fbpx

Med protestniki BLM in Antifa tudi pedofili

Kenneth Wayne DeBerry, obsojeni pedofil med bLM - AntiFo (Vir: Zajetje zaslona Twitter)

Iz ZDA prihaja vse več zaskrbljujočih informacij o povezavah ali vsaj soodvisnostih med vedenjem osrednjih medijev in nasilnim vedenjem skupin kot sta Antifa in Black Lives Matter, kar je pomembno za naš prostor, ker smo v Sloveniji priča podobni španoviji med osrednjimi mediji in nasiljem nad domoljubi. Ena zadnjih pretresljivih novic, ki jih je objavil raziskovalni novinar Andy Ngo je, da je zamaskirani napadalec, ki je z zahrbtnim udarcem od zadaj onesvestil udeleženca Maga shoda, že bil obsojen za spolno nadlegovanje otrok.

Že včeraj smo pisali o zahrbtnih napadih BLM – Antifa aktivistov na udeležence Maga shoda v Washingtonu. V enem od napadov je udeleženec shoda padel v nezavest. Zdaj prihajajo informacije, da naj bi bil napadalec član BLM Kenneth Wayne DeBerry, v preteklosti že obsojen spolnega nadlegovanja otrok.

Ameriški raziskovalni novinar Andy Ngo, znan po svoji knjigi o Antifa, Unmasked (Inside Antifa’s Radical Plan to Destroy Democracy), je na svojem Twitter računu objavil novico, ki jo je povzel od Ventura Report, da naj bi bil aretirani zaradi brutalnega, zahrbtnega napada na udeleženca shoda, pripadnik BLM in obsojen za spolno nadlegovanje otrok.

Problem zamaskiranih protestnikov, vloga leve politike in osrednjih medijev

Ob tej novici se poraja cel kup vprašanj, dejstva pa so naslednja:

1. Zakrinkani, nasilni protestniki, huligani iz vrst Antifa in BLM so vedno bolj pogumni.

2. Osrednji mediji o tem ne samo, da molčijo, ne samo, da se od njih ne distancirajo, jih obsodijo, pogosto jih obravnavajo kot verodostojne protestnike in jih promovirajo.

3. Leva politika ne samo, da se od njih ne distancira, jih ne obsodi, temveč jih celo spodbuja in promovira.

4. Pod maskami pravičniških hord se očitno lahko skriva najhujša zločinska drhal.

Je levica na strani demokracije ali teroriste uporabljajo za prenos nasilne revolucije nanje?
Če leva politika – pa to velja za levo politiko v ZDA in v Sloveniji, kjer smo pred kratkim imeli “iniciacijo”, kar se nasilnih protestov zamaskirancev tiče – ne bo jasno in razločno stopila na stran reda in zakonov, če zamaskiranih protestnikov ne bo denuncirala in jih pomagala razkrinkati in uničiti, bo sodelovala pri konstantno naraščajočem in vedno hujšem nasilju, več kot bo pod maskami “drhali”.

Bobu je enkrat pač treba reči bob in prenehati z leporečenjem. Ali levica in osrednji mediji podpirajo demokracijo, podpirajo red in zakone in pravno državo in vladavino prava in kar je še teh puhlic, ki jih radi uporabljajo, ali pa je treba obsoditi njih, da že s svojim molkom in s tem, da “se delajo Francoze”, teroristične skupine kot sta Antifa in BLM izkoriščajo za prenos nasilne revolucije nanje.

Naj z besedami Donalda Trumpa ml., ki je skupaj s svojo sestro Ivanko zgroženo tvital o nasilju po Maga shodu v Washingtonu, ki so ga osrednji mediji kot tolikokrat doslej ignorirali ali relativizirali, enako pa je storila leva politika, zaključimo nekoliko pesimistično ali vsaj skeptično:

Aleš Ernecl