fbpx

Iz Nemčije izgnali prosilca za azil, znanega kot Kralja žeparjev, ker je spolno napadel žensko

Fotografija je simbolična (Foto: epa)

Iz Nemčije so izgnali maroškega prosilca za azil, ki je bil nadvse aroganten, saj se je s svojimi kriminalnimi dejanji ponašal kar po televiziji.

Aroganten prosilec za azil iz Maroka se je po televiziji hvalil s svojim kriminalnim načinom življenja. Morda je želel izpasti frajer, a ga je prepoznala ženska, ki jo je spolno napadel na silvestrovo v Kölnu. In če bi mu bila prejšnja kazniva dejanja, kot je kraja, še nekako “oproščena”, pa je spoznanje za spolnega napadalca tisto, ki mu je za vedno zaprlo možnost, da bi živel v Nemčiji.

Kako krade, je videlo pet milijonov ljudi
Express poroča, da je izgnani prosilec za azil iz Maroka nastopal v ekskluzivnem televizijskem prispevku z naslovom “Kralj žeparjev”, ogledalo pa si ga je kar pet milijonov ljudi. Tam so tega prosilca za azil predstavili kot 33-letnega Maročana Taoufika M. Njegovo postavljanje na televiziji se je hitro izjalovilo, saj ga je kot enega izmed spolnih napadalcev za silvestrovo v Kölnu prepoznala njegova žrtev spolnega napada in to prijavila policiji, kar je vodilo do njegove aretacije. Ženska je nato pričala, da ji je prav ta moški rinil svojo roko pod krilo, vendar se ji je na srečo uspelo izviti iz skupine. A nato jo jeTaoufik po njenih besedah lovil in jo zopet spolno nadlegoval.

Sojenje migrantu je trajalo več mesecev, končalo pa se je z njegovim izgonom. Zaradi spolnega napada je dobil tudi 19 mesecev zapora. Sicer pa je Taoufik M. eden redkih spolnih napadalcev iz Kölna, ki so bili dejansko obsojeni.

Policija ga je pred tem 22-krat aretirala zaradi različnih kaznivih dejanj, od organiziranih tatvin do povzročitve hude telesne poškodbe. Kazni za spolni napad je sicer oporekal in se je nad tem pritožil, vmes je sodnik zbolel, nemški uradniki pa so imeli tega migranta enostavno dovolj in so se odločili, da ga izženejo. Ko je bilo jasno, da ga na frankfurtskem letališču čaka enosmerna vozovnica za Casablanco, se je začel policistom nasilno upirati, zato so let sprva odpovedali, v drugo pa so ga spremljali na “poslednjo” pot iz Nemčije trije policisti  ̶  in tokrat tudi uspešno.

Marjanca Scheicher