fbpx

Madžarska od Evropske komisije zahteva odgovore glede afere migrantskih plačilnih kartic Mastercard, ki smo jo prvi razkrili na Nova24TV!

Madžarski vladajoči strani sta od Evropske komisije zahtevali pojasnila glede migrantskih kartic znamke Mastercard, na katerih se nahajata tudi logotip Evropske komisije in logotip UNHCR, projekt financiranja nelegalnih migracij prek sistema Mastercard pa izdatno sofinancira tudi zlobni židovski milijarder George Soros.

Madžarski vladni stranki Fidesz in KDNP po razkritju Nova24TV, da migranti na svoji nelegalni poti uporabljajo kar kartice Mastercard, zdaj od Evropske komisije zahtevata pojasnila. Bančne kartice Mastercard so opremljene z logotipom Evropske komisije ter logotipom Agencije za begunce (UNHCR) levičarske mednarodne organizacije Združenih narodov, izdatno pa infrastrukturo financiranja nelegalnih migracij finančno podpira tudi zlobni židovski milijarder George Soros. Afero z več deset tisoč bančnimi karticami za migrante je prva razkrila ravno Nova24TV, o njej pa so poročali mediji po vsej Evropi. Na karticah sicer niso navedena imena migrantov, pač pa so zgolj številske kode.

Foto: Biščani.net

Kartice lahko pomagajo financirati tudi teroristične aktivnosti
Istvan Hollik iz zavezništva Fidesz-KDNP je pojasnil, da želijo, da Evropska komisija pojasni, kakšne zneske nakazujejo na kartice ter razloge za skrivnost projekta. Vprašljivo ob tem je tudi, ali so države članice privolile v to, da Evropska unija skupaj z levičarskimi Združenimi narodi in Sorosom financira nelegalne migracije, s tem pa se po Hollikovih besedah pojavlja tudi vprašanje, ali s tem financirajo terorizem.

J. Ž.