Liberalna norost! Britanski sodnik presodil, da sta starša, katerih oba otroka sta pri treh in sedmih letih spremenila spol, “dobra starša”!

Foto: iStock

Britanski sodnik je presodil v prid rejnikoma, ki sta 3-letnega dečka prepričala v spremembo spola. Rejnika sta isto že storila s svojim 7-letnim sinom, ki se identificira kot deklica. Ravno tako pa se je izkazalo, da za motnjo spolne identitete trpi tudi tretji otrok, ki je bil nekaj časa v rejništvu pri družini.

Starša, ki sta bila imenovana zgolj kot TP in CP, že imata 7-letnega biološkega otroka, ki je pred nekaj meseci uradno spremenil spol iz moškega v ženski. Starša sta po poročanju Breitbarta povedala, da sta podpirala tranzicijo svojega 7-letnika, celo do te mere, da sta uredila njegov pravno-formalni status deklice.

S tem namenom je fantič tudi dobil nov potni list, ki se ujema s spolom, ki si ga je sam izbral. Z disforijo spola ni bilo prizaneseno niti 3-letnemu sinu. Namreč, ko je dopolnil 4. leto starosti in začel hoditi v malo šolo, so ga oblačili v dekliško uniformo, kljub prošnjam šole, naj starši prenehajo s tem.

Vsi trije otroci trpijo za motnjo spolne identitete
Socialna služba je sprožila preiskavo, ko so se pojavile skrbi, da starši “aktivno spodbujajo” otroke k spremembi spola in “manipulirajo” z njimi. Na dan so namreč priplavale informacije, da je tretji otrok, ki so ga imeli v rejništvu, ravno tako izkusil “težave s spolom”, ko je bival skupaj s TP in CP.

Vickie Pasterski (Vir: Twitter)

Vseeno je kljub vsemu temu sodnik trdil, da “dokazi skoraj vseh virov o tem, kako otroci uspevajo v oskrbi CP in TP, kažejo v prid trditvi, da sta CP in TP dobra starša”. Domnevna “izvedenka o spoluVickie Pasterski je namreč zatrdila, da spolna disforija ali z drugimi besedami motnja spolne identitete pri vseh treh otrocih ni nastala zaradi “osebnega ali okoljskega vpliva” in je niso povzročili starši.

Nadvse nenavadna trditev, ko pomislimo, da so bili vsi trije otroci, od tega dva biološka in en rejniški, izpostavljeni progresivnemu pranju možganov s teorijo spola s strani svojih “staršev”. To pa je tudi vse, kar imajo skupnega.

Ivan Šokić

 • alojz

  To je obrambni mehanizem narave proti prenaseljenosti. Proizvaja nespolnike.

 • Morala

  Sodnik in starša bi morali na kakšen pregled – k psihiatru! Pustite otroke, ker bodo sami odločali, ko odrastejo!

  • alojz

   Vprašaj homo in lezbo usmerjene. Otroka moraš usmerit na njihovo stran. Odrasel človek zna razmišljati z svojo glavo. Zato pa začnejo že v vrtcih. Ker jim prej niso dosegljivi. Razen, če jih sociala dodeli ” ustreznim” rejnikom, kot je slučaj v tem primeru.

 • FRANC3

  Svet je nor in ta norost bo nas pokopala.
  Ljudje se gredo Stvarnika in to je pogubno.

 • xtc

  Ta dva psihota sodita s sodnikom vred na psihiatrijo.

 • Waltter

  V clanku manjka dejstvo in to je ali je iz otrok ratala Pia ali Salome?

 • pajot

  ne samo levičarjev..ko pride čas bo potrebno procesirat tudi te manijake.

 • Olga101

  Vzeti licenco skorumpiranemu sodniku in ga spraviti za rešetke, zaradi sodelovanja pri zlorabi otrok!

 • Franc Šink

  Nagibam se k trditvi da je Lgtb nevarnejši od migrantov.

 • cosmosjasnovidec

  Še en primer zakaj se LGBT nesnagam ne sme dovoliti posvojitev otrokov.
  Ne samo,da jih hočejo spolno zlorabljati ter posiljevati ampak bi jim te odurne nesnage še spreminjale spole.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • Artur

  Obitelj tužila školu u Oregonu koja je isprala mozak 8-godišnjem djetetu – uvjerivši ga da je transrodna osoba
  http://www.novi-svjetski-poredak.com/2019/05/13/obitelj-tuzila-skolu-u-oregonu-koja-je-isprala-mozak-8-godisnjem-djetetu-uvjerivsi-ga-da-je-transrodna-osoba/

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!