Medgeneracijska solidarnost na multikulti način: Sirec v Avstriji napadel in hudo poškodoval tri starke!

Foto: Twitter

Tudi Avstrija, ki je v zadnjem času lahko zgled Evropi glede varovanja mej in reševanja problematike nelegalnih migrantov, očitno ni imuna pred valom nasilja in kriminala, ki v teh mesecih preplavlja Evropo. Sirski migrant je v petek v brutalnem napadu hudo poškodoval tri starke.

Na Dunaju se je v četrti Alsergrund v petek popoldne zgodil brutalen napad, v katerem je 41-letni sirski migrant brutalno napadel tri starejše gospe, stare 65, 67 in 75 let na tramvajski postaji. Pri tem jih je hudo poškodoval, žrtve je namreč po njihovem padcu na tla začel silovito brcati in udarjati s pestmi. Pri svojem napadu je tako glasno rjovel v arabščini, da se ga je slišalo daleč naokoli, potem ko je pretepel gospe, pa se je odpravil še na razbijaški pohod.

Po napadu nadaljeval z razbijaškim pohodom in razdejal dve ulici
Migrant je nadaljeval svoj pohod po ulicah Währinger Straße in Fluchtgasse, kjer je razbijal stekla, nadaljeval s kričanjem in ob tem s krvavimi pestmi, ki si jih je poškodoval z razbijanjem, grozil mimoidočim. Kot še poroča Kronen Zeitung, je po prihodu policistov skušal napasti še njih, vendar so se nanj odzvali s solzivcem in ga učinkovito obvladali.

J. Ž.

 • RATATA

  Da je tri starejše gospe stolkel še verjamem,
  da pa bi razdejal kar dve ulici pa niti slučajno ne.
  Jaz še domačo kuhinjo komaj razbijem, niti slučajno pa v istem večeru ne morem dnevno sobo.

  • Maščnek

   Potem si piškotek.

   • RATATA

    kuky

  • Oregon

   ja sam ti nisi tak frajer, zgleda.:-)

   • RATATA

    drago ajnrihtngo mam

 • Oregon

  hvala Angela, sam se ta multikulti smo rabli v Evropi.

 • Ratomira

  https://www.baen.com/caliphate.html je zelo zanimiva knjiga.
  Tega ne rabimo v Evropi. Upam, da zdaj veste, da se država s takšnim prebivalstvom razpelje, če nad sabo nima trde roke. Dokler je Sirijo vodil Hafez Asad je bilo vse v redu, zdaj pa IS kolje kristjane in ostale manjšine.

 • ZatonMesecnikov

  Možna multikulti obogatitev tudi za slovenske gobarke, planinke pa pohodnice.

  https://www.krone.at/1780976

  V Innsbrucku za sedaj še neznan storilec napadel sprehajalko v gozdu. Se bodo še na novoletni turneji sedaj morali obiskovalci in skakalci paziti….

 • mona lisa

  Multikultura posilstev, umorov, napadov…………..kajne frau Merkel, pa Fajonka, Tomička in vsi ki zagovarjate migrante.

 • Felikss_AH

  Divjanja in POSILJEVANJA s strani PRESELJENE ILEGALNE DRHALI po mestih Evrope je prava nebeška mana proti njim samim, predvsem pa proti Levičarjem, ker se bo tudi večinsko nedovzeten folk enostavno moral začeti prebujati iz zlonamerno inducirane “Multikulturalne” kome. Imam občutek da bo najprej počilo prav v Nemčiji… kar je nekako logično, ker Nemci so EDINI naenkrat dobili največjo dozo “Multikulture” leta 2015… sedanji manjši prilivi pa so kot drezanje v živo rano, in ga ni živega organizma ki bi to mirno trpel.

  PODATKI IZ NEMČIJE – Nemška kriza migrantskih posilstev se je zdaj razširila na mesta v vseh 16 nemških zveznih dežel. Nemčija se zdaj nahaja v začaranem krogu: večina storilcev se nikoli ne najde, nekateri pa pogosto prejemajo blage kazni. Po poročanju ministra za pravosodje Heiko Maasa je samo eno od 10 posilstev v Nemčiji poročano in samo 8% teh v zvezi s posilstvom.

  Po podatkih Andréja Schulza, vodje Združenja kriminalistične policije, do 90% spolnih zločinov, storjenih v Nemčiji leta 2014, ni v uradnih statističnih podatkih. “Iz vrha prihajajo stroga navodila, da se ne prijavijo kazniva dejanja ki so jih zagrešili begunci. Izjemno je, da se nekateri zločini namerno NE poročajo ter da se informacije razvrščajo kot zaupne.” – visoki policijski uradnik v Frankfurtu, citiran v Bild.

  NASLEDNJE PA JE PRAVA POSLASTICA iz Spiegel-a:

  Mnogi zvezni policisti, ki so med begunsko krizo leta 2015 občutili najbolj oprijemljive učinke kaosa, se zavedajo da je Nemčija v tistem času izgubila nadzor nad svojimi mejami. Dieter Romann, predsednik zvezne policije, je eden izmed najbolj trdih kritikov kanclerke – in ne skriva svojega mnenja.

  Deset aktivnih in nekdanjih policistov predstavlja AfD v različnih parlamentih. Eden od teh je nekdanji glavni nadzornik Martin Hess. Včasih je bil odgovoren za usposabljanje novih častnikov v mestu Böblingen, ki leži jugozahodno od Stuttgarta, danes pa predstavlja odbor za notranje zadeve v parlamentu. Drugi je Wilko Möller, član zvezne policije, ki je nekoč delal za zvezo za kriminalistično policijo in za kanclerijo. Zdaj je v vodstvu državnega poglavarstva AfD v Brandenburgu.

  Toda najpomembnejši graditelj mostu med Desnico in policijo je Rainer Wendt, vodja 94.000-članske Nemške policijske zveze (DPolG), enega od dveh uglednih sindikatov za nemške policijske uradnike. Wendt ne želi le intervjujev z desničarskim tedenskim časopisom Junge Freiheit, temveč redno govori tudi za revijo Compact, ki je še bolj na ekstremističnem robu.

  Vodja Unije Wendt ni pokazal pomislekov glede sprejemanja retorike in ideologije desnega krila, ki pravi, da so stvari, kot je na primer mačo obnašanje mladih muslimanov, “skoraj eden od genetskih temeljev te kulture”. Leta 2016 je obiskal AfD skupino v državnem parlamentu v Saksoniji, nato pa so se poslanci iz AfD odločili: “DPolG in AfD se borita za iste cilje glede številnih številnih vprašanj.”

  AfD je pretežno zastopana v nemški vojski. Ni zanesljivih statističnih podatkov, saj v Bundeswehr-u ni dovoljeno zahtevati od vojakov izražanje o političnih naklonjenostih. Toda skoraj 90 odstotkov vojakov je moških in večina ih prihaja iz Vzhodnih Nemških dežel, ali pa so člani nemške manjšine v Rusiji, ki so se preselili v Nemčijo. AfD je še posebej dobro zastopana v vseh treh skupinah.

  Obstaja še ena indikacija za vpliv desničarske stranke v Bundeswehr: več kot 13 odstotkov od 219 moških poslancev AfD v državnih in zveznih parlamentih ima vojaško ozadje. Samo v zveznem parlamentu ih je skoraj 20 odstotkov. Ali so služili kot karierni vojaki ali pa so rezervni častniki.

  Namestnik namestnika AfD Georg Georg Pazderski je upokojeni polkovnik v generalnem štabu, medtem ko so taborni voditelji AfD v Brandenburgu, Mecklenburg-Vorpommerni in Porenje-Pfalški vsi bivši vojaki.

  Zato ni presenetljivo, da se AfD poskuša predstaviti kot stranka vojske, čeprav je njihovo strokovno znanje o vprašanjih, povezanih z vojsko, omejeno. Konec maja je na primer obrambno ministrstvo na sestanek povabilo strokovnjake Bundeswehra iz proračunskega odbora. Martin Hohmann, ki je bil leta 2004 izločen iz krščanskih demokratov, po tem, ko je prevzel antisemitski govor, se je udeležil srečanja za AfD.

  IN TAKO NAPREJ … sama lepa spoznanja. Če se zgodovina res ponavlja bi se znalo zgoditi da bodo Desne Sile kmalu zopet spravljale k pameti Homo-Levičarje in Anarho-Komunistično drhal po ulicah Nemških mest… kot nekoč. Upam da ob temu ne bodo pozabili še na glavne organizatorje…

  • Felikss_AH

   ZANIMIV DODATEK –

   Naslednje pa raportira SPLC (Southern Powerty Law Center) – Vplivna Židovska organizacija ki GOREČE skrbi za Anti-Belski “RED” v ZDA –

   Ameriški Beli Nacionalisti že dolgo gledajo v Rusijo za sodelovanje, z vtrajno zgodovino srečanj med Ameriškimi in Ruskimi Belimi Nacionalisti. Kot je dejal gostitelj James Edwards – Rusija in druge Vzhodnoevropske države bi lahko bile “ključ do preživetja Belcev”.

   “American white nationalists have long been looking to Russia for collaboration, with a consistent history of meetings between American and Russian white nationalists. As host James Edwards reflected, Russia and other Eastern European countries might be “the key to white survival”

  • Felikss_AH

   NAKNADNO POJASNILO

   Na komentarje gospoda ki se je pravkar nalimal nad mojim komentarjem se praviloma ne oziram, a ker se mi je nekako usedel na “haubo”, hiter prelet njegove “vsebine” in kot vedno – OBIČAJNI NONSENS… pri čemer je vseeno ali gre za namerno nakladanje ali pa nepoznavanje zadeve. Ker gre v tem primeru za najbolj delikatno temo po WW2 moram odreagirati, ne zaradi “modreca” ki na splošno nima pojma o skoraj ničemer, ampak zaradi vseh ki bi to lahko prebrali, sami pa ne vedo NIČ ali pa zelo MALO, ker temu enostavno ne pridajajo nekega pomena.

   Kot PRVO Judje se SAMI NE imajo za Belce, ali Evropejce ali Kavkazijce ali kot nam ONI pravijo GOYIM. Še izpred Rimskih časov je ta beseda pomenila nekoga ki ni Židovskega porekla. Drugi Anglofonski sinonim GENTILES pomeni ljudi NE-Judovske NE-Israelitske, NE-Hebrejske pripadnosti. Stari Biblijski Judje, Israeliti, Hebrejci ali kakor koli se im je že reklo so bili in še nekaj malo današnjih so SEMITI, kar pomeni da NISO Belci.

   Belci je samo udomačen pojem za Evropske narode, ne glede a so Arijskega videza Severnjaki ali pa Mediteranskega videza oni iz Južne Evrope. Pri tej klasifikaciji niti ne gre toliko za neko Rasno “čistost” ampak za skupno pripadnost Evropski Krščanski civilizaciji, pri čemer imamo tudi neki skupni videz.

   Ti ki im danes pravimo Židje in se sami opredeljujejo ali determinirajo kot Židje so v glavnem Ashkenazimi, Jidish govoreče Khazarsko Turkish ljudstvo ali Khazarji ki so prevzeli Judovstvo od Babilonskih Judov ki so takrat naseljevali tista področja okoli Severnega Kaspija. Dokaz temu je da so se Ashkenazimi selili iz Carske Rusije v smeri Evrope, in za razliko od Sefardov v Antičnem Rimu ih sploh ni bilo. V samem Izraelu se lepo vidi razlika med Semitskimi Sefardi in Ashkenazimi ki tvorijo večino Izraelcev. So Ashkenazimi ki izgledajo kot povprečni Evropejci, a naj ti Bog pomaga če bi ih slučajno tretiral kot Belce ali Goyime. Ashkenazimi so tudi po znanstveni DNA klasifikaciji specifična Rasa, ki že skozi stoletja fanatično skrbi za lastno Rasno pripadnost. Tudi tiste Goyime ki prevzamejo Judaizem NIKOLI ne obravnavajo kot čiste ORIGINALNE Žide. O temu najbolje govorijo njihovi lastni viri.

   V temu da so Judje dejansko posebna Rasa ni nič posebnega, osebno občudujem njihovo kohezivnost in pripadnost, ve se da so ljudstvo z najvišjim povprečnim IQ, in nesporno je da zavzemajo najvišje položaje v vseh strukturah držav kjer prebivajo, tudi v znanosti so rangirani visoko, so izjemno nadarjeni oratorji in podobno… posebno pa briljirajo v Finančni domeni. Do tu je vse v redu in če nebi bilo onega drugega dela njihove posebnosti… vendar se o tem na tem portalu ne sme pisati… ne glede ali je res ali ne… v EU pa je vsako kritiziranje ali samo debatiranje o tem ali onem o Judih KAZENSKO sankcionirano.

   Toliko o temu ali so Judje tako imenovani Belci.

   PS
   V vednost moderatorju – mislim da sem se STROGO držal DEJSTEV in pazil na dikcijo, tako da domnevam da tale komentar ne bo zopet izginil pod “diplomatsko” pretvezo SPAMa.

  • samsara

   Tu se pojavi pomislek, kdaj se bo začelo in kakšna bo dimamika te ‘katarze’.
   Saj veš, predolgo zadrževano nekoč butne s toliko večjo, lahko tudi nekontrolirano silovitostjo, da s tem ustvari novo osnovo za ustrezno posledico, nekoč, ko za to nastopi ustrezen splet okolščin. Tako gre dogajanje na ta način v nedogled in s tem potrjuje rek, ki je doslej pravzaprav dejstvo, da se zgodovina ponavlja.
   Ustreznost delovanja v prihodnje vidim v kontroliranem in pravilnem odzivanju, na sicer pravilno prepoznano in ovrednoteno situacijo.

 • xtc

  Sicer tole je rezultat Wilkommen politike Mercklove in le še huje bo,dokler nebo počilo in to je zelo bilizu.
  Sicer pa tegale so s solzilcem in nato obvladali;?????????????
  Takega se onesposobi z orožjem takoj.
  Nadalje pa še nepaj v razlago-Nekateri komentatorji neprestano govorijo o tem ,kako želijo Judje uničiti belega človeka-toliko v razlago;JUDJE SO BELCI in sodijo v BELO RASO cca 96% tako ,da nekateri sploh ne vedo kaj pišejo-Judje želijo iztrebiti samega sebe v korist muslimanov in negroidov.
  Zadeva zveni abotno.
  Seveda pa gre za določene kroge ljudi,ki jim to je cilj in ti krogi niso zgolj sestavljeni iz Judov ampak tudi ljudi drugih narodnosti in jih druži nek čuden abnormalen motiv,ki je uperjen proti naravbnim zakonitostim in kot tak vnapreje obsojen na propad-kak bo propad se bo pa videlo.

 • šmentanamuha

  Kaj hočete povedati, da ga ni bilo junaka,. ki bi stopil v bran starih gospa, ki jih je junaški Sirec podrl na tla in zbrcal? In potem je še razbil dve celi ulici?

  • Felikss_AH

   A si že pozabila kaj je o tem fenomenu pripomnil Dragan Marković v onem intervjuju…

   • xtc

    Postajaš tečen in bebav.
    Samo in samo zate tepček_ZAKAJ SE NIHČE NE ZGANE?
    Briga me kaj je bil tvoj ta in ta.
    Tudi mi smo rodbina,ki smo dejansko Germanska čez stoletja naših soimenjakov je npr samo v grazu kar nekaj sto.

    Zakaj torej ni reakcije?
    Naj ti razložim filozof,dokler gre ljudem dobro,penzija,lplača,sociala itd nič od nič,ko bo zadeva na suho -ena na ena jaz ali ti-pa bo drugače.
    Dotlej pa samo filozofiraj in sanjaj.
    Btw-polj je človek “civiliziran” izobražen itd,večja p**************** je ko stvari uidejo iz kontrole.

    • Lewgd

     Ne vem kaj se vsiljuješ če nečemu nisi dorasel, poleg tega dvomim da se sploh kdo zmeni za tebe in tvoje otročarije. Še jaz se nebi a ker očitno ne veš kolk si smešen v svoji zagamanosti te se na hitro usmilim in ti poklanjam to v razmislek.

     • Felikss_AH

      Ma škoda vsake besede za tega polpismenega tepčka… samo za ignorirati ga je. Tale packa pod komentarji drugih kot klošar ki se ti poserje pred vhodnimi vrati v hišo

   • donT_be_UI

    Evo tukaj ti pove Azijec kaki Cuckoldi smo/So Evropejci ki imajo tričetrt Športnikov Afričanov kot da smo Evropejci sami nesposobni, pa ne pozabit da so na Olimjskih igrah in na Svetovnem prvenstvu v fuzbalu v prvi polovici vse do 80’ih dominairali v vseh športih Evopejci ki so predstavljali svoje države…..danes pa so butasti Cuckold Wimp Evropejčki na tribunah, medtem ko Afričani v dresih Evropskih držav tekmujejo med seboj.

    https://www.youtube.com/watch?v=1BTuJ94oKjY

    Kitajci imajo 100% kitajsko moštvo po poreklu kitajcev, Japonci isto, Lationosi isto, Afričani tudi samo črne športnike, samo Evopejci smo neki internacionalni prebivalci Sveta, kjer nam državo prevzemajo druge rase.

    Losers gonna stay losers, kako je možno da samo mirno gledamo.

    • Felikss_AH

     Prav v tem tvojem vprašanju – “kako je možno da samo mirno gledamo” – je vsa “magika” Euro-zatona… odgovor pa je dokaj preprost – ZARADI MOČI SIL “PROGRESA” –

     • IDENTIFICIRAJ PRIPADNOST tistih ki so to SPLANIRALI in zadevo VODIJO iz ozadja
     • IDENTIFICIRAJ PODKUPLJENA SKORUMPIRANA VODSTVA in Organizacije ki NE pripadajo prvi skupini a plan izvajajo fanatično kot Kamikaze
     • LEVIČARSKO Euro-maso OKUŽENO s tem planom ki mu debilno-patološko sledi pa ni treba identificirati, nastavljajo se sami.
     • Največje zlo pa so ZA ENKRAT ŠE AVTOHTONE oborožene sile EU-držav, (Policije, Vojske in Obveščevalci, ki bi morali BRANITI Obstoj Nacionalnih EU-Držav in s tem sebe), ker ne reagirajo kot bi morali – DRŽAVNI UDARI in NAGLA VOJAŠKA SODIŠČA za IZDAJALSKE Politike in Organizacije… predvsem pa eliminacija PLANERJEV!

     Mayer Amschel Bauer Rothschild je baje izjavil – “Give me control of a nation’s money and I care not who makes it’s laws” – edino kar ne paše tej izjavi je – “and I care not who makes it’s laws” – PRAVILNO bi moralo biti – “Give me control of a nation’s money and I WILL MAKE IT’S LAWS” –

     Denar je nesporni sveta vladar… Rothschilds & Co ga delajo in nadzirajo… celotni kartel Kosher Nostre so AshkeNAZI-ji… od Banksterskih vrhov preko MSM-ov, Lobijev, Akademije, Kulture in Zabavništva, NGOjev do terenskih operativcev kot je Barbara Lerner Spectre na primer… in tako dobimo kompletno IDENTIFIKACIJO Vodilnih Planerjev iz Ozadja… kar je Spectre celo priznala JAVNO!

     Za kompletirati družinsko sliko planerjev MultiKulti Globalizma pa moramo tej vrhuški dodati še eno, tokrat Non-Kosher skupino – Internacionalne Korporacije.

     ZAKAJ PA TO MIRNO GLEDAMO JE NAJTI V GOVORU SARKOZY-JA V UN 2009 –

     “The United Nations should avail itself as an instrument for a “NEW WORLD ORDER of the 21st century … In the name of France, I call upon all states to join ranks in order to found the New World Order of the 21st century on the notion that the common goods that belong to all of humankind must be the common responsibility for us all”

     “2009 can be the year of the birth of a new capitalism, of a NEW WORLD ORDER … I call all government, no one of us will be safe making its own politic individually isolated of what the others are doing. We will go together towards this NEW WORLD ORDER, and NOBODY, I’m well telling that NOBODY will be able to oppose himself against it. Because around the world, THE FORCES BEING ON DUTY FOR THE CHANGE are CONSIDERABLY STRONGER than the conservatisms, the immobilism and the opposition to progress”

     Ker imam vtis da si “Prave DESNE Gore List” domnevam da bi ti marsikaj lahko bilo zanimivo iz naslednjega članka (kjer tudi sam komentiram) – “We’re Headed for War, and Russia Insider Is Raising $300,000 – Will You Help? – https://russia-insider.com/en/were-headed-war-and-russia-insider-raising-300000-will-you-help/ri22928 – EDEN od mojih komentarjev tam konkretno obdeluje prav tole tvoje vprašanje –
     https://russia-insider.com/en/were-headed-war-and-russia-insider-raising-300000-will-you-help/ri22928#comment-3830563615

     Je pa RI portal eden zelo redkih, če ne edinih ki ima stalno odprto temo na Prvi Strani – “It’s Time to Drop the Jew Taboo” – https://russia-insider.com/en/politics/its-time-drop-jew-taboo/ri22186 – Članek sam skupaj z izjemnimi komentarji tvori pravo enciklopedijo znanja na to temo. Za popolno razumevanje te problematike pa je skoraj obvezno za prebrati še tole – “How the Jews took over America” – https://chechar.wordpress.com/2011/06/30/how-did-the-jews-take-over-america/

     Na žalost pa ne obstaja Slovenski številčno podobno obiskan portal kot Nova, ki bi omogočal BREZ OMEJITEV in ZADRŽKOV to kar ponuja RI portal, kjer bi se širše Slovensko občestvo lahko DEJANSKO seznanilo z IZVIRNIM VZROKOM problema Globalizma-Multikulturalizma. Tu dovolijo celo imbecilne komentarje in razne “komentatorske” neumnosti… ko pa omeniš (((Njih))) ti komentar izgine kot bi mignil.

 • samsara

  Naknadno bodo ugotovljene psihične motnje. Nič hudega mu ne bo.
  On vse to že dobro ve in zato zna in si upa dati duška svoji divjaški, diabolični naravi.

  Po svoje pa se da tudi razumeti naraščajoče frustracije teh divjakov, ko leta minevajo, oni pa še vedno niso dobili svoje hiše, avta, bjonde ali več njih, ter mnogokratnik njih otrok, pa še marsičesa obljubljenega in pričakovanega, tudi zahtevanega. Kako hudo…

 • Olga2345

  Ali ni bilo kakšnih krepkih dedcev v bližini?!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!