fbpx

“Mami, žal mi je. Pot v tujino ni uspela. Mami, tako te imam rada” – so žalostne zadnje besede dekleta v peklu tovornjaka v Veliki Britaniji, ki je prečkal tudi Slovenijo!

Tovornjak groze s 39 umrlimi. (foto Twitter)

Tovornjak groze s 39 umrlimi. (foto Twitter)

Mami, žal mi je. Pot v tujino ni uspela. Mami, tako te imam rada! Umiram, ker ne morem dihati.. Sem in Nghena, Can Loc, Ha Tinh, Vietnam … Tako mi je žal, mami.” To je pretreseljivo sporočilo 26-letne vietnamke Pham Thi Tra My, katere sorodniki zato sumijo, da je njeno truplo eno od devetintridesetih, ki so jih našli v kamionu v Veliki Britaniji.

Pravo grozljivko smo spremljali v Veliki Britaniji, ko so odkrili tovornjak smrti s 39 trupli migrantov. Sedaj prihajajo na plano grozljive izpovedi umrlih, med njimi tudi 26 letne letne vietnamke Pham Thi Tra My. Mami, žal mi je. Pot v tujino ni uspela. Mami, tako te imam rada! Umiram, ker ne morem dihati.. Sem in Nghena, Can Loc, Ha Tinh, Vietnam … Tako mi je žal, mami,” se je grozljivo izpovedala pred svojo tragično smrtjo.

Kitajska zahteva stroge kazni za vse vpletene v ta hud in škandalozni zločin. Britanske oblasti so prijele že 38 letnega moško in žensko iz okolice Warringtona, da sta sodelovala v teh hudodelski združbi.

Šokatna izpoved umrle na tovornjaku smrti, 26 letne Vietmanke Pham Thi Tra My . (vir Twitter)

Šokatna izpoved umrle na tovornjaku smrti, 26 letne Vietmanke Pham Thi Tra My . (vir Twitter)

Tovornjak groze prečkal tudi Slovenijo
Tovornjak groze je svojo pot začel v Bolgariji in prečkal mnogo evropskih držav. Med njimi se je znašla tudi Slovenije, katera bi morala kot ena najpomembnejših branikov schengenske meje varovati pred takšnim grozljivim zločinom s končno postajo v Veliki Britaniji.

Luka Perš