Kaj vse se nam lahko zgodi v imenu multikulturizma?

Foto: Demokracija

Vemo, da so od nekdaj obstajali tatovi, ki so kradli iz žepov, torbic, aktovk, kovčkov. Žeparji. Ti so svoj nečastni poklic največkrat opravljali sami, včasih pa so se povezali v žeparske tolpe. Povsod po svetu so žeparji in to, kar jih druži, je žeparski kodeks. Nepisana pravila, koga okrasti in koga ne. Vsaj včasih je bilo tako.

V nemškem mestu Bochum-Wattenscheid pa se je zgodila do sedaj ne videna, tudi za tatiče vsega sveta amoralna, nečastna kraja. Tu je žepar napadel, okradel in poškodoval stoletno gospo, ki se je peš vračala domov z nakupov špecerije. Stoletnico je neznanec najprej obšel, nato pa napadel, ji iz rok iztrgal torbico, jo pri tem porinil na tla in zbežal. Starka je utrpela lažje fizične poškodbe, o psihičnih posledicah pa lahko samo ugibamo, čeprav je po napadu prisebno takoj poklicala policijo in policistom natančno poročala, kaj in kako se je zgodilo. Da je neznanega moškega opazila že v slaščičarni, kjer se je ustavila na sladoledu, in kasneje v trgovini in da ji je očitno sledil – visok, temnejše polti, “južnega videza” (kar je seveda evfemizem za migranta arabskega oziroma azijskega rodu, ki ga uporabljajo dominantni mediji). Policija je kasneje našla torbico, seveda brez denarja, storilca pa še iščejo.

V Nürnbergu je 21-letnico, ki se je s prijateljem po zabavi v več nočnih lokalih vračala domov, 25-letni Iračan večkrat z nožem zabodel v zgornji del telesa. Storilec je najprej napadel fanta, nato pa se je z nožem znesel še nad dekletom. Storilec in žrtvi se niso poznali, nikoli pred napadom niso bili v nikakršnem stiku, žrtvi storilca nista izzivala, žalila ali kakor koli sprovocirala, da ju je napadel. Policija je preprečila njegov beg – za zdaj je uradna različica, da gre za psihično moteno osebo, katere motiv za neizzvani napad z nožem še ni pojasnjen.

V Leipzigu policija išče dva moška, stara okrog trideset let, arabskega videza, ki sta zvečer najprej verbalno napadla 26-letno žensko, ki je na avtobusni postaji čakala na prevoz, jo začela žaliti, jo nato napadla in zvlekla na komaj osvetljeno mesto v bližini, tam pa sta jo z udarci in brcami poskušala onemogočiti in posiliti. Napadena ženska se je uspešno branila dovolj časa, da je na postajo prišel mimoidoči, kar je prestrašilo napadalca, da sta zbežala. Ženska je utrpela lažje poškodbe, policija pa napadalca še išče.

Grozljiva švedska statistika
Najnovejše ankete na Švedskem, opravljene v občini Örebro, kamor spada tudi zloglasna cona no-go Vivalla, kjer je že leta 2012 živelo 75 odstotkov migrantov, kažejo, da se skoraj polovica žensk med šestnajstim in štiriinosemdesetim letom pogosto izogne situacijam, da bi bile zunaj same, ker se bojijo, da bi bile napadene, spolno napadene, posiljene ali oropane. Švedska je po statističnih podatkih druga država na svetu po številu posilstev, tudi v najvarnejšem delu Švedske je četrtino žensk strah biti zvečer same zunaj. Švedska je prav tako na vrhu po številu vračajočih se borcev Islamske države, džihadistov. Prav Vivalla, kjer je 95 odstotkov otrok v šolah migrantov, kjer se v šolah govori 35 jezikov, naj bi bila zavetišče nasilnih islamskih klavcev, vojnih psov, ki se jim je uspelo z bojišč vrniti v varno zavetje najbolj socialne, najbolj demokratične in svoboščinam naklonjene evropske države, ki sedaj teroristom omogoča brezplačne tečaje za reintegracijo, saj želijo oblasti na miren, demokratičen način preprečiti še večjo radikalizacijo, jih »onesposobiti« za nadaljnje propagiranje in rekrutiranje novih borcev, novih klavcev. Pri tem pa ni nujno, da bodo novi borci odpotovali na bojišča daleč stran od naših oči, morda bodo raje delovali tukaj, v naših mestih in pred našimi očmi …

Migrant “očaral” socialno delavko
Otroci in ženske, najranljivejše družbene skupine so že nekaj časa žrtve migrantskega nasilja, brutalnega fizičnega in spolnega nasilja, katerih edini namen je ponižanje Evropejcev, sramotenje evropskih žensk, fizična in spolna prevlada nad evropskim človekom. Pa vendar to počnejo tudi nenasilno, na subtilnejši način, ko lovijo osamljene ženske po socialnih mrežah in socialnih ustanovah. Tak je primer 45-letne Mone in 24-letnega Hamze iz Tunizije, ki naj bi bil trgovcem z ljudmi plačal 600 evrov, da so ga na čolnu ilegalno spravili do Italije, nato pa je kot slepi potnik nadaljeval svoje potovanje do Nemčije. Ilegalni migrant je v Karlsruheju zaprosil za azil in tam očaral socialno delavko njegove starosti Mono, mater dveh sinov. Ljubimca sedaj komunicirata z internetnim prevajalnikom, zaradi njega je Mona prekinila odnose s svojima sinovoma, se odrekla svoji družini in prijateljem. A samo njej in dominantnim medijem se zdi, da gre za romantično zgodbo. V resnici je zadeva preprosta: Hamza je nezakonito prišel iz Tunizije, ki je varna država, zato nima pogojev za azil. Grozi mu deportacija, če ne najde načina, kako bi drugače poskrbel za dokumente, ki bi mu omogočili prebivanje in življenje na stroške nemške države.

Ženskam plačevali za poroko
V Belgiji in na Portugalskem je policija odkrila celo mrežo, ki je skrbela za reševanje podobnih primerov. Organizirana kriminalna tolpa je namreč plačevala ženskam, največ je bilo Portugalk, da so se poročale s Pakistanci. Okrog dvajset ljudi je na Portugalskem in v Belgiji plačevalo ženskam po nekaj tisoč evrov za njihove usluge.  Takšni »zaljubljeni pari« so se najprej na Portugalskem poročili, takoj po poroki pa so se novoporočenci preselili v Belgijo, kjer so se neveste zaposlile v lažnih belgijskih podjetjih, katerih deleže so potem kupili ženini in si s tem pridobili pogoje za prebivanje v EU. Takoj po pridobitvi dovoljenja za prebivanje so se lažna podjetja zaprla, »ubogi« novi prebivalci EU brez dela pa so začeli legalno prejemati socialno pomoč. Lažne ženičke so se po prejetem plačilu vrnile nazaj na Portugalsko in so obiskovale svoje lažne može samo takrat, ko je bilo treba kaj podpisati ali pričati. Podobne primere so zaznali tudi v Romuniji in na Poljskem, kjer so na enak način legalizirali ilegalno prispele migrante iz Indije in Nepala.

Izkoriščanje socialne pomoči
Vse večje število migrantov, ki kljub vsem izobraževanjem, pomoči, integracijskim pristopom ne delajo, ampak samo izkoriščajo socialne mehanizme evropskih držav, postaja za države same preveliko finančno breme. Finska je naredila preprost izračun in migrantom na svojem ozemlju ponudila dvakrat večjo vsoto kot doslej, 5.000 evrov, za prostovoljno vrnitev v njihove domovine. Pet tisoč evrov v gotovini ali blagu in storitvah. Finci so izračunali, da se jim to finančno izplača. Na tisoče migrantom je bila prošnja za azil zavrnjena, pa še vedno živijo na državne stroške, njihova namestitev stane finsko državo 50 evrov na dan, kar preprosto pomeni, da se strošek »nagrade« za vrnitev v domovino izplača v stotih dnevih. Pa vendar ta gesta ne bo dovolj, ker se skoraj nihče ne odloči za to. Očitno je življenje v Evropi slajše od možnosti, da dobiš denar in se vrneš tja, kjer si doma, in tam začneš ustvarjati, na novo postavljati svojo državo, svojo družbo, svojo kulturo.

Prišleki se ne želijo vrniti domov
Očitno je, da se prišleki ne želijo vrniti domov. Želijo ostati tu, vendar ne tako, da bi se prilagodili nam, naši kulturi, našim navadam, običajem, naši družbi, ki so jo ustvarili naši predniki, temveč tako, da tu, med nami, naredijo svojo družbo, vsilijo svoje navade in običaje, svojo kulturo, svojo vero. Kako drugače naj si razumen človek razlaga dejstvo, da so morale oblasti v nemškem Mainzu odvzeti dovoljenje za obratovanje muslimanskemu vrtcu, ker je razpečeval salafistično propagando, organiziral predavanja najbolj ekstremističnega verskega vodje ultrakonservativnega salafističnega gibanja Muhameda Al Arifija? V vrtcu, ki naj bi skrbel za vzgojo in učenje otrok, starih med tremi in šestimi leti, so torej uporabljali za propagando ekstremističnega gibanja, pozivali k tradicionalistični interpretaciji islama in bili v nenehnem stiku z Muslimansko bratovščino in salafističnim gibanjem.

Nekje se mora končati. Nekje moramo postaviti mejo. Mejo, ki jo moramo postaviti med svobodo prišlekov in svojo svobodo, da bi se s tem zavarovali in obvarovali. Kajti kje bo naša svoboda, če bomo popuščali vsem v imenu prav te svobode?

Demokracija

 • Valter BraniSlav

  Oh Tito vrni se in pocisti Evropo.
  Slavimo te, castimo te, ko polni blazenega upanja pricakujemo tvoj prihod.
  Polna je skupscina tvoje slave, ti ki predsednikujes na veke vekomaj.
  Amen!!!

  • Luiggi

   Takoj poklici Maduro,da ti v Caracasu najde najboljsega psihiatra!Valter,tabi se totalno mesa in potrebujes dobrega psihiatra cimprej,samo Maduro ti lahko se pomaga,tvoja najdrazja se mi pa cedalje bolj smili,dobro,da te ne zastopi,ker po tolikih letih klatis samo slovensko!

  • Steiermark

   Za duševno omejenega kardeljanca , komunizem ni že preveč “očistil” Evrope, sedaj nam pa grozite, da boste še jo dokončno uničili, s svojimi raznobarvnimi vsiljenci?

 • sunday

  švedska je bolna kot vse eu države, ki sprejemajo te musli podganje iztrebke in še ta oznaka je za te izmečke prelepa saj še celo podgane žali – ne morem verjeti kaj so nam že naredili in kaj še nameravajo !!!

 • KAPIBARA

  Ni ji zastonj ime “mona”..

 • Anton

  pa naj mi še kdo reče da homoseksualci niso duševno bolani. že dejstvo kako se obnašajo, priča o tem, da jim neki manjka v glavi. Strokovnjaki plačani od pedrskih lobijev pa naj olepšavajo definicije o homoseksualnosti, “kokr čjo”, jaz in moj iQ ni grešljiv. Pedri so duševni bolniki!
  Aja pa še nekaj, da se ne bo kdo spotaknu češ da je beseda pPEDER žaljivka, pojdite v slovar slovenskega knjižnega jezika in se prepričajte, al pa kurc gleda slovenščino in slovenski jezik.

  Še nekaj v 70-80 letih je bila homoseksualnost opredeljena kot duševna bolezen, vendar je seveda močan, vpliven pedrski lobij, ki ima lovke povsod in res povsod dosegel da so definicijo iz duševne bolezni napisal nagnjenost, to pa zato, ker če bi bila obveljavljena stara teza iz 70-80 let, ti pedri nebi mogli uveljavljati teh pravic kot jih sedaj, Vse je logika in v logiki je lepota,.

  sarkazem press

 • Duhec

  Lep par. In nič bolj žgan kokr je Janša.

  • xtc

   Upam ,da dobiš kakega “prežganega” in da te mlati od sutra do jutra.

  • DEATH TO COMMUNISM

   Eh, Duhica, ko že mislim, da si čist OK, sproduciraš tak komentar…

  • stane

   Kaj ti je Jansa v napoto?
   Povej po resnici,kaj je Jansa naredu,da tko grdo govoris o njem.
   Se jaz bi rad vedel kaj je to!

 • Nata

  Izkoriščanje sociale. . . . . vemo kam pes taco moli , ker vsi želijo na sever !!

  Zakaj neki ? Delajo lahko povsodi. Tudi z znanjem angleščine dobro skozi pridejo.Ob delu pa se naučijo jezika. Če so že res ogroženi, kot trdijo naši vladniki in nevladne organizacije.
  Sedaj smo že veliko zamudili, saj na račun teh ljudi ogromno zaslužijo tudi državljani.
  Prostovoljci. . . . . . malo jih je takih, ki res želijo pomagat. Ostali so – malo avanturista, s plačano hrano in bivališčem se potepajo po svetu. . . . .

 • xtc

  Nekje se mora nehati…………….
  Ja saj se bo,samo kako bo pa tisto izgledalo pa se ne veselite,počasi pa že prihaja,države ne zmorejo več stroškov,trgajo pokojnine,dvigujejo dejatve,prispevke,trgajo plače,ko pride kriza,pa bo utrgalo še narodu.

 • rubec

  Če drug ne, bodo pa astmatiki povzdignili glas, ko bodo muslimani začeli obrezovati turne naših cerkva. To bo enga prahu.

  • karpelec

   Da le ne bo prepozno, ker potem tudi zvonovi po toči ne bodo mogli zvoniti.

   • stane

    Postsvi se zraven kriza in ga merkaj. Druge ni.

 • Priporočam ogled (žal je brez zvoka) https://www.youtube.com/watch?v=ImDpylGM4k8 + preberite še komentarje :-)))

 • RATATA
 • bojan

  kaj je to na prvi sliki *? še ena conchita wurst

 • Jožef

  Halo ljudje, zastavite si še enkrat premnogokrat zatavljeno vprašanje: zakaj Slovenija neče ali ne more sodelovati z Višegrajsko skupino držav. Po vzgledj Madžarske bi se lahko rešili v članku opisanega zla, ki se je prikradlo v Nemčijo, Švedsko in podobnih državah zahodne Evrope.
  Kaj pa slovenski proračun in izdatki za migrante v primerjavi s tisto maketo ali pa sendvičem.
  Samo da ni Janša na vladi, kaj ne, bratje v narodu.

  • Ivan Friderik Novak

   Tudi če bi bil Janša na vladi, bi bilo podobno, verjetno.
   Saj veš, mama Angela. . . .

   • Anton

    poudarek je na če, in šloganje

    sarkazem press

  • dob

   “…zakaj Slovenija neče ali ne more sodelovati z Višegrajsko skupino držav?”

   kučan ne dovoli.
   Preveč demokracije

 • Peter

  Kakšen čeden par.
  Koliko dni po prejetju dokumentov, bo mladi Tunizijec še v zvezi s črno lepotico?
  a) en dan
  b) en teden
  c) en mesec.

  Odgovore pošljite na Mirovni inštitut s pripisom Za nagradno igro. Med reševalce s pravilnim odgovorom bomo razdelili pet enakovrednih nagrad, potni list SRS.

  • NezaKogovsekSalamon

   Pol dneva.
   Potem jo bo pa zaklal ali pa pobegnil.

  • Mihilus

   Dokler bo kot pridna muslimanska ženska tiho, vse postorila in redno kavsala.

 • Peter

  Multikulti deluje.

 • Steiermark

  Prekleta naj bo soroševsko rotschildovska banda in njihovi, največkrat krvavo rdeči podporniki, ki nam ustvarjajo pogoje, za peklo,v lastni domovini, z dovažanjem te satanistične drhali…..

  • Franjo Trojner

   Kje ti lahko plačam kosilo in še sladico, pa kavo za povrh?

   • Steiermark

    Tista “sladica”, ki mi jo ponujaš, bi pa morala biti res zelo sladka….. Hvala …..

    • Franjo Trojner

     Brez zamere, Vaš komentar je res vrhunski!

     • Steiermark

      Ali se norčuješ?

     • Franjo Trojner

      Ne, res ne! Se opravičujem, če sem bil narobe razumljen.
      Iskreno povem, da sem bil navdušen nad vašim prvotnim komentarjem.

     • Steiermark

      Hvala, vseeno, vendar v svojem komentarju izražam samo svojo “najbolj intimno” misel, gleda teh pošasti. Pa lep sončen dan ti želim, še naprej.

     • Franjo Trojner

      Hvala enako.

  • Goran Hvala

   pa ne vem kaj se ti bunis glede slovenije….stalno nabijas da si svaba pa de je blo pol slovenije nemske…zdej pa spet o neki domovini sloveniji nabijas….pa to iste fore kot leta 40…najprej za svabe potem pa tulit o domoljubju itd…

   • Steiermark

    Hajde gorane, što se ti buniš u Sloveniji? Je mar to tvoja dežela, avtohtonih turkov, ki ste se zatekli k nam, da nas pokorite in izkoriščate? Ne spuščaj se v komentarje, ki jih ne razumeš! Predvsem nikoli nisem trdila, da je”pol Slovenije švabske”, ker ne vem, kaj naj to bi bilo! Če bi bil funkcionalno pismen, potem takšnih idiotarij nebi nakladal! Sicer pa, ti itak neboš nikoli razumel, kaj to pomeni, da smo na Štajerskem samo Štajerci, avtohtoni in nemškega (ne švabskega, kot klafedrate vi jugosi) rodu. A tudi to ni zate, “domoljubje”, če se avtohtoni zavzema za svojo, predvsem njemu pripadajočo deželo?

 • skorpijon93

  na češkem vsega tega sranja hvalabogu NI ! lep pozdrav in srečno z šarcem

  • Goran Hvala

   itak. . kateri bebo pa zeli na cesko… razen zapravljat za novo leto… se ti vid da si letnik 93…doma imam papagaja ki je starejsi od tebe… :-)

   • skorpijon93

    kdor na češkem pa si želi muslimana ?? nobeden ! ker jih ne marajo ! razen slovenskih vazalov

    • Tone

     Ali si kdo v Sloveniji želi muslimana.

  • Tone

   Ali ti misliš, da bi kateri prišel v Slovenijo, da ni na poti do Nemčije?

 • Olga101

  Kdor pride ilegalno, mora dobiti nogo! Tisti, ki pridejo legalno in ne spoštujejo jezika, kulture in zakonov države bivanja, mora prav tako dobiti nogo in se vrniti tja, od koder je prišel! Predvsem pa morajo biti kaznovani tisti, ki vse divjake uvažajo in jim pomagajo kršiti zakone in zlorabljati davkoplačevalski denar!, od “nevladnikov”, skorumpiranih politikov ranga Fajon, do navadnih švercerjev!

  • Mihilus

   Legalna migracija je naredila nekajkrat več škode kot ilegalna. Tudi legalne migrante vrnit vse.

   • Dylan

    Moja žena je nemški migrant. Vse legalno. Do zdaj še ni nobenemu nič nardila…

  • Tone

   Ali je to ukaz ali samo predlog?

 • Olga101

  Vsi na volitve v evropski parlament! Dajmo nogo levičarskim Sorosovim plačancem!

 • NezaKogovsekSalamon
 • garfi

  jugoslovanska murgelska rtv zagovarja bosanĆerose-delavce, ki se ne učijo slovenskega jezika
  že večkrat na njihovem val202 in sedaj njihovih jamranj v bosnšĆini NE PREVAJAJO VEČ
  MULTIKULTI jugoButale press

 • garfi

  NAČRTNI leWiČĆarski GENOCID-IZUMIRANJE nad Slovenci se nadaljuje
  islamisti nas bodo iztrebili z višjo rodnostjo in tudi z đihadom
  komunisti to počno že 70 let in sedaj uvažajo okrepitve RADIKALNI ISLAM
  SAMO V ČASU JANŠEVE VLADE SE RODNOST POPRAVI
  – rodnost sedaj 1,5 in še pada namesto minimalnih 2,1 s pomočjo leWiČĆarskih protiSlovenskih vlad
  – uvažajo balkance in sedaj še islamiste, že 100.000 je samo musliĆev
  – mladi bežijo v tujino
  – podpirajo splav-umor nemočnih otrok, že 700.000
  – podpirajo škodljivo homoseksualnost z našim denarjem
  – tudi mladim kradejo milijarde letno že 25 let
  protiSlovenske stranke šarec-sd-smc-desus-bratušek-levica… !!!

  • Goran Hvala

   se to da se vam fukat ne ljubi so krivi levaki… hahaha. tipicni jansevik…

   • garfi

    Banditi fukate Budalce zato jih je vse več

 • garfi

  protiSlovenske IZDAJALSKE stranke: šarec-sd-smc-desus-bratušek-levica… !!!

  • branko zupanc

   Tegale eksotičnega lepotana bi pa vzel k sebi. Predstavljajte si kakšen frajer bi bil, ko bi se z njim pod roko sprehajal po Čopovi proti tromostovju…Vsa lgbtiqktg Ljubljana bi mi bila fovš…

   • stane

    Pojdi z njim na Kotnikovo,v logatec,Rog,Metelkovo.
    Bila bi najbolj posiljena,najbolj pretepena. Vprasanje,ce bi prezivela.

 • Poserjemsenavse

  lej lej kdo se oglaša…a prištinska diploma ne velja več?

 • Victor

  Malo zmesane novice, se ne vidi h kateri bi spadala fotografía. A tisti dedec si, zaradi frizure, zasluzi smrtno kazen.

  • stane

   Ne. Smrtno kazen si zasluzi frizura.

 • Tone

  Primer 1: Morda imajo žeparji, ki so v prvem odstavku tako simpatično predstavljeni, res svoj etični kodeks, tako kot zdravniki ali odvetniki. Toda v tej zgodbi ne gre za žeparja, ampak torbičarja. Ti pa so znani po tem, da najrajši napadajo starejše gospe in turistke.

  Primer 2: Policajem ne gre zameriti, da so najprej pomislili, da gre za psihično moteno osebo. V njihovi dosedanji praksi se je še vedno izkazalo, da je bil napadalec na neznano osebo duševno moten. Morda bo nadaljnja znanstvena raziskav potrdila, da povečana pigmentacija kože neprištevnost preprečuje.
  Saj veste, kako je pri nas – napadajo in pobijajo se samo najbližji znanci in sorodniki med sabo.

  Intakodalje. Naprej se mi ne ljubi, je vse po istem kopitu.

 • Steiermark

  Kaj se gre ta svojat, ki promovira “multikulti” in uničuje Evropejce in Evropo! Pred leti je veljalo v vseh državah, v Evropi, ki so bile v EU, da si moral najprej dokazati, da imaš delo, z uradnimi potrdili in plačanimi davki in na podlagi tistih, če si imel prejemke dovolj visoke, da si lahko vzdrževal sebe in otroke, te tudi vzel s sabo v tujino! Danes pa kamelarjem dajejo socialne pomoči, otroške doklade, za celo vas otrok, ki niso njihovi in jih vzdržujejo, ker oni “nemoreo delati”, ker so preveč utrujeni od “vzdrževanja” oz. seksa z svojimi večimi babami! Fuj, najprej drhal, ki nas komandira in nas na tak način onemogoča, potem pa fuj in bruh tudi za kamelarje, za kateree bi bilo edino pravilno, da se vrnejo v svoj “domači kraj” in tam živijo tako kot so navajeni in kot je njihova “kultura”! Slišala sem, da v Italiji (zakon so sprejeli komunisti oz. socialisti) bi naj bili upravičeni do pokojnin po svojih otrocih, ki so morda delali kakšno leto v Italiji, so pa iz dežel, ki verjetno niti na zemljevidu ne znajo pokazati s prstom, kje je Italija – iz Afrike, Azije – Indije, Bangladdeša, in vseh mogočih vsranih lukenj, najbolj nemarnih in zločinskih….

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!