Migrant na Irskem zlorabil mladoletno hčer z duševnimi motnjami svoje nekdanje partnerke – dejanja ni obžaloval!

Fotografija je simbolična (Foto: epa)

Irsko sodišče je na 13 let zaporne kazni obsodilo afriškega migranta, ki je spolno zlorabil hčer z duševnimi težavami svoje nekdanje partnerice. Ta je bila med gnusnim dejanje stara med 11 in 12 let, dejanja pa med sojenjem ni obžaloval.

Irsko sodišče je obravnavalo in končalo sodni proces proti afriškemu migrantu, ki je zlorabil hčer svoje nekdanje partnerice. Prisodilo mu je 13 let zaporne kazni.

Moški, čigar identitete mediji niso razkrili, je mlado dekle zlorabil med skupnim gledanje televizije. Pri tem jo je vaginalno ter analno zlorabil.

Dejanja ni obžaloval
Žrtev je spolno za zlorabo povedala svoji sestri in mami po tistem, ko se je slednja z moškim iz Afrike razšla, je poroča medij Irish Times. Spolni nasilnež dejanja na sojenju ni obžaloval, ni upošteval njene ranljivosti, zaradi česar je sodnik pri obsodbi dejal, da gre za gnusno dejanje, zaradi katere bo imela deklica dolgotrajne posledice.

Foto: iStock

C. Š.

  • Zgornji

    IN VSI TI NAŠI LEVUHARSKI BEDAKI NE VIDIJO, DA JO JE KAJNOVIM POTOMCEM ŠE BOLJ ZAGODLA SATANOVA PAST POHOTE MESA KOT PA JO JE NAM , BELCEM !!! ! !!! HJA, ČE PA ŽE KAJ VIDIJO, SE PA SLEPIJO, SI LAŽEJO ALI PA SE DELAJO NEUMNE IN SLEPE !!! ! !!! IN VSE TO SAMO ZARADI NJIHOVE ZLOBE !!! ! !!!

  • Steiermark

    Pa kakšna ženska je to, da se onegavi z nesnagami , ki prihajajo direktno z dreves in se je njihov razvoj ustavil pred Darwinovo evolucijo? Mislim, da še opice ne počnejo nekaj tako nagrvžnega!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!