Londonske neprehodne cone so preveč nevarne, da bi tam delali: Številni napadi s kislino in noži mnoge odvračajo, da bi tja sploh zašli

Foto: epa

Britanski kurirji, ki delajo v dostavnih službah, so razkrili pravo bedo londonskih neprehodnih območij, ki so jih naselili migranti. Številni napadi s kislino in noži so preveč pogosti, njihova plača pa prenizka, da bi tvegali svoje življenje zaradi podivjanih migrantskih hord.

London je postalo uradno evropsko mesto številka 1 po prijavljenih napadih s kislino, kar se že pozna tudi na tem, da nihče noče več zahajati v tista območja, ki jih naseljujejo nasilni migranti in ki so dobila naziv “no-go zone” oziroma neprehodna območja. Predvsem pa nihče noče več zahajati tja ponoči, ko je še posebej nevarno. “Nekoč smo tam delali do druge ure zjutraj, sedaj že ob desetih zvečer vsi prenehajo zahajati v ta območja,” je za Jihad Watch razkril voznik motorja, ki na ta način opravlja svoje delo kurirja. “Jaz osebno ne grem v ta nevarna območja nikoli po osmi ali deveti uri zvečer,” je še dodal.

Območja, med katera spadata tudi Hackney in Stoke Newington, po mnenju lokalne poslanke Diane Abbott predstavljajo “etično raznolikost”, medtem ko jih večina ostalih dojema kot nadvse nevarna območja, v njih pa so belci postali že manjšina.

Vložili milijarde, dobili neprehodno območje
Območje, ki se ga kurirji in taksisti izogibajo, je tudi Bethnal Green, ki je že skoraj v celoti prepreden z islamom in korupcijo, ter Stratford, ki je v zadnjih nekaj letih zaradi olimpijskega parka prejel kar 12,5 milijarde dolarjev naložb in s tem padel v največji program urbane prenove v Evropi.

Župan Londona pa s pesniškimi primerjavami …
Nad dogajanjem v Veliki Britaniji je zaskrbljen tudi predsednik ZDA Donald Trump, ki je že večkrat opozoril na probleme, s katerimi se soočata tako Velika Britanija kot njena prestolnica, seveda zaradi množičnega priseljevanja migrantov ter terorističnih napadov, ki so jih zagrešili islamski ekstremisti. Vendar pa to očitno župana Londona Sadiqa Khana še ni streznilo, saj trdi, da “svet gleda na London kot na svetilnik raznolikosti”.

M. S.