Melania Trump se je odzvala na knjigo nekdanje prijateljice, ki je skrivaj snemala skupne pogovore!

Stephanie Winston Wolkoff in Melania Trump sta včasih bile zelo dobre prijateljice (Foto: posnetek zaslona)

Prva dama ZDA Melania Trump se je tako odzvala na trditve svoje nekdanje prijateljice in svetovalke Stephanie Winston Wolkoff v knjigi z naslovom Melania in jaz – Vzpon in padec mojega prijateljstva s prvo damo. “Žal gre za globoko negotovo žensko, ki želi biti pomembna, a pri tem nasprotuje logiki,” je v izjavi za javnost dejala tiskovna predstavnica Bele hiše. Stephanie je  bila Melanijina prijateljica vse od leta 2003, prijateljstvo pa je trajalo vse do trenutka, ko so odkrili domnevne nepravilnosti pri organizaciji Trumpove inavguracije.

Prva dama Melania Trump se le redko odzove na objave tabloidov, a se je tokrat oglasila in povedala, kaj si misli o svoji nekdanji prijateljici in svetovalki Stephanie Winston Wolkoff, ki je med drugim skrivaj snemala pogovore z Melanio. Prva dama nima niti ene lepe besede za svojo bivšo prijateljico in svetovalko, ki ima toliko povedati o njej. “Kdorkoli skrivaj snema pogovore in se označuje za najboljšega prijatelja, je po definiciji nepošten,” je dejala predstavnica za javnost iz Bele hiše Stephanie Grisham v izjavi za People.

Po njenem mnenju gre preprosto za maščevanje. “Knjiga je polna neresnic in paranoj in temelji na domišljiji osebe, ki se želi maščevati,” je obrazložila Grishamova. “Winston Wolffova sama sebe gradi s tem, da omalovažuje in obtožuje vse s katerimi je sodelovala in sebe želi prikazati kot žrtev. Gre za globoko nesigurno žensko, ki si želi postati pomembna, pri tem pa nasprotuje logiki,” je še povedala Grishamova v izjavi za javnost. Po besedah Grishamove je Winston Wolkoffova snemala tudi pogovore s predsednikom ZDA, Donaldom Trumpom. Izdajateljica knjige Melania in jaz pa tega ni niti zanikala, niti potrdila.

Stephanie Winston Wolkoff in Melania Trump sta včasih bile zelo dobre prijateljice (Foto: posnetek zaslona)

“Melania je pragmatičarka – če ne moreš nadzorovati čustev drugih, zakaj bi te to sploh skrbelo,” je dejala Winston Wolkoffova, ki je z današnjim dnem izdala knjigo o odnosu z Melanio. “In tako je živela njeno celotno življenje in tega se je držala vsak dan,” je še dodala. Po njenih besedah je Melania zelo samozavestna in se ne obremenjuje, kaj si ljudje mislijo o njej. “Melania se ne obremenjuje, kaj si ljudje mislijo o njej, kar je res prava samozavest,” je še opisala prvo damo. A njun odnos se je sčasoma ohladil, ker naj bi imela o njej drugačno predstavo: “Melanii sem izkazala dvom, da je moja prijateljica, saj sem mislila, da je drugačna od Donalda in njegovih otrok, ampak ko postaneš Trump, si Trump. Melania, ki sem jo spoznala je bila popolnoma drugačna, kot je danes,” je še dejala Winston Wolkoffova.

Foto: epa

Winston Wolkoffova je sicer precej znana načrtovalka dogodkov, ki je poznala Melanio vse od leta 2003 in ji je nato sledila v Belo hišo. Melanijina prijateljica je pomagala pri organizaciji dogodka Trumpove inavguracije, kasneje pa je delala kot neplačana svetovalka za Vzhodno krilo. Kasneje je bila odpuščena, saj naj bi pri njenem delu organizacije odkrili nepravilnosti.

Sara Kovač