fbpx

Kontroverzni milijarder George Soros ima pritlehne načrte na evropskih volitvah, po katerih bi še naprej naseljeval tujerodne migrante!

Milijarder George Soros (Foto: Twitter)

Globalistični milijarder in zagovornik odprtih meja George Soros se ponovno zavzema za vplivanje na volitvah v Evropski parlament. Opozorilo je v javnost podal komunikacijski direktor vladajoče madžarske stranke Fidesz, ob tem pa za medije poudaril, da ameriški podjetnik na veliko podpira promigracijske sile. 

Balazs Hidveghi je spregovoril v reakciji na srečanje med Sorosom in podpredsednikom Evropske komisije Fransom Timmermansom in zatrdil, da konkretni pogovori nedvomno kažejo, da je Bruselj nepreklicno v žepu Sorosa.

Foto: epa

Glede pogovorov vlada molk
Ob tem pa Hidveghi po navedbah Voice of Europe vztraja, da je Timmermans razvpit promigracijski politik, ki ima redne pogovore s Sorosom za zaprtimi vrati, medtem pa njegov tiskovni predstavnik pridno molči in ne odgovarja na vprašanja o pogovorih. Dobro znano pa je dejstvo, da Soros kljub svojim 88-letom ne počiva in dela vse kar je mogoče, da v praksi uresniči svoj zlobni načrt, v okviru katerega želi čim večje število muslimanskih migrantov naseliti v Evropi.

H. M.