fbpx

Migranta iz Gambije na božičnem drevescu v Milanu zelo zmotil križ, zato ga je želel odstraniti!

Foto: YouTube

Saj ni res, pa je. Iz sosednje Italije prihajajo novice o tem, da so v soboto aretirali 21-letnega Gambijca, ki je poskušal z božičnega drevesa v italijanskem Milanu na vsak način odstraniti križ. Kot lahko vidimo na tem praktičnem primeru, proces integracije nikakor ni uspel, saj prišleki ne spoštujejo naše tradicije in kulture in tudi ni možno pričakovati, da bo v prihodnosti kaj drugače. 

Po navedbah italijanskih medijev je migrant na božično drevesce, ki je postavljeno na trgu Piazza Duca D’Aosta, želel splezati in odstraniti križ, ker mu ta ni bil všeč.

Policisti so mu pravočasno preprečili njegovo namero
Italijanska policija je na srečo hitro ukrepala in moškemu preprečila, da bi uresničil svojo namero. Po aretaciji so ga identificirali in odpeljali na zaslišanje na policijsko postajo.

Foto: epa

Pri tem je treba omeniti, da je po Evropi mogoče najti vedno več mest, kjer so se pokorili muslimanom in poteptali tradicionalno božično praznovanje na račun “korektnosti”, saj naj bi bilo to žaljivo do muslimanov. Tako so v šolah odpadle božične maše in praznovanja,  saj za muslimane božične pesmi niso združljive z islamom, všeč pa jim niso niti božična drevesca, zato slednja marsikje tudi niso postavili, da se muslimani ne bi počutili užaljene. Poraja se vprašanje, kdaj se bo vsem posvetilo, da je to korak nazaj, kajti dejstvo je, da se nam muslimani nikakor ne bi podrejali.

N. Ž.