fbpx

Migrant, obsojen zaradi spolnega napada na tri 14-letnice, ponovno udaril

Slika je simbolična (Foto: iStock)

Na našem portalu smo že poročali o tem, da je bil migrant vpleten v spolni napad 14-letnih deklic na šoli v švedskemu mestu Malmö, ravnatelj pa je nato žrtvam, namesto da bi jim pomagal, svetoval, naj premislijo o tem, kako se oblačijo, da ne bodo izgledale preveč erotično. Kljub temu, da je bil mladi Arabec obsojen, ga niso deportirali, zdaj pa je bil celo vnovič aretiran in to zaradi posilstva otroka na isti šoli.  

Jeseni lani so bile tri 14-letne Švedinje v osnovni šoli izpostavljene vrsti primerov spolne zlorabe s strani mladih migrantov. Le Ahmed, ki se razglaša za 16-letnika, je bil obsojen za zločine. Ta je namreč večkrat udaril dekleta po zadnjici, se osredotočil na njihove prsi in skupaj s prijatelji migranti enemu izmed deklet poskušal potegniti krilo navzdol.

Fotografija je simbolična. (Foto: iStock)

Tudi pred tem ni bil vzoren državljan
Ahmed pa se tudi pred tem ni obnašal vzorno, saj je eno izmed deklet udaril z ravnilom po zadnjici in roki, da je dobila podplutbe, v jezi pa se je lotil ene izmed deklet in ji v jezi v hrbet vrgel plastenko vode, po tem ko ga je skupaj s sodelavkami zatožila šefu. Ta je šefu povedal, da so si ženske vse zaslužile zaradi oblačenja, ki naj bi bilo po njegovem mnenju preveč erotično.

Ahmed je bil v skladu z odločitvijo okrožnega sodišča v Malmöju 5. oktobra obsojen zaradi treh primerov spolnih napadov, in sicer v obliki do 50 ur družbeno-koristnega dela, vsem trem deklicam pa bo moral plačati odškodnino v višini 47.400 švedskih kron. Po obsodbi so Ahmedu kljub temu dovolili, da gre v šolo, zdaj pa so ga obsodili zaradi zlorabe deklice v starosti pod 15 let, do katere je prišlo manj kot dva tedna po tem, ko so ga obsodili zaradi spolnih napadov.

H. M.