fbpx

Ko se sanjsko potovanje na Fidži konča tragično za par …

Foto: Twitter

Ko se je par iz ameriške zvezne države Teksas odločil, da odide na sanjsko potovanje na Fidži, si nedvomno ni mislil, da se bo to končalo tako tragično. Par je namreč na potovanju zbolel za skrivnostno boleznijo in umrl. 

Oblasti so skupaj s fidžijskim ministrstvom za zdravje v skupni izjavi sporočile, da sta bila turista David in Michelle Paul na dopustu, ko sta umrla zaradi bolezni, ki zaenkrat še ni bila identificirana.

Uradniki navajajo, da je par zbolel med 22. majem in 25. majem. Sorodniki pravijo, da je par za seboj pustil komaj 2 leti starega sina, David pa je imel iz prejšnjega zakona tudi hčerko. Po poročanju ameriškega Breitbarta so sorodniki povedali, da sta bila oba pokojna v dobrem zdravstvenem stanju, zato je šok družine ob smrti obeh še toliko večji.

Foto: Twitter

Potovanje sta načrtovala že dolgo
David je bil zaposlen v letalskih silah, Michelle pa je bila študentka s športno štipendijo. Sorodnica pokojnih Tracey Calanog je za WFAA povedala, da sta zelo rada potovala in da sta svojo pot v Fidži načrtovala že kar nekaj časa. Medtem ko sta se odpravila na dopust, sta otroke pustila pri svojih družinskih članih.

Oblasti so zatrdile, da še naprej raziskujejo vzrok smrti para, ki je nenadno umrl. “Cenimo dosedanja prizadevanja fidžijskih oblasti in smo pripravljeni zagotoviti nadaljnjo pomoč v primeru, če bo to potrebno,” so nedavno sporočili iz ameriškega veleposlaništva na Fidžiju.

H. M.