fbpx

Mati dveh otrok obsojena na 19 let zapora zaradi seksa z dvema mladoletnikoma!

Foto: Twitter

Mati dveh otrok iz Michigana je bila obsojena na 19 let zapora zaradi seksa z dvema najstniškima fantoma. Najprej je prek aplikacije Snapchat pošiljala zapeljive fotografije, da je fanta zapeljala, potem pa večkrat z obema imela spolne odnose. 

Daily Mail je poročal o sojenju 38-letni Brooke Lajiness, ki je bila obtožena dveh kaznivih dejanj. Obtoženka naj bi imela spolne odnose s 14-letnim fantom, kar se šteje za prvo prestopno dejanje, druga sodba pa jo obtožuje oralnega seksa z leto starejšim od prvega.

Lajinessova je na podlagi dogovora s tožilci priznala krivdo zaradi nagovarjanja enega izmed otrok za nemoralne namene in pošiljanja golih fotografij mladoletni osebi. Aretirana je bila potem, ko jo je ena od mater dveh otrok prijavila, da spi z njenim sinom. Večina “srečanj” je potekala na zadnjih sedežih Lajinessinega avtomobila, po pričanju njenih sodelavcev v lepotnem salonu pa naj bi se to zgodilo kar od 8- do 15-krat.

Otroci utrpeli psihične posledice
“Bojim se, da bodo moja dejanja zdaj kazen tudi moji družini. V zadnjih mesecih je bilo težko gledati, kako so moja dejanja vplivala na vse ljudi okoli mene,”
je dejala. Državni tožilec Donald Pasternak pa je povedal, da je njena dejanja preiskoval več tednov po tem, ko jo je na dan prijave ene izmed mater, natančneje 3. marca, aretiral. Ena izmed mater je na sodišču zatrdila, da je njen otrok zaradi teh dejanj utrpel čustveno in psihološko škodo, zato zahteva, da se Lajinessova udeleži terapij.

“Tvoja dejanja bodo vplivala na mojega sina in njegove odnose z drugimi celo njegovo življenje,” je na sodišču povedala ena izmed mater.

Mož ji stoji ob strani
Odvetnik obtožene pa jo je na sodišču zagovarjal, češ, da je njegova stranka imela težave z duševnim zdravjem, vendar je bilo po pregledu strokovnjakov rečeno, da Lajinessova ni posiljevalka, kljub temu pa se verjetno ne bo izognila nadaljnjim tožbam. Policija je Lajinessovo privedla v pripor ob koncu obravnave v ponedeljek, za prostost pred tem pa je morala plačati 500 tisoč dolarjev. Njen mož David ji po 16 letih zakona kljub dejanjem izraža veliko podporo.

K. F.