fbpx

Ko zledeni kri v žilah: Avtomobil na prehodu za pešce zadel otroški voziček, dojenček padel na tla!

Foto: Printscreen

Ob takih trenutkih nedvomno zledeni kri v žilah. V Veliki Britaniji je namreč zaokrožil posnetek varnostno-nadzornih kamer, ki je razkril, kako se je avtomobil na prehodu za pešce zaletel v voziček, ki ga je mati potiskala ob prehajanju ceste. Trk pa je povzročil, da je dojenček padel iz vozička. 

Posnetek varnostno-nadzornih kamer kaže, da je do trka v voziček prišlo v sredo ob pol peti uri popoldan, ko se je mati z vozičkom odpravila čez prehod za pešce. Britanski Daily Mail poroča, da naj bi bilo z dojenčkom vse v najlepšem redu, sicer pa je iz posnetka razvidno, da otrok po grozljivem trku premika roke.

Foto: Prinstcreen

 

Posnetek si lahko ogledate tukaj: Klik 

Medtem ko se avtomobil približuje otroškemu vozičku, se zdi, da ima dovolj časa, da ustavi, a vseeno kljub mamici z otrokom v vozičku nadaljuje vožnjo proti prehodu za pešce. Ob trku je mogoče videti, kako se ženski voziček izmuzne iz rok in se prevrne, ob tem pa dojenček pade iz vozička. Več kot očitno je, da je žensko trk tako šokiral, da je nemudoma preverila, kako je z dojenčkom; ko je ugotovila, da je ta nepoškodovan, ga je nemudoma položila nazaj v voziček in nadaljevala pot po prehodu čez cesto.

H. M.