Madžarska gostila vojaško vajo, namenjeno soočanju z največjo grožnjo Evropi – z migracijami!

Foto: epa

“Ilegalne migracije so največja grožnja Evropi. Naša dolžnost je, da varujemo kulturno tradicijo Evrope,” je poslal jasno sporočilo madžarski obrambni minister Tibor Benkő ob srečanju in izvedbi srednjeevropske vojaške vaje, ki se je je udeležilo 500 predstavnikov vojske in policije trinajstih držav.

“Položaj madžarske vlade se glede vprašanja ilegalnih imigracij ni spremenil. Ilegalne migracije so največja grožnja Evropi. Naša dolžnost je, da varujemo kulturno tradicijo Evrope,” je med srečanjem zatrdil madžarski obrambni minister Tibor Benkő.

Po poročanju portala Voice of Europe je Madžarska gostila več kot 500 predstavnikov vojske in policije na svoji srednjeevropski varnostni vaji, največji na madžarskih tleh. Vaje so se udeležili predstavniki Slovenije, Avstrije, Češke, Hrvaške, Poljske, Bosne in Hercegovine, Grčije, Severne Makedonije, Črne gore, Romunije in Srbije.

https://twitter.com/V_of_Europe/status/1185926424290570240

Vlada Viktorja Orbana bo tudi tokrat nepredušno zaprla svoje meje ob napovedanem novem migrantskem valu
Vlada Viktorja Orbana je tudi ob napovedanem migrantskem valu pripravljena na vse nevarnosti. Ob tem so že zatrdili, da bodo njihove meje nepredušno zaprte in da bodo odločno postopali proti temu problemu. Prav srednjeevropska varnostna vaja je bila temu namenjena in je bila po besedah madžarskega obrambnega ministra uspešno izvedena.

Luka Perš

 • Nata

  + + + + + + Bravo Orban.Tako se brani svojo državo.
  Slovenija enostavno paše k omenjenim državam.
  Saj vemo , kaj sanjari Nemčija, Francija, pa še kdo. O nekakšni skupni vojski !!Tega pa res ne potrebujemo. Sprejemanje pametnih zakonov pa je prvo, kar mora EU udejaniti.
  Nobenih nejasnih, ” neobvezujočuh ” ( malo morgen ?? ) deklaracij ne potrebujemo.

  Saj imamo Nato, Frontex. . . . . pa vsaka država naj po svoji presoji brani svoje meje.

 • Andrej

  Kdo iz Slovenije se je udeležil? Predsednik vlade? Policijski minister? Obrambni minister? Ali kak levi birokrat, ki je ploskal v Marakešu?

 • Artur

  Tudi predstavniki Slovenije?! Pa ustavni promarakeški žoharji jih bodo pravno in kazensko procesirali zaradi kršenja migrantskih pravic, ki so nad pravicami naših državljanov.

 • pajot

  Pravilno Madžari. Vaja dela mojstra.

 • piko8

  V Sloveniji pa imamo vlado levih serpentinškov, ki vabijo musliče in kameltrabarje!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!