fbpx

Kanadčanka se je preobrazila v islam – zadavili so jo v umoru iz časti in zatrjevali, da se je ubila sama?!

Slika je simbolična. Foto: epa

Še en dokaz, da preobrazba v islam ne pomeni nič dobrega! Kanadčanka se je namreč spreobrnila v “miroljubni islam”, ki pa se je kmalu izkazal za krvavega – umorjena je bila namreč iz časti, njeni morilci pa so zatrjevali, da je storila samomor. 

Tuji mediji poročajo, da je 40-letna Safia Nasir umrla nasilne smrti v preteklem tednu. Zaenkrat sicer ni znano, kakšno je bilo njeno rojstno ime oz. ime, preden se je spreobrnila v islam, in ki ga je uporabljala v Kanadi. Po poročanju pakistanskih medijev se je poročila z moškim iz Pakistana in z njim živela na območju Samnabada. Je pa o njej znano to, da je pred nekaj leti sprejela islam, s svojim pakistanskim možem pa je imel tudi devet mesecev starega dojenčka, piše Jihad Watch.

Omejeni medij poroča, da so poklicali policiste in jim povedali, da je Nasirjeva storila samomor tako, da se je obesila. Ko so prispeli policisti, je bila ženska že mrtva, detektivi pa so hitro ugotovili, da njena smrt ni posledica samomora, temveč da so jo ubili.

Kanadčanka je bila umorjena iz časti z zadavljanjem, tovrstni umori pa so v Pakistanu nadvse pogosti. Tudi Italijanka pakistanskih korenin, 26-letna Sana Cheema, je bila umorjena zaradi časti, čeprav so pri njej lanskega maja hoteli prikazati, kot da je umrla naravne smrti. Njenega umora so bili kasneje obtoženi njen oče, brat in stric. Tudi ona je bila zadavljena do smrti, njena družina pa je ves čas trdila, da je umrla zaradi “naravnih vzrokov” …

M. S.