fbpx

Medgeneracijska solidarnost na multikulti način: Sirec v Avstriji napadel in hudo poškodoval tri starke!

Foto: Twitter

Tudi Avstrija, ki je v zadnjem času lahko zgled Evropi glede varovanja mej in reševanja problematike nelegalnih migrantov, očitno ni imuna pred valom nasilja in kriminala, ki v teh mesecih preplavlja Evropo. Sirski migrant je v petek v brutalnem napadu hudo poškodoval tri starke.

Na Dunaju se je v četrti Alsergrund v petek popoldne zgodil brutalen napad, v katerem je 41-letni sirski migrant brutalno napadel tri starejše gospe, stare 65, 67 in 75 let na tramvajski postaji. Pri tem jih je hudo poškodoval, žrtve je namreč po njihovem padcu na tla začel silovito brcati in udarjati s pestmi. Pri svojem napadu je tako glasno rjovel v arabščini, da se ga je slišalo daleč naokoli, potem ko je pretepel gospe, pa se je odpravil še na razbijaški pohod.

Po napadu nadaljeval z razbijaškim pohodom in razdejal dve ulici
Migrant je nadaljeval svoj pohod po ulicah Währinger Straße in Fluchtgasse, kjer je razbijal stekla, nadaljeval s kričanjem in ob tem s krvavimi pestmi, ki si jih je poškodoval z razbijanjem, grozil mimoidočim. Kot še poroča Kronen Zeitung, je po prihodu policistov skušal napasti še njih, vendar so se nanj odzvali s solzivcem in ga učinkovito obvladali.

J. Ž.