fbpx

Maroški migranti zagrešili ogabna posilstva, glavni španski mediji pa o tem molčijo

Fotografija je simbolična (Foto: epa)

V Španiji je prišlo do porasta vsakovrstnega kriminala in posilstev, vendar pa glavni mediji o tem ne poročajo, še toliko manj pa državna televizija, ki je zdaj pod nadzorom vladne levičarske socialistične stranke ter skrajno leve stranke Podemos.

Voice of Europe navaja nekaj zločinov, ki so se zgodili v zadnjih dnevih in o katerih veliki španski mediji molčijo:

  • 28. julija sta dva maroška migranta posilila sedemnajstletnico v mestu Pilar de la Horadada v provinci Alicante.
  • 1. avgusta so prijeli 25-letnega Maročana, ki je oropal in posilil 74-letno britansko turistko v Valenciji.
  • 5. avgusta so v Tudeli na severovzhodu Španije prijeli tri Maročane, ki so na letnem semnju posilili mladoletnico.
  • 8. avgusta sta bila dva mlada Maročana, eden izmed njiju je ilegalni migrant, aretirana zaradi posilstva in izživljanja nad mlado britansko turistko na otoku Tenerife.
  • 9. avgusta je 38-letni Maročan v baru na Ibizi grozil gostom lokala, češ da jih bo vse postrelil. Ko ga je policija prijela, so pri njem našli pištolo in 1.500 tabletk ekstazija.
  • Istega dne so na Menorki prijeli 51-letnega Maročana, ki je masturbiral pred štirimi najstnicami, starimi od 14 do 15 let.

Teh nekaj omenjenih primerov prikazuje porast spolnih napadov, ki so posledica odpiranja španskih meja, za kar je odgovorna nova levičarska vlada. Seveda pa obstaja še več drugih problemov, ki so posledica odprtja španskih meja, med drugim porast trgovine z mamili, prostitucija in ne nazadnje teroristične grožnje, poroča Voice of Europe.

Seveda je imela Španija zaradi severnoafriške migracije probleme že pred tem, vendar pa zaradi potez nove levičarske vlade kaže, da bo situacija v Španiji najverjetneje v kratkem popolnoma ušla izpod nadzora.

Demokracija