Levičarski ekstremisti zavzeli berlinske ulice in poškodovali 19 policistov

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Levičarski ekstremisti v Berlinu so med zadnjim vikendom zopet prišli na svoj račun. Na protestih v Berlinu so ranili 19 policistov. Policiste so napadali s steklenicami in jih kamenjali. Trije izmed njih so v kritičnem zdravstvenem stanju.

Več kot tisoč levičarskih ekstremistov je zavzelo ulice Berlina. Mirni protesti so se hitro spremenili v vandalizem levičarskih ekstremistov. Zažigali so avtomobile in smeti. Potem pa so s steklenicami in kamni napadli policiste blizu ulice Riga. “Strogo obsojam nasilje nad policisti, ki se je zgodilo v Berlinu, še posebej v ulici Riga,” se je na brutalen napad levičarskih ekstremistov na policiste odzval notranji minister zvezne dežele Berlin Andreas Giesel.

Po poročanju portala Voice of Europe sta nasilje obsodila zvezni poslanec Burkard Dregger in poslanec CDU Kurt Wasner. “Sramotne izpade levičarskih ekstremistov strogo obsojamo. Za njihovo sramotno dejanje mora prevzeti odgovornost vladajoča rdeče-zelena koalicija,” sta zapisala v skupni izjavi. Svojo vlogo so odigrali tudi dominantni levičarski mediji, ki so izpad svojih levičarskih ekstremistov gladko zamolčali ter o tem sploh niso poročali.

https://twitter.com/V_of_Europe/status/1192071708859084800

Dominantni mediji se ukvarjajo z “izrednim” stanjem v Dresdnu. Levičarski ekstremisti pa razgrajajo za “dobrobit skupnosti”.
V Nemčiji se celotna javnost raje ukvarja s t. i. “izrednim” stanjem v Dresdnu. Zdaj je jasno, zakaj so se dominantni mediji osredotočili na Dresden – da lahko njihovi levičarski ekstremisti razbijajo in se fizično lotevajo policistov. Nič novega, to smo v preteklosti videli na protestih v Seattlu, Genovi ali pa zdaj na ulicah Londona. Levičarski ekstremizem se tolmači kot upor zatiranih proti kapitalu in sistemu, medtem ko se domoljubni protesti označujejo za fašistične shode današnje družbe. Dvoličnost brez primere.

Luka Perš

 

 • ZatonMesecnikov

  Če razbija in rani Levičar, to počne v obrambi civilizacijskih pridobitev. Luka Polmesec, 2018.

 • Janez Novak

  Zgodovina se ponavlja. Mussolini je bil socialist, Hitler je bil nacionalSOCIALIST. Oba pa je na oblast spravil kapital oziroma plutokracija. Tudi sodobni levičarji, antifovci, delujejo na podoben način kot njihovi nacionalsocialistični predhodniki. So udarna pest kapitala oziroma globalistične plutokracije. Samo vprašanje časa je, kdaj jim bodo dali orožje v roke, zato da bodo strli antiglobalistični odpor, ki ga bodo označili za fašizem …

 • Andrej

  Na SIOLU in kurah teh dogodkov ni.

 • Van Der Waals

  ANTIFA IDIJOTI!!! DVOLIČNEŽI… KI JI NI PARA!!!

 • šmentanamuha

  Sami Gretheni, razvajeni in nevedni, pravi kanonfuter za mojstre manipulacije … prosto po Leninu: uporabni idioti,… ki si žagajo vejo, na kateri sedijo. (Včeraj je imel Vodeb na Faktorju pravi marksistični izbruh, bilo je prav patetično, drgač pa se strinjam z njegovimi psihoanalitičnimi spoznanji, ampak tole včeri je blo pa mal preveč.)

 • macon

  Proti ekstremistom, ki razbijajo, ropajo in požigajo, naj policija uporabi prave naboje. Hitro bi jih zmanjkalo.

  V EU si skrajna levica lahko dovoli karkoli.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!