Londonska epidemija napadov z noži ne pojenja: ena ženska umorjena, druga pa napadena kar z mačeto, letos skupno že 120 umorov!

Foto: iStock

V ločenih incidentih v Londonu sta bili dve ženski napadeni – ena z mačeto in ena z nožem. To pa sta le dva izmed zločinov v okviru epidemije napadov, ki se dogaja v Londonu in nič ne kaže, da bi pojenjala.

V prvem incidentu je bil v petek prijet 55-letni moški zaradi suma umora 75-letne ženske, ki je bila zabodena v Peckamu v okrožju Southwark v središču Londona. Policija je pojasnila, da so bili napoteni na kraj dogodka na Ethnard Road v petek ob 16. uri, kljub hitremu posredovanju reševalcev pa je bila ženska ob 16:37 razglašena za mrtvo.

Osumljenec je bil prepeljan v bolnišnico, kjer ostaja na opazovanju, in sicer zaradi vbodne rane, ki jo je najverjetneje po nesreči skupil med napadom. Ta smrt predstavlja že 120. letošnji umor v Londonu in kaže na skokovit porast najhujših zločinov v z migranti prenapolnjeni britanski prestolnici – lani je bilo v celem letu v Londonu 116 umorov! Kriminal v Londonu po prevzemu oblasti s strani laburista Sadiqa Khana dobiva nezaslišane razsežnosti, v ospredju pa so zločini z noži.

Še ena ženska napadena v Greenwichu, tam z mačeto!
Malo po 19. uri v petek je bila londonska policija po poročanju Breitbarta napotena v Charltonv jugovzhodnem londonskem okrožju Greenwich, kjer je bila ženska v petdesetih letih napadena z mačeto. Napadalec naj bi po pričevanjih očividcev “azijskega videza”, takoj po napadu pa je pobegnil. K sreči poškodbe niso življenjsko življenjsko nevarne.

J. Ž.

 • Olga2345

  Kdaj bodo vladajoči dojeli, da se divjaki nikoli ne bodo integrirali! Zločini so za njih častna (!?) dejanja!?? Župana je treba nagnati in vse, ki ne spoštujejo zahodne kulture, poslati nazaj od koder so prišli!

  • lolek

   ljudje imajo preslabe gene da bi se zavedali samega sebe oz sveta okoli njih, dobesedno bi moral biti nekak IQ test oz test splošne izobrazbe da bi lahko dobil volilno pravico

   • Goran Hvala

    sam potem 3/4 slovenskih kmetov odpade…bi imel se manjso volilno bazo.

    • Andrej S

     Gorane ti nebi odpadu ti si naš iz Srbije

    • if

     Slovenski kmet je preživel tudi tepce najhujšega kalibra. To je dokazala zgodovina.
     Tako je zato, ker je kmetov potencial “IQ – modrost” večji od tega potenciala oblastnih tepcev.

  • Zgornji

   AMENNNNN !!! ! !!!

 • Slovenec 33

  Enako se dogaja v Sloveniji, berite črno kroniko med vrsticami.
  Pri nas je postalo nožkanje normalni način razčiščevanja nesporazumov takoj po invaziji in vdoru živali v slovenske dežele.

  Po trditvah naših topoumnih produktov usmerjenega izobraževanja je islam religija miru,
  Niso pa povedali, da je to v primeru, če je islamist oddaljen več kot doseže z nožem, mačeto kamionom, kalašnikovko ali podobnim mirovnim predmetom.
  Mediji v Sloveniji prikrivajo resnico, ker so živali zaščitene.
  To se bo dogajalo dokler bo Slovenija okupirana država v kateri vladajo okupatorji in veleizdajalci slovenskega naroda.
  Za spremembo stanja je potrebno iti na volitve, kje ste bili????

  • Zgornji

   BREZBRIŽEN DEL IN PREZLOBEN DEL NARODA NOČETA DOBRO SLOVENIJI , ZATO NE GRESTA VOLITI !!! ! !!!

   • Goran Hvala

    dokler bo edina opcija jansa bo tako….

    • Andrej S

     Pa se ti prijavi
     Najpametnejši

     • Zgornji

      Potem bo še en zblojen Zlobnež Več.

    • Andrej

     Torej, Janša je nevarnejši od musličev. Verjetno trenutno za komunajzarje res. A brez skrbi, ko bo musličev tukaj dovolj ne bodo ločili in bodo vse po spisku, tudi levake.

     • Zgornji

      AMENNN !!! ! !!!

     • Zgornji

      JA, BODO VSE PO SPISKU KLALI – PREDVSEM LEVUHARJE !!! ! !!! A ŽAL SE ZASLEPLJENI LEVUHARJI TEGA NE ZAVEDAJO !!! ! !!! KO PA SE BODO, BO PA ITAK ŽE PREPOZNO ZANJE !!! ! !!!

    • Zgornji

     Ja, Tudi Janša Žal Je slab – Ampak še vedno Najmanj Slab od Vseh poznanih !!! ! !!!

  • Stane

   Pobili bodo 200 medvedov,za prostor negroidom. Lepo!

 • Van Der Waals

  ZAHVALA GRE LEVIM FAŠISTOM KI SE UKVARJAJO S KRIMINALNO DEJAVNOSTJO UVOZOM ČRNUHOV MUSLIMANOV !!!

 • Zgornji

  HJA, OČITNO JIH ŠE PREMALO KOLJEJO, ČE SE NIHČE NE PRITOŽUJE , …

  • Stane

   Komu se pa naj ptitozuje?
   Izdajalski vladi?isto takim policistom,ki so bebci!
   Ce se pritozi ga strafajo. Tko bo pri nas. Ne bo vzdrzno. Najebu bo nekdo od vladajocih. Migranti bodo preganjani na vsakem koraku. Slovence, ki se bo boril proti suzenjstvu, pa v zapore.
   Ce oblast ignorira ljudstvo, je s to oblastjo nekaj hudo narobe. Vlada lahko pricakuje “placilo”.

   • Zgornji

    Amennn !!! ! !!! Vlada bi lahko pričakovala plačilo , če le ne bi bila tako slepozabita in brezbrižna zaradi svoje notranje skrite Zlobe – istega Problema kot ga ima narod skritega v sebi. Ampak žal se bo tudi to “Plačilo” pač moralo zgoditi in se Bo zgodilo še Pred Koncem Sveta v naslednjem desetletju . Mir naj ti bo do tedaj.

 • skorpijon93

  preveč imajo muslimanov !

 • Andrej
 • pajac debeli

  Liberalski multikulti London je postal Somalsko-Pakistanska eksklava na Britanskem ozemlju. Glavno, da ima policija denar za preganjane novinarjev in komikov, ki si drznejo kaj reči čez kozjejebce. To jim je dosti večji in hujši zločin, kot posiljevanje otrok in klanje pešcev z mačetami. Je Tereza prepovedala preganjanje zločincev na skuterjih, tako da sta z Sadikom Khanom glih za skupaj. To se pa zgodi ko imaš “manjšinsko”-večinsko mesto, kultura tudi postane “manjšinsko” večinska, kar pomeni srednjeveško u rit primitivna, kar je glih prav za levake, ki so primitvske opice in se v takem počutijo čisto doma.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!