fbpx

Levičarska blaznost: Moški priznal, da ga vzburja narava in ima spolne odnose z gozdom

Foto: YouTube

Saj ni res, pa je. 26-letni Šved Mathias prostovoljno živi kot brezdomec, ki je izjemno navdušen nad naravo, najbolj bizarno pa je, da je poleg tega v švedski televizijski oddaji “Outsiders” nazorno pokazal, kako ima spolne odnose z gozdom. “Lepo je, če imaš erekcijo zaradi prečudovite rože,” trdi v programu. 

V torkovi oddaji Outsiders na Kanalu 5 so se gledalci lahko seznanili z Mathiasom iz Örnsköldsvika, ki se je pred več kot sedmimi leti odločil, da bo živel brez denarja in namestitve, piše švedski časopis Expressen.
S pomočjo avtoštopa je Mathias prepotoval 35 držav in se nenehno seli iz enega švedskega mesta v drugega. “Odraščal sem na kmetiji v Örnsköldsviku,” je povedal v oddaji in dodal, da je imel varno otroštvo s številnimi prijatelji. “Bil sem zelo energičen. Ko sem bil star 19 let , pa sem spoznal, da ljudem jabolka padajo na tla in jih ti ne pobirajo s tal. Iz tega razloga sem jih vprašal, če smem pobrati jabolka in ob tem spoznal, da obstaja veliko stvari, ki jih ni treba kupiti v trgovini,” je dejal v oddaji.

Foto: YouTube

Narava ga neverjetno navdušuje
Mathias, katerega največji idol je Jezus, je povedal, da do hrane, ki jo potrebuje za preživetje, pride tako, da za njo pobrska v smetnjakih ali pa vpraša mimoidoče, če potrebujejo pomoč v zameno za hrano. Zaradi svojega načina življenja spi zunaj, spolno vzburjen pa postane takrat, ko se znajde v naravi. V enem izmed trenutkov v oddaji pokaže, kako ima spolni odnos z gozdom. “Rad sem v naravi, včasih pa me ta tako navduši, da postanem pohoten.” Po njegovih besedah naj bi bilo prečudovito, da do vzburjenja pride ob prelepi cvetlici. “Bog je ustvaril seksualni svet, svet ki je preplavljen z užitkom in ljubeznijo. Človek postane prav pohoten ob pogledu na stvarjenje,” trdi Mathias. V oddaji so si lahko gledalci ogledali, kako se Mathias plazi kot jegulja pod padlim drevesom, kako objema drevo in kasneje kamen.

Foto: YouTube

“V naravi čutim, da mi Bog daje sporočilo, da je spolni odnos z naravo sprejemljiv, kajti spolni odnos s stvarjenjem je povsem v redu.” Mathias namreč poudarja, da čuti, da je njegovo telo našlo svoj dom, to čutiva tako jaz kot tudi moj penis, prav tako pa tudi celotno telo. “Čutim moč kamna,” je dejal in dodal, da se mu zdi kombinacija njega, Boga in kamna idealna. Sicer trdi, da že dolgo hrepeni po ženski, s katero bi odkrival svet, a dokler je ne bo našel, bo ta svoj užitek in seksualnost odkrival v naravi.
H. M.