fbpx

Liberalna norost! Britanski sodnik presodil, da sta starša, katerih oba otroka sta pri treh in sedmih letih spremenila spol, “dobra starša”!

Foto: iStock

Britanski sodnik je presodil v prid rejnikoma, ki sta 3-letnega dečka prepričala v spremembo spola. Rejnika sta isto že storila s svojim 7-letnim sinom, ki se identificira kot deklica. Ravno tako pa se je izkazalo, da za motnjo spolne identitete trpi tudi tretji otrok, ki je bil nekaj časa v rejništvu pri družini.

Starša, ki sta bila imenovana zgolj kot TP in CP, že imata 7-letnega biološkega otroka, ki je pred nekaj meseci uradno spremenil spol iz moškega v ženski. Starša sta po poročanju Breitbarta povedala, da sta podpirala tranzicijo svojega 7-letnika, celo do te mere, da sta uredila njegov pravno-formalni status deklice.

S tem namenom je fantič tudi dobil nov potni list, ki se ujema s spolom, ki si ga je sam izbral. Z disforijo spola ni bilo prizaneseno niti 3-letnemu sinu. Namreč, ko je dopolnil 4. leto starosti in začel hoditi v malo šolo, so ga oblačili v dekliško uniformo, kljub prošnjam šole, naj starši prenehajo s tem.

Vsi trije otroci trpijo za motnjo spolne identitete
Socialna služba je sprožila preiskavo, ko so se pojavile skrbi, da starši “aktivno spodbujajo” otroke k spremembi spola in “manipulirajo” z njimi. Na dan so namreč priplavale informacije, da je tretji otrok, ki so ga imeli v rejništvu, ravno tako izkusil “težave s spolom”, ko je bival skupaj s TP in CP.

Vickie Pasterski (Vir: Twitter)

Vseeno je kljub vsemu temu sodnik trdil, da “dokazi skoraj vseh virov o tem, kako otroci uspevajo v oskrbi CP in TP, kažejo v prid trditvi, da sta CP in TP dobra starša”. Domnevna “izvedenka o spoluVickie Pasterski je namreč zatrdila, da spolna disforija ali z drugimi besedami motnja spolne identitete pri vseh treh otrocih ni nastala zaradi “osebnega ali okoljskega vpliva” in je niso povzročili starši.

Nadvse nenavadna trditev, ko pomislimo, da so bili vsi trije otroci, od tega dva biološka in en rejniški, izpostavljeni progresivnemu pranju možganov s teorijo spola s strani svojih “staršev”. To pa je tudi vse, kar imajo skupnega.

Ivan Šokić