fbpx

Kanada uvaja homo-lezbično-bi-trans-inter seksualno slovnico, zaradi katere vas lahko zaprejo!

Foto: epa

Ne potujte v Kanado, če ni res nujno. Grozi vam kazen ali zapor zaradi homoseksualnih – zaimkov, poroča DailyWire.

Tudi države, kot je Kanada, že dolgo niso več varne pred ponorelimi homoseksualnimi aktivisti. V imenu človekovih pravic, na katere se sklicuje izjemno bogat in močan homo-lezbični-bi-trans-inter-seksualni lobi, vas bodo po novem kanadskem zakonu lahko kaznovali ali zaprli, če boste z napačnim osebnim zaimkom naslovili osebo s subjektivnim doživljanjem drugačne spolne identitete ali spolnega izraza, kakor se vam bo zdelo. Na primer: če boste na ulici naslovili neko osebo z »gospod«, gospodična« ali »gospa«, oseba pa bo v tistem trenutku »interspolna, večspolna, nobenospolna« itd., jo boste s tem užalili, prizadeli in si prislužili sodnika za prekrške, v težjih primerih pa kazensko ovadbo in morebiten zapor.

Konec svobode govora v Kanadi?
Kljub temu, da se pričujoči zapis sliši kot odlomek iz Orwellovega romana 1984, je stvar resna, kajti takšen nesmiseln in skrajno diskriminatoren zakon so uspeli izsiliti kanadski homoseksualni aktivisti. Na tviterju pa se je s tem skrb vzbujajočim početjem brezčutne homoseksualne elite hvalil celo premier Trudeau:

Justin Trudeau‏Verified account @JustinTrudeau

Great news: Bill C-16 has passed the Senate – making it illegal to discriminate based on gender identity or expression. #LoveisLove

Kritiki zakonodaje pravijo, da bo predlog zakona uperjen proti ljudem, ki živijo v sedanjosti, in znanosti ter zavračajo učenje teorije spola o spolni identiteti in spolnem izrazu, ki temelji na zgolj trenutnih osebnih občutkih spolno zmedenih ljudi. Zastrašujoče pri tem je, da homoseksualni lobi pri tem govori celo o »morebitnih zločinih iz sovraštva«, če njihovemu nauku ne bi 100-odstotno sledili. Morebitne posledice kršitve, če bo takšna zakonodaja potrjena, so denarne kazni, “usposabljanje proti pristranskosti”, v skrajnih primerih pa zaporne kazni.

Glas normalnosti Jordan Peterson
Neodvisni zagovornik svobode govora Jordan Peterson, profesor na univerzi v Torontu, je opravičeno nasprotoval predlogu zakona, ki “vztraja pri tem, da bo kršil svobodo govora državljanov in udejanjil, kar je po mojem mnenju vprašljiva spolna ideologija”.

“Prisilni govor je prišel v Kanado,” je še napisal Peterson na Twitterju. “To bomo resno obžalovali.”

Jack Fonseca pa je za LifeSiteNews dejal, da je zakon uperjen proti verujočim ljudem, ki zavračajo homo-lezbično-bi-trans-inter-seksualno agendo.

Homoseksualni lobi v Sloveniji gre po isti poti
Homo-lezbični-bi-trans-inter-seksualni lobi v Sloveniji ni nič drugačen kot drugod po svetu. Ker so doslej izgubili vse referendume, ki so bili prave bitke za družino in otroke, so se stvari lotili bolj taktično, zvito. Svojo ideologijo protipravno poučujejo v vrtcih in šolah, s Štrukljevo in Jankovićevo pomočjo o »pravicah LGBTQ oseb« poneumljajo učitelje,  vrtcem, šolam in podjetjem pa podeljujejo certifikate »LGBTQ prijazno« ter na »paradah ponosa« razkazujejo svojo moč in gola telesa in zahtevajo vedno več »pravic«.  Njihovo ustrahovanje družbe seveda nima nič s človekovimi pravicami ali znanostjo, na katero se sklicujejo.  Znanost njihove zahteve zavrača.

Nasilni homoseksualni aktivizem omogoča prestiž in pot do tujih otrok
Paul McHugh je bil vodilni psihiater v bolnišnici John Hopkins v Baltimoru v letih od 1975 do 2001. Skupaj s kolegi znanstveniki je pregledal na stotine objavljenih strokovnih študij s področja istospolne usmerjenosti , spolne identitete in spolnega »izraza«(ki je nov, povsem izmišljen pojem) iz bioloških, psiholoških in družbenih ved. Njihove ugotovitve so bile:

• Prepričanje, da je istospolna usmerjenost prirojena, biološko pogojena človeška lastnost – da so ljudje “rojeni na ta način” – ni podprta z znanstvenimi dokazi.
• Prepričanje, da je istospolna identiteta prirojena, osnovna človeška lastnost neodvisna od biološkega spola – tako, da bi obstajal »moški, ujet v ženskem telesu” ali “ženska, ujeta v moškem telesu” – ni podprta z znanstvenimi dokazi.

Franci Donko