fbpx

Ker je hotela njenega moža, je sestri prerezala vrat in jo večkrat zabodla

Levo morilka in desno njena sestra in žrtev (foto: Twitter)

Ljubosumno 27-letno Sabah Khan, ki je maja 2016 prerezala vrat svoji starejši sestri, da bi pridobila naklonjenost njenega moža, v Veliki Britaniji čaka najmanj 22 let zapora. 

Pred več kot letom dni se je v Veliki Britaniji zgodil krvav umor, zaradi katerega je bila šokirana vsa britanska javnost. Bolestno ljubosumna Sabah Khan je v želji, da se polasti partnerja svoje sestre, slednjo na zahrbten način povabila k sebi domov, da bi ji pomagala pri otrocih, takrat pa ji je tako silovito zarinila kuhinjski nož v vrat, da jo je skoraj obglavila.

Morilka pa se ni ustavila in je zgolj v osmih minutah odrezala tudi njeno roko in jo brutalno zabadala tudi, ko je bila ta že mrtva. V času kaznivega dejanja so bili otroci v zgornjem delu hiše, nekaj od njih pa se jih je zbudilo iz spanca in so videli razkosano mamo. Zdaj ji sodijo, grozi ji najmanj 22 let zapora.

Ko so morilko zasliševali, so ugotovili, da je bila kar štiri leta v razmerju s svakom, redno pa sta imela spolne odnose, ko sestre ni bilo doma. Enkrat je z njim celo zanosila, vendar je otroka splavila, še poroča Daily Mail.

C. Š.