fbpx

Za spolne užitke Kim Jong Una skrbi skupina najstniških devic

Foto: epa

Sodelavci slavnega severnokorejskega predsednika Kim Jong Una kar sami skrbijo za predsednikovo skupinico “za užitek”. Najstnice, ki jih “ročno” izberejo iz korejskih šol, morajo opraviti zdravniški pregled, na katerem potrdijo, da so še vedno device.

Tako so izbrane z namenom, da tešijo spolno slo predsednika Kim Jong Una. Ko dobijo stalno mesto v predsednikovi skupini, so navadno stare okoli 13 let, njihove naloge pa so skrb za zabavo in zadovoljevanje najvišjega vrha Severne Koreje.

Prisostvovati morajo zabavam, kjer sta v ospredju seks in alkohol. Igrajo se različne pivske igrice. Če dekleta v igricah izgubijo, jih doleti kazen, kot je na primer britje sramnih dlak. Pošiljajo jih na izobraževanja, kjer se učijo masaže, plesa in petja.

Taka skupina mladih deklet “za užitek” pa je v Severni Koreji že nekakšna tradicija. Vzpostavil jo je Kim Il Sung, njegov sin pa jo je le nasledil. Vmes je bila, ko je bil v državi čas žalovanja za pokojnim predsednikom, ukinjena za dobo treh let.

Poteka nov izbor kandidatk
Trenutno si Kim Jong Un nabira nova dekleta za svojo skupino. Večino teh deklet kot nagrado za delo, ko dosežejo zgodnja dvajseta leta, namreč poročijo z vojaškimi generali. Nova dekleta morajo biti visoka in lepa, večino pa bodo izbrali z bolj ruralnih območij ter jih prepeljali v Pjongjang.

Mi-Hyang je bila ena izmed “osebnih deklet” prejšnjega predsednika Severne Koreje, ki ji je uspelo pobegniti v Južno Korejo. Dejala je, da so med poukom v razred privihrali vojaki, na hitro pregledali učilnico ter ji naročili, naj pride z njimi. Vprašali so jo, če je že imela spolne odnose s fantom. Pri le petnajstih letih so jo nato preselili v Pjongjang, kjer je postala članica predsednikove skupine “za užitek”, še piše Daily Mail.

Dekletom Kim Il Sunga so po njegovi smrti izplačali visoko denarno nagrado, saj so jih brez dovoljenja staršev odpeljali v tuj kraj in izpisali iz šole.

M. G.