fbpx

Kučanov odlikovanec in milijarder Soros financiral Al Gora in njegove okoljske laži

George Soros (Vir: epa)

Novo razkriti tajni dokumenti odkrivajo, da je milijarder George Soros podkupil nekdanjega podpredsednika ZDA Al Gora z milijonom dolarjev, da je priredil podatke o globalnem segrevanju.

Dokumenti, ki so jih objavili pri ‘DC Leaks’ razkrivajo, da je Sorosov Inštitut za odprto družbo plačeval demokratskemu politiku Al Goru 10 milijonov dolarjev letno, da je priredil podatke o klimatskih spremembah, poroča medij We are change.

Ameriški programi globalnega segrevanja so postali del globalnega problema šele štiri leta nazaj, na zahtevo Sorosa. V proračun so v nekaj letih prejeli kar 11 milijonov nepovratnih sredstev, od tega pa je 10 milijonov prejel Gorov projekt Zveza za varstvo podnebja, ki izvaja izobraževanja o podnebnih spremembah za namene političnega delovanja, da bi zmanjšali emisije ogljikovega dioksida v ZDA.

Milijarde dolarjev za levičarske projekte
Gorova Zveza za varstvo podnebja je bila ustanovljena leta 2006 in je trajala do leta 2011, vmes pa so pričeli s 300 milijonov dolarjev vredno kampanjo, s katero so opogumljali Američane, naj si prizadevajo za zmanjšanje agresivnih toplogrednih plinov. Prav tako so z milijoni dolarjev začeli projekt financiranja “mladinskega podnebnega združenja.”

Sorosov Inštitut za odprto družbo vsako leto nameni na milijone dolarjev za večinoma levičarske projekte. Neprofitna organizacija je v zadnjih 30. letih upravljala s 13 milijardami dolarjev.


Denar vse kupi
“Soros report” dokumenti pa razkrivajo milijarderjev načrt naselitve muslimanov in latinoameričanov v ZDA. Prav Soros pa naj bi izdatno financiral volilno kampanjo kandidatke za predsednico ZDA Hillary Clinton. Sorosova fundacija za migracije si namreč močno prizadeva za preprečevanje nasilja nad migranti s pozivi k zmanjšanju števila policistov na meji z Mehiko, s čimer bi v državo prišlo več nezakonitih priseljencev. Enake metode se v Evropi poslužuje tudi Merklova, ki je dovolila vstop milijonu muslimanskih migrantov, brez kakršnihkoli omejitev.

M. P.