fbpx

Londonska epidemija napadov z noži ne pojenja: ena ženska umorjena, druga pa napadena kar z mačeto, letos skupno že 120 umorov!

Foto: iStock

V ločenih incidentih v Londonu sta bili dve ženski napadeni – ena z mačeto in ena z nožem. To pa sta le dva izmed zločinov v okviru epidemije napadov, ki se dogaja v Londonu in nič ne kaže, da bi pojenjala.

V prvem incidentu je bil v petek prijet 55-letni moški zaradi suma umora 75-letne ženske, ki je bila zabodena v Peckamu v okrožju Southwark v središču Londona. Policija je pojasnila, da so bili napoteni na kraj dogodka na Ethnard Road v petek ob 16. uri, kljub hitremu posredovanju reševalcev pa je bila ženska ob 16:37 razglašena za mrtvo.

Osumljenec je bil prepeljan v bolnišnico, kjer ostaja na opazovanju, in sicer zaradi vbodne rane, ki jo je najverjetneje po nesreči skupil med napadom. Ta smrt predstavlja že 120. letošnji umor v Londonu in kaže na skokovit porast najhujših zločinov v z migranti prenapolnjeni britanski prestolnici – lani je bilo v celem letu v Londonu 116 umorov! Kriminal v Londonu po prevzemu oblasti s strani laburista Sadiqa Khana dobiva nezaslišane razsežnosti, v ospredju pa so zločini z noži.

Še ena ženska napadena v Greenwichu, tam z mačeto!
Malo po 19. uri v petek je bila londonska policija po poročanju Breitbarta napotena v Charltonv jugovzhodnem londonskem okrožju Greenwich, kjer je bila ženska v petdesetih letih napadena z mačeto. Napadalec naj bi po pričevanjih očividcev “azijskega videza”, takoj po napadu pa je pobegnil. K sreči poškodbe niso življenjsko življenjsko nevarne.

J. Ž.