fbpx

Melania Trump pokazala svoj materinski čut: V prazničnem času ni pozabila na bolne in socialno ogrožene otroke

Foto: Twitter Melania Trump

V prazničnem mesecu, ko smo priča številnim praznovanjem, dogodkom in sprejemom, obstaja veliko otrok, ki zaradi slabega socialnega položaja staršev ali zaradi takšnih in drugačnih bolezni vse skupaj doživljajo na precej bolj turoben način. Tega se več kot očitno zaveda prva ameriška dama Melania Trump. Veliko svojega časa je namreč namenila otrokom in pokazala, da ima izjemen materinski čut. 

Ameriška dama slovenskih korenin Melania Trump se je pridružila naporom ene najstarejših dobrodelnih organizacij v državi “Marine Toys For Tots”, ki je namenjena otrokom pomoči potrebnih. Dogodek je označila kot enega najljubših v božičnem času.

Foto: Twitter Melania Trump

Foto: Twitter Melania Trump

V uvodnem govoru se je posebej zahvalila otrokom, ki so se odločili priskočiti na pomoč tistim, ki so pomoči potrebni. V nadaljevanju se je zahvalila tudi marincem za njihovo služenje domovini in izpostavila, da je prav domoljubje tisto, ki jo je letos navdihnilo za krašenje Bele hiše. Dogodek je označila kot odličen primer, kako je mogoče pomagati skupnosti. Zaradi nesebičnih naporov namreč že skoraj sedem desetletij otroke, katerih starši si ne morejo privoščiti nakupa daril, vsako leto pod božičnim drevescem pričaka darilo.

Foto: Twitter Melania Trump

“Ne glede na to, ali gre za božično darilo otroku v Londonu, darovanje šolskih potrebščin otrokom v Afriki, sestavljanje udobnih kompletov za vojake, napotene v tujino, ali izkazovanje prijaznosti do tujca, lahko vaša dejanja za vedno spremenijo življenje nekoga v stiski,” je zatrdila Melania. “Program Toys For Tots, ki letno razdeli 18 milijonov igrač,  je dokazal, da je ideja vračanja dobrih del mogoča v vseh starostih.”

Obiskala bolne otroke in se za napore zahvalila zdravstvenemu osebju
Melania pa ni letos pozabila niti na obolele otroke, saj je obiskala otroško bolnišnico v Washingtonu. Tekom obiska je spregovorila s pacienti, z njimi izdelovala božične okraske in jim brala skupaj z Božičkom. Posebej se je zahvalila zdravnikom in medicinskim sestram, ki skrbijo za to, da se otroci dobro počutijo tudi tekom prazničnega obdobja, poroča Epochtimes.

Foto: Twitter Melania Trump

Foto: Twitter Melania Trump

Foto: Twitter Melania Trump

Hana Murn