fbpx

Melania Trump je spet očarala širni svet, tokrat z obleko priznane španske modne hiše Delpozo

Foto: epa

Drzna obleka, ki jo je prva dama ZDA Melania Trump nosila ob priložnosti nedavnega govora njenega soproga na Poljskem, je uradno razprodana.

Šestega julija je v mestu Varšava na Poljskem potekal govor predsednika Donalda Trumpa, ki ga je spremljala njegova modno zelo inovativna soproga Melania Trump. Tokrat je prva dama zasenčila slavne svetovne voditelje z obleko modnega oblikovalca Delpoza.

Preberi več: [FOTO] Melania Trump – modna diva: Oblikovalci jo obožujejo, saj je najboljša reklama za njihovo delo

Midi obleka brez rokavov v vrednosti 3.000 dolarjev je bila na voljo pri prestižnih prodajalcih Neimanu Marcusu in Bergdorfu Goodmanu, v času, ko jo je nosila Melania. Delpozo velja za eno izmed najslavnejših španskih blagovnih hiš, poleg prestižne blagovne znamke Loewe.

Razprodana obleka je Melanii pripomogla, da je znova pustila velik vtis, prav tako je španska modna hiša zaradi objavljenih fotografij prve dame na Instagramu pridobila nekaj novih sledilcev.

Med komentarji na Instagramu je bilo veliko pozitivnih in vzpodbujajočih, kot na primer: ”Všeč mi je obleka in čestitke.” Ali pa: ”Melania je izvrstna in prijazna prva dama.”

Tudi Melania je imela govor, v katerem je na kratko povedala, da je varnost Američanov prioriteta za njenega soproga in da je varno življenje želja ter pravica vsakega posameznika, ne glede na to, v kateri državi živi. Poudarila je, da upa, da bomo vsi ljudje na svetu nekega dne lahko živeli brez strahu.

Foto: epa

Melanio in Donalda Trumpa lahko v kratkem pričakujemo tudi v Sloveniji, majhni vzhodnoevropski državi, domovini prve dame, kot to poroča Breitbart.

Foto: epa

N. Š.