LGBT maškarada v New Yorku: “Prihajamo po vaše otroke!”

Drag March, New York (Foto: Twitter)

Aktivisti LGBTQ+ so na petkovem letnem pohodu Drag March v New Yorku skandirali zaskrbljujoča sporočila o ameriških otrocih. Med drugim so vpili, da prihajajo po otroke.

Z junijem se po besedah mavričnih aktivistov zaključuje “mesec ponosa”. Skupnost LGBTQ+ se je ob tej priložnosti zbrala v New Yorku na vsakoletnem pohodu Drag March, pri čemer so skandirali zaskrbljujoča sporočila. Na priloženih videoposnetkih lahko vidimo množico ljudi v kičastih oblačilih, ena od udeleženk pa je bila celo zgoraj brez, poroča Breitbart.

Udeleženci dogodka so med drugim skandirali: “Mi smo tukaj, mi smo “queer” in prihajamo po vaše otroke!” Eden od posnetkov prikazuje tudi skupino udeležencev, ki pred seboj nosi plakat Drag March. Pohod se je končal v gostilni Stonewall Inn, domnevnem kraju začetka parad ponosa. Aktivisti LGBTQ+ skušajo spreminjati družbo prav prek otrok, zato geslo niti ne preseneča. Kot pravijo, želijo otroke postopoma “spreobrniti”, tako da se starši tega sploh ne bi zavedali.

Spomnimo: ta ideologija je za otroke škodljiva in nevarna ter skuša prodreti v vrtce in šole, na kar že leta opozarja aktivist Aleš Primc in mnogi drugi. Prav tako smo že poročali o pogostih zlorabah posvojenih in z umetno oploditvijo pridobljenih otrok v skupnostih LGBTQ+ . Večkrat smo pisali o tujih primerih (Več tukaj in tukaj). Primeri seksualizacije otrok pa se dogajajo tudi pri nas. Pisali smo o primeru znane aktivistke LGBTQ+ Katke Bogataj in njenem fetišu sesanja nožnih prstov (Več tukaj).

Domen  Mezeg