fbpx

Končno našli morilca 14-letnice, ki je končala razkosana v prodajalni kebaba?

Foto: YouTube

Starša 14-letne deklice Charlene Downes sta po 14 letih končno dočakala zadoščenje, po tem ko sta izvedela, da so končno aretirali 51-letnega moškega, ki je osumljen umora njune hčerke. Da je šlo za res krut in izprijen umor priča podatek, da je bilo truplo nič hudega sluteče deklice popolnoma razkosano, deli mesa pa so končali v prodajalni kebaba v obmorskem letovišču.

Prejšnji mesec sta užaloščena starša Karen in Robert, ki svoje hčerke Charlene nista videla odkar je leta 2003 izginila od doma v Blackpoolu v Lancashiru, napovedala, da bosta tožila lokalno policijo, potem ko sta izvedela, da so ključni posnetki varnostno-nadzornih kamer, ki so prikazovali dekličine zadnje korake, kar 12 let ždeli v arhivih.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Mati deklice vsak dan primerja z življenjem v peklu
Karen je izpostavila, da če bi bili posnetki kamer javnosti pokazani takrat, ko je hčerka izginila, bi lahko morebitne priče dale ključne podatke, ki bi pripomogli k rešitvi primera. “Naravnost neverjetno, da so vsa ta leta pri sebi imeli te podatke in jih nikoli niso uporabili. To je velika sramota in žalitev spomina na mojo mrtvo hčerko. Če bi policija vse potrebno opravila pravočasno, bi bilo pravici zadoščeno že prej, tako pa se moje trpljenje še naprej nadaljuje. Vsak dan je kot življenje v peklu.”

Starša pokojne deklice. (Foto: YouTube)

Včeraj končno aretirali domnevnega morilca
Po propadlem poskusu sojenja za umor prodajalcema kebaba v letih 2007 in 2008, zaradi pomanjkanja dokazov, je policija včeraj po navedbah Daily Maila končno napovedala, da je prišlo do napredka v njihovi najdaljši preiskavi in izpostavila, da so aretirali moškega, ki ga sumijo storitve krutega umora. Tiskovni predstavnik policije v Lancashiru je sporočil: “Moški, star 51 let, ki je v časi izginotja Charlene živel v Blackpoolu, je trenutno v priporu.”

 N. Ž.