Madžarska od Evropske komisije zahteva odgovore glede afere migrantskih plačilnih kartic Mastercard, ki smo jo prvi razkrili na Nova24TV!

Madžarski vladajoči strani sta od Evropske komisije zahtevali pojasnila glede migrantskih kartic znamke Mastercard, na katerih se nahajata tudi logotip Evropske komisije in logotip UNHCR, projekt financiranja nelegalnih migracij prek sistema Mastercard pa izdatno sofinancira tudi zlobni židovski milijarder George Soros.

Madžarski vladni stranki Fidesz in KDNP po razkritju Nova24TV, da migranti na svoji nelegalni poti uporabljajo kar kartice Mastercard, zdaj od Evropske komisije zahtevata pojasnila. Bančne kartice Mastercard so opremljene z logotipom Evropske komisije ter logotipom Agencije za begunce (UNHCR) levičarske mednarodne organizacije Združenih narodov, izdatno pa infrastrukturo financiranja nelegalnih migracij finančno podpira tudi zlobni židovski milijarder George Soros. Afero z več deset tisoč bančnimi karticami za migrante je prva razkrila ravno Nova24TV, o njej pa so poročali mediji po vsej Evropi. Na karticah sicer niso navedena imena migrantov, pač pa so zgolj številske kode.

Foto: Biščani.net

Kartice lahko pomagajo financirati tudi teroristične aktivnosti
Istvan Hollik iz zavezništva Fidesz-KDNP je pojasnil, da želijo, da Evropska komisija pojasni, kakšne zneske nakazujejo na kartice ter razloge za skrivnost projekta. Vprašljivo ob tem je tudi, ali so države članice privolile v to, da Evropska unija skupaj z levičarskimi Združenimi narodi in Sorosom financira nelegalne migracije, s tem pa se po Hollikovih besedah pojavlja tudi vprašanje, ali s tem financirajo terorizem.

J. Ž.

 • vrgel lastno glavo

  a Nova pa še kar napihuje?bedniki orbanovski tretjerazredni, za hlapce nepismene rojeni, za hlapce nepisneme nezvgojeni, bedne kreature iz noriškega kraljestva in lažnivci : Biščak Pujsoglav, narodni heroj, ki meče svinjske glave na gradbišče džamije, je recimo posredoval lažno novico o posilstvu v Kočevju. ta bednik se lahko včlani samo med svoje iz ZNP, kjer je predsednik največji lažnivec Tino Mamić, ki je lagal, da so v osemdesetih v Anhovem predelovali ljudi v salonitke. tiste, ki so hoteli pobegniti v boljše življenje, na Zahod. bednik, ne ve, da smo imeli vsi potne liste in da smo hodili ostali, ki nismo živeli in se parili z živino, na kavo in po kavo. kadarkoli

  • Andrej

   Ko to tamo pjeva? Ta film ti priporočam. Ljudje do zadnjega niso verjeli, da se pripravljajo usodni dogodki.

   • vrgel lastno glavo

    ja, ampak med njimi je bil tudi nacistični protimigrantski proticiganski potnik, ki ves čas dela za nekoga drugega, zapisuje v beležko in povzroči krivico tistim, ki niso ukradli njegove izgubljene denarnice. Ko to tamo peva je dobro opozorilo pred izdajalci in hujskači in ta konkretni je pripadal bolj vašim

    • Andrej

     Kdo je pripadal komu naj se najde vsak sam. Če pa ti nekomu, ki ga niti ne poznaš, pripisuješ neke vloge, to lahko le pomeni, da pri sebi še nisi razčistil osnovnih medčloveških odnosov.
     Na začetku tega posta delaš ravno to. Nekoga po krivem obsodiš in potem s prstom kažeš nanj. Niso več pomembna njegova dejanja, ampak, kar mu ti pripisuješ.

  • Artur

   Ma super, da vsaj nekdo ” napihuje ” pomembne novice za normalne zavedne državljane o raboti levih EU NWO satanistov kajti bedniki narodno izdajalski komunajzarski tretjerazredni, za hlapce nepismene rojeni, za hlapce nepisneme nezvgojeni,zle bedne kreature Nekulturnega Marxizma iz čiste podlosti namerno peljejo Slovenijo v dokončen propad, ko bodo podprle marakeški narodno izdjalski akt o legalni invaziji migrantske, primitivne, parazitske drahali na naš pukl in v škodo varnosti našega naroda.
   To ,da da smo imeli vsi potne liste in da smo hodili ostali, ki nismo živeli in se parili z živino, na kavo in po kavo. kadarkoli????!!!!!
   Mater kakšen pritegnjen komentar na zgornji prispevek !!!! Iz dneva v dan se bolj kaže, da ste levajzli dejansko udarjeni do amena.

   Kaj ima to tvoje bluzenje veze z zgoraj omenjenim člankom o aferi z migrantskimi plačilnimi karticamu Mastercard bibmo ?

  • david23

   Če je bilo v 80-tih v Jugoslaviji toliko kave, zakaj se jo je pa potem švercalo iz Avstrije? To je bila javna skrivnost – ta šverc; pa ne samo kave, ampak še vsega drugega!

  • Roman

   napiši svoje pravo ime in priimek ter sliko če upaš?

  • to_mi_delaj

   V vsakem prispevku ko ga napises, samo dokazujes da si vse vecji idiot.

  • slosin

   maš spet napad janšitisa….?

  • Clemen J.

   Šmrkovc, k se rodi leta 94 ne rab drugim razlgat kako je bilo v jugoslaviji. Očeta vpraš če se še spomni par ne par, pa ti bo razložil.

 • Van Der Waals

  TUDI MI ŽELIMO DOBITI ODGOVORE!!! SLOEXIT!!!

 • Marcos Kače

  No, dragi sokomentatorji, ki se tako jezite nad manipulacijami maninstream medijev, evo poglejte, pred vami je šolski primer take manipulacije. Nora24tv, naredi človeštvu uslugo in formatiraj diske strežnika, kjer ta goreča kanta smeti gostuje.

  • DvaSupakaNadMenoj

   Cuj ti italjanski cigan pa kr tiho!! Pred svojim pragom pometi, a ne vidis da se bo italija razcepila na sever in divji jug? Goni se u pizdomater bumbar zastopis, nobenemu nisi v korist, se v Rogu bote pedercine pocas po picki dobl haha

   • Marcos Kače

    Um,… mogoče komentiraš napačen članek? Nobene povezave ni med tem kar govoriš in tem kar v člaknu piše.

    Ali je to nekaj normalnega pri tebi? Nekdo mi je zadnijč na tem poralu rekel, da “levičarji” velikokrat v komentarjih omenjamo(mo?) psihiatrične ustanove. A je kaj čudnega, če pa taki pacienti kot si ti komentirajo.

    • DvaSupakaNadMenoj

     Caki malo ti mongo, spravljas se na medij ki napise drugacne novice kot ostalli levicarski pripagandni mediji, pa glih tega najdes in ga obtozujes o cemur ocitno nimas pojma, za ovce so pametni ljudje nori, to ze star pregovor pravi.
     Pa se enkrat ti povem da pejt v juzno italijo pomagat svojim kolegom ker tuki z ozkoglednostjo nisi zazeljen! Potem ko bos meu bolezni se pa oglasi v lekarno! Take degenerirance ki niso vedli kaj se okoli jih dogaja so jih ucasih focal…se dobro da mas racunalnik, ne ne se pustit aljosa, pokazi jim da znas!

     • Marcos Kače

      Drugačne novice? A to ti kličeš novica? To je navadna propaganda, ki jo plačuje Orban. Tipo letak za Lesnino, samo da gre za drugo temo.

      No, pa pogooglaj malo tole floskulo s kartico in boš kaj kmalu videl, da gre za uporabo fotografije v popolnoma drugem kontekstu. In potem mi ti praviš, da sem ozkogleden in ovca. Tvoja logika je podobna logiki tistih, ki verjamejo da je zemlja ploščata: ni važno, če gre za največjo bedarijo na svetu, če je v nasprotju s tistim kar misli “establišment”, požereš vse.

      In btw, glede “nisi zazeljen”, super, še bolje mi je tako.

     • DvaSupakaNadMenoj

      Me veseli da znas uporabljati gugl.
      Dobro vem da ti je se bolj vsec ce nisi zazeljen, ker to je cel namen vecine levicarjev, ki imajo skrito jezo.
      Vseeno mi je ce te kartice ne obstajajo, point nakoncunja da se vsaj ta medij dela za dobrobit avtohtonih ljudi.
      Ti izobrazen debil pa itak ne vidis nevarnosti med subliminarnimi sporocili, ki jo desni mediji zelijo predstaviti. Ali imas intuicijo ali pa ne, tako preprosta je stvar. In takih “izobrazenih” teletov kot si
      ti in podobni vsevedni studentje ki jih poznam, je prevec zato je civilna vojna neizogibna, zal. Pejt jim pomagat aljosa, da jih rasisti slucajno prizadanemo! Joj! Aljosa ne daj se, pokazi jezo!

     • Marcos Kače

      “… ker to je cel namen vecine levicarjev, ki imajo skrito jezo” LOL. Saj to je kot čvekafon, kake fore tu slišiš. Saj ne vem kaj naj si mislim, po takem odstavku. Prosim, kar tako naprej, če ne drugega vsaj v svet vnašaš dobro voljo, ko se ljudje smejemo tvojim bistroumom.

      “Vseeno mi je ce te kartice ne obstajajo”: no, s tem si povedal vse o sebi. Očitno pa, ker sem jaz “izobražen debil” vidim v tem problem, če pa ti v tem problema ne vidiš, kaj si potem? Samo kar si meni zrekel minus izobražen?

      Aja in Wtf, je ta Aljoša ki ga stalno omenjaš?

     • kmetec

      A misliš da sem bral novico? Pa to je pljunek kaj se dogaja. mene bolj zanima kaj se pri koritu dogaja, saj je vse to kar beremo le posledica
      kako si smešen, zaletavaš se v mojih stavkih. Sej to je cel point kako slepi ste vi, specialci na detajle, najdete napako pri nasprotniku in si to enačite kot zmago, ampak sami pa še vedno brez kakršnega argumenta, nada.
      No poglej koliko shita si napisal, a si napisal kje kako rešitev za vse nas, saj si vseved? Si dal kak nasvet? Jaz sem ti dvakrat dal nasvet. Pojma nimaš! zato se pa jebi ker takih ko si ti ste vseposod! Povej resnico, daj rešitev drugače se pa jebi

     • Marcos Kače

      Od kod si se pa ti vzel? A je kmetec = DvaSupakaNadMenoj? Imaš mogoče več accountov in si pozabil preklopiti? A tako tale stvar funkcionira na Nora24tv?

      Sedaj pa lepo po vrsti:

      “A misliš da sem bral novico?” – Če komentiraš, je logično domnevati, da si jo bral ja. A prihajaš sem samo zaradi komentarjev?

      “kaj se pri koritu dogaja” – To zanima tudi mene. Vendar verjetno iz druge strani.

      “sami pa še vedno brez kakršnega argumenta, nada” – no, če pogledamo kako si (je?) začel s tvojim prvim komentarjem, si sam postavil ton komentiranja: “taljanski cigan pa kr tiho”, “bote pedercine pocas po picki dobl haha” ipd. Tako da pometi najprej pred svojim pragom.

      “a si napisal kje kako rešitev za vse nas” – moj prvi komentar je bil rešitev: zapreti tole propagandno trobilo Nora24tv, ki služi samo temu, da neti paranojo in ni sposobna doseči niti najnižjih standardov človeške integritete. Eco chamber, kjer lahko populistična desnica dobi portditev, da njihovi pogledi na svet niso zgrešeni, niso ne-humani, niso ne-radikalni, niso preproste rešitve na kompleksne probleme. In je tako edina resnica, ki jo hočeš od mene slišati je ta, v katero verjameš ti.

  • Clemen J.

   Bolj koristno za svet bi bilo da tebi podobni storite skupinski samomor.

 • Franc Šink

  Da ne bo kdo narobe razumel. Židov preprosto ne razumem več.

  • kraljica vesolja

   Ne meši pravih Judov s tistimi, k so sam njihovo vero prevzel.

  • janez cepec

   ni kej narobe razumet. nubedn ne zastop, de uhka take pizdarije devajo. no ja, dokler jih bojo Amerji podpiral, bo še šlo. še enga Dolfeta se manka, pa bi biu hitr mir. je že vedu, zakuga jim je kuru pod ritjo

  • hle

   Žal bo večina razumela šele ko bo že prepozno

  • macon

   Večino belcev iz srednjega v nižji sloj, ker stroji in računalniki proizvedejo več, v srednji sloj pa vstopajo predvsem vzhodni Azijci in najštevilnejše Kitajci.

   V ta namen pritiskajo predvsem na centre zahodne moči, ker je tam imunski sistem najbolj oslabljen skozi permisijo, feminizacijo in udobje. Začeli so z ogabno zlorabo 11.9.2001, ko so začeli neskončno vojno proti terorizmu z namenom omejiti pravice zahodnjakov, jim povišati stroške, jih prestrašiti, da bi se v imenu varnosti odrekli svobodi.

   Po več kot desetletju so ugotovili, da gre prepočasi in so nam navlekli milijone islamskih pritepencev, da bodo pospešili degradacijo. Ne se slepit, veliko mrtvih bo, ker bodo gorele četrti in mesta, zahodne države pa na določenih področjih prenehale obstajati in takrat bomo srečni, da smo obrobje. Po mojem računajo, da bodo v kakem desetletju dosegli svoje (stroški, kriminal, napadi in na koncu islamske države v zahodnih državah). Najhujša žrtev bo Evropa, ki nikoli več ne bo taka kot je bila. Evropska levica je koristen idiot svetovnih gospodarjev kapitala in vojne.

   Ni mi jasno, kaj imajo v glavah islamski pritepenci: koliko je zavedenih, koliko je fanatikov, kakšna je parcialna organiziranost (ker Pakistance težko organiziraš z Alžirci). Levi mediji nam ponujajo rasistično belo podobo o junaških ubožčkih, ki je čisto v skladu z njihovo popreproščeno inherentno fašistoidnostjo, vendar je seveda zadaj neka organizacija, da se premikajo horde mladih moških in da fino služijo kriminalni posredniki. Med slednje vključujem tudi leve “nevladne” organizacije, ki enako kot tihotapci služijo milijarde za “oskrbovanje” in še medijsko, akademsko in politično pokrivajo ves proces.

   Nekdo bi moral priti v globino pri pritepencih, tam je zanimivo sivo polje. Pri levičarjih ni kam priti, ker so motenci in zaslepljenci in je vse jasno. Po mojem so se globalni zločinci zelo zajebali, ker je vedenja in zavedanja preveč, več sto milijonov ljudi pa ne moreš spremeniti v temeljih kot si jih včasih, če si pobil elito in uničil par arhivov skupnega spomina. Lahko pa jim uspe, da bomo vsi v Evropi močno bolj revni.

   Ne verjamem, da so zadaj samo Židi, so pa zraven in proces je krmiljen. Za levičarje je že prepozno.

   • samsara

    “Po mojem so se globalni zločinci zelo zajebali, ker je vedenja in zavedanja preveč…”

    Tudi sam menim, da se ta račun ne bo izšel kot si ga je zamislil ultrapsihopatski um. Je pa storjena ‘škoda’ in bo še. Pravzaprav je vse relativno in vse ima svojo ceno. Učimo pa se ljudje zaenkrat še zgrda, eni boj drugi manj.
    Očitno je do tega moralo priti, namen pa je vedno in povsod, na individualni in kolektivni (tudi nacionalni in planetarni) ravni, ozaveščenje ljudi. Krepitev in gojenje zavedanja, prepoznavanja stvari takšnih kot dejansko so, onkrat slepil in iluzij, ki trenutno prevladujejo v pojavnem svetu, s katerim se ljudje še vedno prevladujoče istovetijo. Generatorji slepil in iluzij zlorabljajo to šibko stran človeštva z vrhunsko spretnostjo in popolno odsotnostjo glasu vesti. Ne vem ali se in v kolikšni meri se omenjeni sejalci slepil zavedajo potencialnega povratnega učinka, ko iz največje stiske in trpljenja (lahko) vznikne nova zavest. Novo prepozavanje in razumevanje vsega kar je. Takrat pride do radikalnih sprememb, včasih zelo hitrih, ki marsikoga tudi presenetijo. Bistveno pa je, da se sprememba zavesti zgodi. Je pa to prepuščeno svobodni volji ljudi, za kar se je neobhodno potrebno dovolj potruditi. Brez muje se še čevelj ne obuje.

   • kalavnik

    Glede islamskih pritepencev, ki jih omenjas. Kjer je islam je revscina, razen v GCC polne nafte. Razlog, pod Islamom se od 7 stoletja ni razvijalo prakticno nic, ker se po Islamski doktrini ni smelo. Islamski migrantje ne bezijo pred vojno, so neizobrazeni, indoktrinirani, iz Islama ni izhoda, v nasprotnem sledi smrtna kazen, iscejo prostor, kjer bodo z nic dela in truda preziveli, po koranu sirili islamsko vero in iz zahodnjakov pocasi ustvarili dimije – suznje, ki bodo za njih ustvarjali in jih seveda prezivljali. Levicarji jih potrebujejo izkljucno zaradi volilnih glasov in biznisa, ki ga migrantstvo prinasa. Entrance fee je visok, kasirajo tako ob izhodu in vhodu, slednje je income nevladnih organizacij in posameznikov v levi politiki.
    Kriticna masa je 5% in ko bo dosezena, bo njihova infiltracija v uradno politiko naraven in normalen proces, kar se ze dogaja v parlamentih nekaterih EU drzav, predvsem pa na lokalnem nivoju v obliki zupanov in mestnih svetnikov po EU mestih.
    Seriatsko pravo in sharia compliance se bosta postopoma uveljavila najprej na lokalnem, kasneje na drzavnem nivoju.

    Tu bo prelomna tocka, ko vse kar je desno od sredine tega pritiska na gospodarstvo in producente dobrin ne bo vec zdrzalo. Konflikti se bodo zaceli na lokalnem nivoju z vedno vec incidenti na obeh straneh, eskalacija ikompatibilnosti med islamsko levicarsko navezo na eni ter desno od sredine na drugi strani bo postopoma eskalirala v nenadzorljive spopade med stranema, kar bo privedlo do drzavljanskih vojn v EU in postopnem unicevanju vsega,kar ni levo ali islamsko. Eu bo po inerciji v fazi hitrega razpadanja sistema, kar bo privedlo do kaosa in krvavih ulic.

    Izhod bitke je tezko napovedati, levicarji imajo ze zaradi stevilcnosti veliko prednost, vendar je znanje in tehnologija na desni. Jezicek na tehtnici bodo muslimani, ki bodo sicer z levicarji v zacetni fazi paktirali, kasneje pa pridejo na vrsto tudi njihovi levi zavezniki. Takrat bo kriticna masa muslimanov ze tista, ki bo to omogocala (cca 20%)
    V dveh do treh generacijah bo EU zelo verjetno muslimanska, pravno in formalno, Evropa pa na poti v srednji vek in 7 stoletje.

    lp
    kalavnik

    • macon

     Ne verjamem, da je levičarjev po drugih državah toliko kot pri nas in zmerni bodo stopili na protiislamsko stran, ko bodo končno dojeli kam vse vodi. Za skrajne je že danes prepozno.

     Dve do tri generacije je predolgo in gospodarji kaosa niso pripravljeni toliko čakati. Eskaliralo bo v desetletju do dveh. Naslednja finančna kriza bo močno udarila Evropo in nasprotja se bodo zaostrila čez noč.

 • Olga2345

  Bravo Madžari! Skorumpirane levičarje kot je Fajonka je treba skupaj s Sorosom spravit za rešetke, zaradi trgovine z ljudmi in financiranjem terorizma!

 • samsara

  Nova 24TV, naj bo kot pohvala vašemu prizadevanju odstirati resnico še tale dokaz učinkovitosti omenjenegqa razkritja, povezava, ki jo je na portalu Breitbart pred nekaj dnevi v njegov komentar prilepil komentator Wasp, sicer Anglež.
  https://europe.infowars.com/un-mastercard-supplying-migrants-with-prepaid-bank-cards/
  Kar tako naprej, a gojite nepristranskost.

  • šmentanamuha

   Vau, super!

 • samsara

  Kar me prešine ob tej in podobnih novicah je; “Satanovi ‘uporabni idioti’ v akciji”.
  Izvor zla je seveda na strani s katere prihaja podpora, znana in neznana, vidna in nevidna.

 • porkamashina

  Poden.Za znoret.

 • domovina mili dom

  Z raziskavo priti do izvora- do konca. Resnico razkriti do zadnjega imena.

 • Domoljub

  Mislim, da je pravi naslov tukaj UNHCR, katerega ime je tudi v stevilki kartice.

 • Beličič

  Te kartice niso neko čudo.Bi jim denar iz balonov metali?

 • xtc

  Tole je začetek konca EU,sedaj bo prišlo do prepirov in zahtev po zmanjšanju EU proračuna,zelo verjetno pa bodo morali ibjaviti imena krivcev,tole bo prepir,ki bo verjetno razsul EU ,saj države ne bodo želele več vplačevati v EU proračun ,da EU birojkrati financirajo ilegalce in terorizem.
  Mislim ,da bi morale države nehati financirat rtudi OZN,krivce pa obsodit na obešanje javno.

  • freedomfighter

   Drzave ki imajo najvec za povedati proti evropi so prejemnice denarja

  • bojan

   o le naj se rasuje EU … sej podpirajo invazijo musli dreka in kozjejebce. Kdo sploh si želi take evrope

 • Claudio Moro

  :))))))))))))))))))))))))))) PO CELI EVROPI SO DEBITNE KARTICE BREZIMENSKE!!! MALO SE PREJ POZANIMAT!

  • delavec

   pa so vedno z logotipom Evropske komisije ter logotipom Agencije za begunce ????

  • Nata

   Ja, in ???????

 • Artur

  If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism
  https://www.youtube.com/watch?v=Y2sMoykZ-lM

 • Common Sense

  Dejstvo je, da kartice obstajajo. Objavljene so na spletni strani UNHCR. Dejansko imajo logo UNHCR in logo EU. Nova24 se niti malo ni zlagala. A od kje prihajajo finančna sredstva in komu se je zdelo pametno brezimenske kartice “talati” med migrante je povsem razumno in legitimno vprašanje. Povedno je, da so to vprašanje (trenutno edini) tudi uradno sprožili Madžari. Kdo bi si mislil, da bo Hunom največ do Evrope…

 • if

  Bravo Nova 24 TV, bravo Madžarska, obe tudi v korist RS!
  Branim domovino!

 • ludvig

  …. Regionalnega predstavništva UNHCR za Srednjo Evropo je v Budimpešti….

 • cploger

  Samo PIN še rabimo, pa jim naredimo večjo luknjo, kot je uspelo Grkom.

 • freedomfighter

  Zlobni zidovski miljarder…kot prvi se rece judovski ampak.vredu saj.nihce ne pricakuje standarda od nove 24

 • Mike Zulu

  Članek Reutersa iz 2017 kjer je članek o sodelovanju Soroša in Mastercard…sploh ni treba nekaj raziskovati

  https://www.google.si/amp/s/mobile.reuters.com/article/amp/idUSKBN1531H2

 • matjazr7

  Še sreča, da vsaj Madžari kaj naredijo. Naši “desni” so vsi po vrsti lepo tiho in s tem še naprej podpirajo “multikulti” Evropo.

  • tomaz_oberkrainer

   pa pizda a si ti fuknjen al kaj? če mamo levico na oblasti? kdo je tu nor?

 • koza
 • bojan

  EU vrh financira invazijo migrantov in teroriste

 • koza

  marsikaj so vedeli že leta 2017 … https://tribun.hr/njemacka-izbjeglice-prodaju-identifikacijske-iskaznice-putem-facebook-a/ … kaj pa danes muti flanca – solidarnost, enotnost, skupna vojska, a že nekaj časa se govori; da hoče D biti vodilna NATO sila EU, danes Trump twita na muti, ko sliši kaj govori, prvo plačaj pol pa se vun meči; aja ni bilo prenosa na slo 3, včasih je treba kaj drugega pogledat, sploh oni od včeraj, ki živijo v pravljici Slo

 • Ana

  Financial inclusion for everyone, including displaced people: https://youtu.be/Flh2gHk2dL8

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!