fbpx

Meghan in Harry šokirala s samo-izgnanstvom v Kanado

Prince Harry in njegova žena Meghan Markle (foto: EPA)

Že dalj časa se je šušljalo, da se Meghan Markle ne obnaša nič kaj primerno njenemu položaju v britanski kraljevi družini. Krožile so govorice, da bo par moral v izgnanstvo v Afriko, pri tem naj bi imel prste celo princ William. Zdaj sta tako kraljevo družino kot javnost šokirala sama princ Harry in Marklova, ko sta naznanila, da odhajata v Kanado, kjer bosta “finančno neodvisna” in brez svojih kraljevih dolžnosti.

V hiši Windsorjevi ni vse v najlepšem redu. Potem ko se je že dalj časa šušljalo, da princ Harry in njegova žena Meghan Markle pri kraljici Elizabeti II nista najbolje zapisana, sta tako javnost kot kraljevo družino presenetila z novico o selitvi v Kanado, kjer želita biti finančno neodvisna.

Če se je še nedavno šušljalo, da Harryju in Marklovi ne uide izgnanstvo v Afriki, sta presenetila, ko sta se sama odrekla opravljanja kraljevih dolžnosti in se odločila za življenje v Kanadi. Domnevati je, da želi Marklova nadaljevati s svojo igralsko kariero, igranje plemkinje ji namreč ni šlo od rok.

Namesto v Afriko, v Kanado
Nasplošno britansko kraljevo družino zadnje leto pretresajo škandali v katerih se zdi, da imata glavno vlogo Harryjev stric in dober prijatelj pedofilskega judovskega milijarderja Jeffreyja Epsteina, princ Andrew, ter pritepenka na kraljičinem dvoru, Meghan Markle.

Marklova in Harry po poročanju Daily Maila z odločitvijo o selitvi in “finančni neodvisnosti” nista seznanila niti kraljice, zaradi česar so številni uslužbenci na dvoru razjarjeni. “To je res nepravično do kraljice, ki si ne zasluži takega obnašanja […], ljudje so pretreseni,” je povedal eden od pomočnikov na kraljevem dvoru. “Stopnja, zavajanja je pretresljiv in vsi od vrha do dna kraljeve hiše se počutijo, kot da bi jih zabodli v hrbet,” je povedal drugi vir.

Ivan Šokić