejo spet nazaj skupaj združiti vse balkanske bivše Yugo republike.Torej za to kaj se dejansko dogaja ni nikakršne logične razlage več.
  Razlaga bi bila možna samo ena,da švabska prasetina “merkelca” nadaljuje po stopinjah Adolfa Hitlerja kateremu ni uspelo podrediti celotne Europe pod nacističen režim tako,da bo žrtvovala tudi državljane Nemčije za uresničitev svojega cilja.
  Čeprav so bile govorice oziroma se domneva,da naj bi “merkelca”bila celo hči od A.Hitlerja in se je privlekla iz DDR kateri je bil pod ruskim komunizmom bi pa jaz osebno dal roko v ogenj,da ima glede tega dogovor z Ruskim diktatorjem Putinom.
  Musliči bodo najprej povzročili vojno v Europi ali pa Europejci sami,ker jim bo slej ko prej zavrelo do konca.Ko bo pobitih dovolj z ene in druge strani bo pa tovariš rus “putin” prikorakal v njo kot nekakšen rešitelj pred musliči ter jo zasedel in se iz nje več z lepim ne bo spravil kar mu je tudi namen a se ne upa spustiti v napad,ker je preslab za ZDA in bi v tem primeru bil v trenutku zmlet.
  Seveda pa ima podporo od S.Koreje očitno pa tudi Kitajske kar pa je spet velik problem.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Goran Hvala

   ja ja tocno tak. .. kot si reku. .. mas prov….kaj bi slovenija brez cozmojebca….a mas tud kaksen blogec.? tak kjer jamras in se spakujes kot una slovenka ki je migrirala v zda zdej pa sluzbo in denar odzira amerikancem pa sinfa ostale migrante.. ce bi bil ameros jo poiscem pa fuknem nazaj v norje in naj plava v belo slovenijo….

 • Mihilus

  Ti kozjejebci so res neumni, če mislijo, da bodo na tak način kaj dosegli. To se bo zelo slabo končalo za njih. Bi rekel, da so bili zvabljeni v past.

  • kalavnik

   Mihilus oprosti, ampak zadeve res ne razumes. Ce hoces zadevo razumeti, jo moras nastudirati.
   In tega ti se nisi naredil. Nastudiraj in ugotovil bos, da niso neumni…

   • Mihilus

    Oni so samo igralci, ne pa avtorji agende, ki se dogaja v Evropi. Musliči samo igrajo vlogo, ki so jim jo določile elite in trenutno jim namenoma dopuščajo, da kradejo, posiljujejo in osvajajo Evropo.

    Dovolj sem naštudiral naravo ljudi in če bi dejansko bil namen, da musliči prevzamejo Evropo potem, bi v tej fazi morala zadeva potekati povsem drugače. Tukaj se namerno kuha konflikt, ki ga musliči ne morejo zmagat. Gre se za agendo depopulacije in NWO.

 • kalavnik

  Jaz bi rekel, dobro jutro. Taksni spisi o vzpostavitvi svetovnega kalifata obstajajo ze od leta 623 naprej, se posebej pa po radikalizaciji Islama v smer wahabizma, nekako v osmem stoletju AC. Kot je rekel ze Einstein, “..hujse od ignorance je samo se aroganca” in tu se vidi vsa razseznost levicarstva, ki vzpodbuja islamizacijo zahodnega sveta z enim samim ciljem -agendo, ki traja ze od boljsevisticne revolucije naprej. Ostati na oblasti za vsako ceno, tudi za ceno lastnih ljudi, ki po doktrini levicarjev pomeni da revolucija zre lastne otroke. Ne glede na to, da bodo levicarji po vzpostavitvi islamskega kalifata recimo v Evropi prvi na vrsti, se bodo bodisi morali spreobrniti v Islam, ali pa bodo islamski dhimiji – koristni suznji, ki bodo placevali “Jizyah”, kar pomeni davek nemuslimanov, ki pripada muslimanov.
  Seveda bo to ze zakljucna faza islamizacije v Evropi, kjer bo zahodni intelektualni potencial, proizvodnja dobrin ter tehnologije v rokah zahodnjakov, vendar pod kontrolo in profitom muslimanov.

  Konkretno: Islamska doktrina prisvajanja zahoda ne temelji vec na sirjenju islama z mecem, temvec s priseljevanjem in rodnostjo. Ko stevilo muslimanov v posameznih delih drzav preseze 5% prebivalstva, kar je po njihovo ze kriticna masa, zacnejo dvigovati glave in v skladu z islamsko oktrino zahtevati tisto, kar jim po njihovem pripada – torej Jizyah v prvi vrsti, ki se v tem trenutku manifestira kot socialna pomoc, zdr. storitve, namestitev itd. Islam ze sedaj v EU funkcionira v zaprtih entitetah, t.i. No go zones, ki so leglo za postopno ozemeljsko sirjenje na nekem recimo mikro ozemlju – delu mesta, kjer se ze izvaja seriatsko pravo in islamski nacin zivljenja. Vsa islamska doktrina v teh conah se propagira v mosejah, ki so glavni vir njihove propagande, ki izvira iz korana ter vseh ostalih islamskih spisov (hadith, sahih al bukhari…
  Moseje so glavni centri propagandisticnega sirjenja islama, no go zones mikro lokacije z ze uveljavljenim in implementiranim seriatskim pravom. Koliko muslimanov sedi v parlamentih posameznih drzav? Ne veliko pa vendarle. To je njihov cilj, infiltrirati se torej v politiko, ji vecinsko zavladati ter z vecino izglasovati nov druzbeni red – seriatsko pravo, ki je nic drugega kot striktna implementacija Islama v vsakodnevno zivljenje. Idslam sam po sebi niti ni vera, ce odmislimo cascenje Alaha,je predvsem nacin zivljenja aka ideologija, ki jo zelo natancno – po koranu- izvaja ISIS – zametek svetovnega kalifata, ki se metastazicno siri po prej omenjenem scenariju v obliki malih no go zone entitet.
  Islamska ideologija ni zmerna, ali radikalna, ne, je samo ISLAM, ki ga je vsak musliman dolzan striktno izvajati po navodil v koranu. Mimogrede, Islam pomeni “submission to Alah”, biti musliman pomeni suzenj Islama in Alaha.
  Evropa s svojimi liberalnimi zakoni naravnost klice po lastni islamizaciji. Clovekove pravice, sovrazni govor, obsodba “nestrpnosti”, vse to je v zadnjih dveh desetletij pripomoglo k nagli siritvi Islama. Ta proces je ze irezervibilen, poti nazaj ni vec.
  Islamizen in komunizem sta po svojem nacinu delovanja siamska dvojcka. Islam pravi: kazen za apostazijo je smrt. Komunizen in socializem pravita: kdor ni z nami, je proti, je sovrazni element, kiga je potrebno na taksen ali drugacen nacin znevtralizirati. Islam je od casa obstoja odgovoren za smrt vec kot 240 mio ljudi, komunizem, ce se ne motim, nekaj vec kot 100 mio. Doktrina obeh smrtonosnih ideologij je popolnoma identicna.
  Brez levicarske usmeritve evropske politike Islam v Evropi ne bi bil tako razsirjen. Upam si trditi, da to caka tudi Slovenijo po teh volitvah. Ce hoces nasprotnika premagati, ga moras najprej dobro spoznati. Tega pa ljudje po principu einstainovske teorije arogance ne bodo. Jutrisnje volitve bodo primarno odlocale samo o eni zadevi. Ali bo Slovenia se naprej dezela Slovencev, ali pa se bomo prikljucili nemsko francoskemu vlaku v islamska nebesa. Vsak glas levici pomeni glas za Islam, da o ostalih posledicah sploh ne govorim.

  Lp
  kalavnik

 • kalavnik

  Pozabil se to. Demokracija je teror vecine nad manjsino. Zakaj. Vecina ljudi je ze po difoltu nagnjenih k samodestrukciji. Razlog je v tem, ker niso sposobni analitcnega razmisljanja. (glej Petrov princip)
  Ta princip nas vodi do spoznanja, zakaj se ta vecina najraje zatece na levo in islam, ki oba gojita kult smrti.

  Ta je za vecino iz nekega psiholosko nerazumljivega razloga tako privlacen, da se je temu preprosto nemogoce upreti. Ovce zaradi svoje prirojene neumnosti vedno sledijo voditelju pa cetudi jih ta pelje v smrt, seveda brez njega. Ali kot bi dejal svetovno znani klinicni psiholog Jordan Peterson, levicarstvo je mentalna bolezen, ze dokazano. Pomanjkanje osebne inteligence, razgledanosti, unicujoce slaba lastna podoba ter kot odgovor lastne nemoci – zlehtnoba, privoscljivost itd, pripeljejo do iracionalnega obnasanja demokraticne vecine, ki po principu sosedove krave tepta vse pred seboj ne glede na posledice tudi lastnega samounicenja.
  Sovrastvo in strah sta vedno prednjacila pred racionalnostjo in tu tici vsa tezava, tudi slovenskega volilnega telesa, ki v osnovi ne odstopa od povprecnega zahodno evropskega volilca.
  Na koncu jutrisnjega dneva ne bo nic drugace. Zgodovinsko priloznost smo izgubili ze leta 91, kamje Slovenija zelela iti, je dokazala z neizvolitvijo Pucnika za predsednika drzave. Kdo je Kucana pravzaprav izvolil? Verni katoliki, ki volijo levico iz zgoraj omenjenih razlogov – tudi jutri bo tako.

  • dob

   Predavanje kot se šika! Za skopirat in spravit!

 • David Hitler

  Prefukat jih kod zmaje pa bo mir peščeno zamorski drek iz rjuh!Murš smrad

  • Marko špes

   Jao, otrok mutavi. Sram me je takih zastalih oseb kot si ti. Srečo maš da ne vem kdo si, da te malo v red spravim

   • David Hitler

    Jej drek parazit

   • maksimalno

    Ti kr sebe vred spravi. Nisi nič bolš od njega, s stališča domovinske zavesti pa bi si upal tvegati trditev, da celo janičarjevski.

 • Goran Hvala

  jest bom za okupatorja.. tak kot vi ene 50 let nazaj….to je kul in zakon. pol bom pa cez 10 let tulil kak ste zgodovino spreminjal in da ni nic res.. :-) . sej nebom nec novga naredu. sam isto kot ste vi ze. .

 • Janez Novak

  Cerarjeva vlada bo šla v zgodovino kot tista, ki je na široko odprla vrata prišlekom z vseh vetrov. Če bo slovenska zgodovina po zaslugi tega izdajalskega idiota sploh še koga zanimala oziroma če bo še sploh obstajal njen subjekt.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!