Kar 1,3 tone kokaina v Severno Makedonijo prišlo preko Albanije: Končni cilj Slovenija!

Zasežena droga, slika je simbolična (foto: EPA)

Makedonske oblasti so aretirale najmanj tri osebe v povezavi z zasegom 1,3 tone kokaina. Trije aretirani naj bi bili zaposleni v trgovini s sadjem, kjer so tudi odkrili drogo.

Makedonske oblasti so 1,3 tone kokaina zasegle v tovornjaku z bananami, ki je v torek, 18. februarja 2020 vstopil v Črno Goro. Tovornjak naj bi potoval iz Albanije preko Severne Makedonije, končni cilj pa naj bi po poročanju Oculus News bila Slovenija.

Albanske oblasti so v tej antinarkotični preiskavi sodelovale z ameriško DEA in italijansko finančno policijo. Tovornjaku so pustili, da zapusti Albanijo, saj so želeli izvedeti, kam je namenenjen in kdo vse se skriva za tihotapljenjem tako velike količine kokaina.

Vodja posebne enote proti korupciji in organiziranemu kriminalu Arben Kraja je za medije povedal, da je Albanija bila zgolj tranzitna država. Makedonske oblasti pa medtem že napovedujejo, da bo več informacij znanih danes.

Novinarka Demokracije Petra Janša je medtem na Twitterju sporočila, da je 1,3-tonska zasežena pošiljka kokaina v Krusopeku bila kolumbijskega porekla.

Ivan Šokić

 • xtc

  Naročnik v Sloveniji pa Derby?

 • Minovak

  A zato se levaki tako čudno obnašajo, ker so stalno na koki…tole pa je za njih hud udarec, vidi se, da so veliki potrošniki, ožemanje ljudstva pa spada zraven, ker je koka draga. Še bolj donosen pa je šverc migrantov in ne se čudit, zakaj jih tako zagovarjajo. Eno so že ujeli, ker pa je njihova je vse tiho…tako je to, a ne, rdeči kokci.

 • Stajerka

  ….še dobro, da so Makedonata police naredila svoje delo…….zdaj pa če je med kriminalci kakšen slo državljan, bog ne daj ga izročat Sloveniji……tu bo ziher dobil nagrado za hrabrost……

 • Van Der Waals

  1,3 tone… bodo imeli krizo levaki na metelkov in tovarni rog.

  • cosmosjasnovidec

   Ne samo oni ampak se kaže pomankanje tudi v parlamentu in vsi čefutarji so raztreseni kot ovčji drek po travnikih.
   —————————————————————————————————————-
   Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
   —————————————————————————————————————-

 • Ježek Teka Teka

  1,3 tone … to je varka za budale … 500 ton je šlo pa mimo …

  • KAPIBARA

   Torej- rivalska posla..

  • cosmosjasnovidec

   Točno tako.
   Preprodajalci oziroma tihotapci so in vedno bodo vrgli vabo v katero se zapiči policija mimo nje pa gre glavna pošiljka.
   —————————————————————————————————————-
   Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
   —————————————————————————————————————-

 • KAPIBARA

  A je tosić pod ključem.. al bo banana hotele zidal

 • Swan Krgora

  Ljubljana je čudovita prestolnica – kokaina.

  • samotoje

   Bela.

 • cosmosjasnovidec

  Tošić spet služi na veliko v sodelovanju z kolegoma komunajzerskega izdajalca Slovenije tovariša “milana kurćana” ter mafijoza copatarske čefutarske nesnage “jankovićem”.
  To kar se je zaseglo je bila le vaba za policijo tako,da je mimo nje lahko odšla najmanj nekaj tonska pošiljka.
  Dokaz je tudi že obnašanje nekaterih zdrogirancev v parlamentu kateri imajo prisluhe ter psihične frutalne motnje ter janki čefutarjev po vsej Sloveniji kateri hodijo kot raztresene mumije ter pometan ovčji drek na vse strani.
  Da ne omenjam navadnih levakov ter na Metelkovi drogerašev v Rogu,ker za te ne bo priskrbljeno nič in so se jih dilerji na tak način rešili.Levaki in navadni čefutarji se sedaj drogirajo z vdihavanjem raznih hlapov od benzina,razredčila,ovčje ter svoje gnojščine pa naprej.Pravilno hehehe.
  —————————————————————————————————————-
  Dr.Vsevedni Cosmosjasnovidec,vsakemu,lev…,kom……,čef……,mus….,se,po……,………ostalo je pa znano.
  —————————————————————————————————————-

  • leva desnica

   Nova 24 spet šteje kot je štela begunce 1:1000
   gre za 1.3 kilograma na pa za 1,3 tone

   • Truth

    Res je, da vsi pravi mediji poročajo o kilogramu kokaina…Al Jazeera Balkan pa o tej novici sploh ne poroča, kar tudi kaže na tako količino, ker o 1 toni bi poročali, ker je potem resna novica… Ampak ne bodi tako zahteven od Nove 24…ker to bi pomenilo preverjanje virov podatkov…potem pa ne bi dobili tako sijajnih ”člankov” kot je bil tisti, da je ena od najboljših iranskih univerz objavila poziv za študijski program za samomorilce…novinar, ki je to objavil, bi moral že letos dobiti nagrado za življenjske zasluge:-)

 • Anton Slapnik

  in kdo v to verjame da je zgolj slučaj ?